Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 794
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaglądam po cichu do Witusia każdego niemal dnia ...i nadal ten śliczny kudłacz o błękitnym oku wyczekuje na swego dobrego czlowieka ..:shake:
Szkoda,że my już nie możemy mieć kolejnego psa ,bo Wituś byłby chyba także u nas członkiem rodziny-naszym drugim psem ze schronu...:loveu:

Posted

Litterka napisał(a):
Wspaniałe, widmowe oczy :loveu:

o, hej! chyba to Ty byłaś/eś zainteresowana/ny adopcją "mojej" suni, małej Mimi?:cool3:
miło Cię widzieć na dogo:lol:

Posted

Witek ma jeszcze allegro? Czy już się skończyło?:roll:

Jest szansa na więcej nowych, fajnych fotek Witusia?

Jak schron ma przejąć ten "morderca", to musimy wyrwać Witka stamtąd jak najszybciej:-(:placz:

Posted

[quote name='wilczek007']W piatek zobacze co sie da zrobic z fotkami. Jak bedzie wiecej wolontariuszek to go wyciagniemy;) i foty sie zrobi.

Allegro...uuu, to sie juz chyba dawno skonczyło:-(

Nie dawno,tylko wczoraj!...ale i mnie czas galopuje...
Jest sukcesywnie wznawiane... i jak mam sponsora na wyróżnienie,to wyróżniane!!!...kochany psiak nie trafił jeszcze na swojego człowieka...:oops:

Wystawiam Witusia znowu dzisiaj...znajdzie sponsora na wyróżnienie?:oops:
A fotki, zawsze się przydadzą...i właśnie najlepiej poza kojcem,w normalnych warunkach,z ludźmi...innymi psami...nawet dziećmi(a jak Wituś do dzieci?)...

Posted

Zuzliku, pisz mi tu zaraz ile za to allegro Witka?:evil_lol:

Czy ja Ci przypadkiem nie wiszę jeszcze za jakieś inne allegra?:oops: daj znać...

wpłata na nowe konto za allegro...?

Muszą być fotki nowe...ale bez krat...choć ludzi bardziej powinny ruszać te, gdzie widać cierpienie i tęsknotę ze "schronowego" więzienia:-(

Posted

mineralna_ napisał(a):
Ja mam nowe fotki...
Niestety zza krat :-(

Mineralna_wstaw i te zza krat...zobaczymy,może któreś ze starych da siE wymienić na lepsze...te,które są na allegro Witusia,nie wszystkie są ostre,nie wszystkie pokazują go fajnie. Warto spróbować z nowymi!:lol:
Wstawiaj dziewczyno...masz oko,więc...:cool3:wstawiaj!

Bico...masz rację- z fotkami i ludźmi,to naprawdę nie wiadomo,którego człeka,jaka fotka ruszy :shake:...warto próbować z wszystkim.
Pewnie,że na nowe konto...to psiejskie konto:cool3:...nic,nie wiem o jakichś zaległościach.

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Bico...masz rację- z fotkami i ludźmi,to naprawdę nie wiadomo,którego człeka,jaka fotka ruszy :shake:...warto próbować z wszystkim.
Pewnie,że na nowe konto...to psiejskie konto:cool3:...nic,nie wiem o jakichś zaległościach.

dobrze, że nie zalegam, ale jakby co, to dawaj znać - koniecznie:cool3:

za Witka 14 czy 12 zł?

Posted

Wituś jest spokojny, nie wszczyna bójek, nigdy zadnego nie pogryzł,ja przynajmniej o niczym takim nie słyszałam, dawniej to sie nawet innych psów troche bał ale teraz juz jest ok;)

dziekujemy za o z moniką allegro!! Jakos nie poparzałam ze do wczoraj byo:oops::evil_lol:

hm...Witek wobec dzieci...Jakby w schronisku były małe dzieci to bysmy na 100 proc.wiedziały, a tak możemy pzrzypuszczac ze jest dla nich miły...
Mam nadzieje ze w pt jakies fotki sie uda bez krat zrobic...

mineralna dawaj foteczki, każde ważne;)