wilczek007 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 :diabloti:przyłazic tu po Witusia natychmiast!:angryy: :evil_lol: Quote
Olga7 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Zaglądam po cichu do Witusia każdego niemal dnia ...i nadal ten śliczny kudłacz o błękitnym oku wyczekuje na swego dobrego czlowieka ..:shake: Szkoda,że my już nie możemy mieć kolejnego psa ,bo Wituś byłby chyba także u nas członkiem rodziny-naszym drugim psem ze schronu...:loveu: Quote
bico Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Litterka napisał(a):Wspaniałe, widmowe oczy :loveu: o, hej! chyba to Ty byłaś/eś zainteresowana/ny adopcją "mojej" suni, małej Mimi?:cool3: miło Cię widzieć na dogo:lol: Quote
wilczek007 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 skoro Witek był z tym boksie JZK znaczyło by to ze jest już kastratem:razz: spytam albo moze nam mineralna powie...? Quote
mineralna_ Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 wilczek007 napisał(a):skoro Witek był z tym boksie JZK znaczyło by to ze jest już kastratem:razz: spytam albo moze nam mineralna powie...? Oj powiem szczerze że nie mam pojęcia :shake: Quote
bico Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Witek ma jeszcze allegro? Czy już się skończyło?:roll: Jest szansa na więcej nowych, fajnych fotek Witusia? Jak schron ma przejąć ten "morderca", to musimy wyrwać Witka stamtąd jak najszybciej:-(:placz: Quote
wilczek007 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 W piatek zobacze co sie da zrobic z fotkami. Jak bedzie wiecej wolontariuszek to go wyciagniemy;) i foty sie zrobi. Allegro...uuu, to sie juz chyba dawno skonczyło:-( Quote
zuzlikowa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='wilczek007']W piatek zobacze co sie da zrobic z fotkami. Jak bedzie wiecej wolontariuszek to go wyciagniemy;) i foty sie zrobi. Allegro...uuu, to sie juz chyba dawno skonczyło:-( Nie dawno,tylko wczoraj!...ale i mnie czas galopuje... Jest sukcesywnie wznawiane... i jak mam sponsora na wyróżnienie,to wyróżniane!!!...kochany psiak nie trafił jeszcze na swojego człowieka...:oops: Wystawiam Witusia znowu dzisiaj...znajdzie sponsora na wyróżnienie?:oops: A fotki, zawsze się przydadzą...i właśnie najlepiej poza kojcem,w normalnych warunkach,z ludźmi...innymi psami...nawet dziećmi(a jak Wituś do dzieci?)... Quote
mineralna_ Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ja mam nowe fotki... Niestety zza krat :-( Quote
bico Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Zuzliku, pisz mi tu zaraz ile za to allegro Witka?:evil_lol: Czy ja Ci przypadkiem nie wiszę jeszcze za jakieś inne allegra?:oops: daj znać... wpłata na nowe konto za allegro...? Muszą być fotki nowe...ale bez krat...choć ludzi bardziej powinny ruszać te, gdzie widać cierpienie i tęsknotę ze "schronowego" więzienia:-( Quote
zuzlikowa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 mineralna_ napisał(a):Ja mam nowe fotki... Niestety zza krat :-( Mineralna_wstaw i te zza krat...zobaczymy,może któreś ze starych da siE wymienić na lepsze...te,które są na allegro Witusia,nie wszystkie są ostre,nie wszystkie pokazują go fajnie. Warto spróbować z nowymi!:lol: Wstawiaj dziewczyno...masz oko,więc...:cool3:wstawiaj! Bico...masz rację- z fotkami i ludźmi,to naprawdę nie wiadomo,którego człeka,jaka fotka ruszy :shake:...warto próbować z wszystkim. Pewnie,że na nowe konto...to psiejskie konto:cool3:...nic,nie wiem o jakichś zaległościach. Quote
bico Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 zuzlikowa napisał(a):Bico...masz rację- z fotkami i ludźmi,to naprawdę nie wiadomo,którego człeka,jaka fotka ruszy :shake:...warto próbować z wszystkim. Pewnie,że na nowe konto...to psiejskie konto:cool3:...nic,nie wiem o jakichś zaległościach. dobrze, że nie zalegam, ale jakby co, to dawaj znać - koniecznie:cool3: za Witka 14 czy 12 zł? Quote
zuzlikowa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 bico napisał(a):dobrze, że nie zalegam, ale jakby co, to dawaj znać - koniecznie:cool3: za Witka 14 czy 12 zł? Wyróżnienie...12zł wyróżnienie z pogrubieniem...12+2...14zł Quote
bico Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 zuzlikowa napisał(a):Wyróżnienie...12zł wyróżnienie z pogrubieniem...12+2...14zł dam za 14:lol: Quote
zuzlikowa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='bico']dam za 14:lol: Sie robi generale!!! ...jak za 14,to za 14złociszów allegro Witusia leci!!! Trzymajcie teraz kciuki i duzi, i dzieci!!!! Allegro Witusia...jak będzie można zmienić fotki,to można zrobić to bez problemu!!!...na 14dni,wyróżnione z pogrubieniem! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=724957969 Quote
Saticzarownica Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Jak sie zachowuje w stosunku do innych pieskow Quote
wilczek007 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Wituś jest spokojny, nie wszczyna bójek, nigdy zadnego nie pogryzł,ja przynajmniej o niczym takim nie słyszałam, dawniej to sie nawet innych psów troche bał ale teraz juz jest ok;) dziekujemy za o z moniką allegro!! Jakos nie poparzałam ze do wczoraj byo:oops::evil_lol: hm...Witek wobec dzieci...Jakby w schronisku były małe dzieci to bysmy na 100 proc.wiedziały, a tak możemy pzrzypuszczac ze jest dla nich miły... Mam nadzieje ze w pt jakies fotki sie uda bez krat zrobic... mineralna dawaj foteczki, każde ważne;) Quote
Saticzarownica Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Pytam bo moglabym mu dac tymczas jesli by nie gryzlby mojej wrednej ksiezniczki, a kto wie moze by mnie rozkochał w sobie...Zal mi ze musi tam byc... Quote
Recommended Posts