Yanni Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 No to ja już widzę moją długowłosą księżniczkę ( shih tzu) na tym ringu z kolcami,igłami etc. Ale i tak sie nie zraziłem. Chyba poczekam aż skończy młodzież bo pozdzdrosiłem tego Championatu. Przedewszystkim gratulacje i to podwójne bo widze że to nie lada wyczyn był i psa i właściciela. Dworzec piękny mają. Zaraz mi sie moj Mysłowicki przypomniał -Katowickie nie lepszy-tego chyba można im pozazdrościć. Quote
rodzice Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Polecam goraco Wilno ! Co do Lwowa to wybralismy bardzo dobry hotel 300 metrów od wystawy wiec na warunki absolutnie nie narzekam - wystawa była w hali - organizacja wystawy super , były piekne rozety ( dostalismy za 1 miejsce i za BOBa drugą ) Nawet przerwa obiadowa na wystawie obfitowała w atrakcje bo tańczyły zespoły dzieciece - przez godzinę .Nie załapałam się na championat bo miałam euro a akurat przyjmowali w hrywnach a ja tyle przy sobie nie miałam - albo odwrotnie , w kazdym razie mialam jedną walutę a oni chcieli akurat drugą . Quote
JOLY Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Talagia, a my dostaliśmy rozetke:multi: za BOB Podłoże w parku to straszna rzecz, zgadzam się z Tobą. Zwłaszcza dla długowłosych. Moja zamiotła pół parku.:evil_lol: Quote
AnkaW Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Tak czytam i czytam, przypominam sobie swoje przeprawy :evil_lol: do Lwowa i tak mi się jakoś tęskno zrobiło, mimo że za każdym razem mówiłam że nigdy więcej :eviltong:. Quote
rodzice Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 he he ja też się nie zarzekam - rośnie mi hawanka Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 czy ktos wie jak jest z przyznawaniem GRAND CHAMPIONA UA?? Quote
panbazyl Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Coyote Ugly FCI napisał(a):czy ktos wie jak jest z przyznawaniem GRAND CHAMPIONA UA?? do tej pory bylo to tak, ze musisz mieć Ch. Ua i + jeszcze 1 CAC. No i zaplacić za usługę wypisania:evil_lol:. Chyba nic się nie zmieniło. Daj znać czy mam dobre info. Na pewno jest tak z Grand Champion Bułgaria Quote
Krystynah Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 zmienilo sie musi byc CH.UA + dwa CAC- e z czego jeden z miedzynarodowki Quote
panbazyl Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Krystynah napisał(a):zmienilo sie musi byc CH.UA + dwa CAC- e z czego jeden z miedzynarodowki czyli się zmieniło.... szkoda....:eviltong: Quote
rodzice Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 usilowałam wczoraj przeslać pieniądze za championat , niestety okazało sie ze nie mam prawidlowego numeru konta ( dostałam je w mailu z Ukrainy ) , teraz na moje pytania nie ma od[powiedzi . znacie moze prawidlowy numer konta , ktoś moze kiedyś w ten sposób zalatwiał championat ? Quote
gorwin Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='rodzice']usilowałam wczoraj przeslać pieniądze za championat , niestety okazało sie ze nie mam prawidlowego numeru konta ( dostałam je w mailu z Ukrainy ) , teraz na moje pytania nie ma od[powiedzi . znacie moze prawidlowy numer konta , ktoś moze kiedyś w ten sposób zalatwiał championat ? Na dole stronki w tabliczce. ;) Quote
gorwin Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Coyote Ugly FCI napisał(a):czy ktos wie jak jest z przyznawaniem GRAND CHAMPIONA UA?? Dokładnie tak samo, jak z championatem. Trzeba dostać taki zaś zestaw CACów, jak dla championatu Ukrainy. Quote
rodzice Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='gorwin']Na dole stronki w tabliczce. ;) Tak mam dokładnie to samo , tyle ze w banku powiadają ze jest za mało cyfr w numerze i niestety wpłacić pieniążków nie mogę :angryy: Sprawdzali kilka razy i ich system cofa operację . Czy komuś udało się cokolwiek wpłacić na ten numer ? Quote
gorwin Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Jeżeli to nie jest pilna sprawa, ja będę w Kijowie na początku września i mogę po prostu oddać dokumenty i wpłacić pieniądze tam. Przed tym będę na wystawie w Białymstoku. Quote
rodzice Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Pewnie ze nie pilna . Mogę wysłać ci dokumenty i sianko bo ja do Białego nie jadę . Słuchaj oni tam chyba wystawią championat na miejscu prawda ? Quote
gorwin Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 rodzice napisał(a):Słuchaj oni tam chyba wystawią championat na miejscu prawda ? Na miejscu to tylko na niektórych wystawach międzynarodowych, a normalnie to miesiąc-dwa trzeba czekać. :shake: Co do innego napisałam na e-mail... :beerchug: Quote
baba Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 A ja dostałam dzisiaj pocztą polecona mojego Granda ze Lwowa!!!!:multi::multi: Quote
Reni Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Joly. Wreszcie dotarł do nas championat Ukrainy. Za CACIB-a. Dzisiaj. POCZTĄ LOTNICZĄ i KURIEREM !!! Ale "jaja".. Od 03.05.2009 tyle "szedł". Ale za to.... ZALAMINOWANY. :-o Quote
AnkaW Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Do nas dziś też doszedł dyplomik championa :multi::multi::multi: wszystkie dokumenty i opłatę składałam w maju na lwowskiej wystawie. :lol::lol: Quote
JOLY Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Gratulacje!!! Reni ja też mam championat Ukrainy hi, hi:multi: Za to Macedonia o mnie zapomniała:mad: Quote
Reni Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 JOLY napisał(a):Gratulacje!!! Za to Macedonia o mnie zapomniała:mad: Nie tylko o Tobie. O mnie też. :placz: Quote
panbazyl Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 w poniedziałek tam jadę - do Macedonii, przypomnieć im???? :razz: Quote
pati1033 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 a czy ktos wie jakie sa aktualne zasady przyznawania Ml. Ch Ukrainy? Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Pati jak masz papierek w reku innego ml ch to za 1 zw.ml masz juz ml ch ua :) Quote
rodzice Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 A za papierek mlodziezowego dadza dorosłego jesli pies występuje w dorosłych klasach ? Quote
Recommended Posts