AnkaW Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 My nie mieliśmy badań na przeciwciała i nikt ich nie wołał. Jeśli chodzi o cenę za wystawę specjalistyczną to ja już sama nie wiem ile kosztuje na ukraińskiej stronie 40 Eu http://www.uku.com.ua/shows_champ/zayav_listy/3_05_lvov_spec.doc a na lwowskiej stronie 25 Eu http://ksulviv.org/userfiles/Specialized%20Monopedigree.doc i bądź tu mądry :cool3: Quote
Frytela Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 trza do nich napisac maila :cool3::cool3: Quote
AnkaW Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Napisałam to mi cyrylicą odpisali i w jakiś robaczkach mi się otworzyło :evil_lol: Quote
Juta Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 A jeszcze jedno : czy jak pies jest championem obojętnie jakiego Państwa FCI to za 1 CAC ma championat Ukrainy? Czy też dopiero za CACIB przyznają lub jak ma championat Państw rosyjskich"? Quote
AnkaW Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Juta na pierwszej stronie są wymienione wszystkie zasady przyznawania Ch. Ukrainy. ;) Quote
gidelskie-psy Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Na obu formularzach na spejaliki dla zagranicy 40 euro widze.... Quote
AnkaW Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='gidelski*****']Na obu formularzach na spejaliki dla zagranicy 40 euro widze.... a ja tutaj 25 http://ksulviv.org/userfiles/Specialized%20Monopedigree.doc a jeszcze tutaj 20 http://ksulviv.org/userfiles/specvustavka-2.doc Quote
gidelskie-psy Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 faktycznie choć nauczona ukraińskim doświadczeniem stawiam na 40 euro:angryy::angryy: Quote
AnkaW Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Już mam info, specwystawki są po 25 eu. Na innych formularzach zgłoszeniowych jest błąd. :multi::multi: Quote
AnkaW Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 A ja się zastanawiam nad tym jednym cac-em i Ch.UKA. u nich na stronie [url=http://www.uku.com.ua/shows_champ/titles.html] Quote
AnkaW Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 no i wywaliło mi moje mądrości :angryy: a się tyle opisałam. na stonie UKA podane jest że ch. za jeden cac można zrobić ale na certyfikacyjnej wystawie. Nie wiem co to za wystawy :shake: [url=http://www.uku.com.ua/shows_champ/titles.html] Quote
trejsi* Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 mam pytanie odnośnie tej wystawy we Lwowie czy to jest dwu dniowa i każdego dnia wszystkie rasy , czy tylko jednodniowa i ile ona kosztuje , ponieważ chciałam sie zapisać ale juz nie wiem co i za ile na każdym formularzu inaczej Quote
AnkaW Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Wystawa jest przez 2 dni W pierwszy międzynarodowa wszystkich ras w drugi krajówka wszystkich ras. Dodatkowo w drugi dzień są specjalistyczne i championaty niektórych ras. Quote
Sensuel Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 A ja mam jeszcze takie pytanie odnośnie drugiego dnia i wystaw specjalistycznych - czy jest akurat w tym drugim dniu specjalistyczna dla rasy chihuahua Z góry dziękuję za odpowiedź :) Quote
Contenders Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 z tego co wiem to na Ukrainie zmieniły się zasady przyznawania championatów. od 01,01,2009 nie obowiązuje już 1 cac na championat teraz na championat potrzebne są 4 cace Quote
Talagia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Contenders napisał(a):z tego co wiem to na Ukrainie zmieniły się zasady przyznawania championatów. od 01,01,2009 nie obowiązuje już 1 cac na championat teraz na championat potrzebne są 4 cace Skąd ta informacja? Przetrzepałam właśnie strone ukrainskiego zwiazku i nie znalazlam zadnej wzmianki na ten temat :shake: Quote
Contenders Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Talagia napisał(a):Skąd ta informacja? Przetrzepałam właśnie strone ukrainskiego zwiazku i nie znalazlam zadnej wzmianki na ten temat :shake: kolega z Ukrainy mi mówił ze nie ma już zasady "jeśli się ma championat we własnym kraju potrzebny jest jeden cac" teraz każdy pies ( obojętnie czy ma championat własnego kraju czy nie) potrzebuje 4 cace na championat Ukrainy Quote
martyna. Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Kurcze to by pokrzyżowało moje plany:placz: Musze dowiedzieć się czegoś więcej na ten temat... Quote
AnkaW Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Mnie na szczęście tylko jednego malutkiego cac-a potrzeba :p Quote
Frytela Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Contenders napisał(a):kolega z Ukrainy mi mówił ze nie ma już zasady "jeśli się ma championat we własnym kraju potrzebny jest jeden cac" teraz każdy pies ( obojętnie czy ma championat własnego kraju czy nie) potrzebuje 4 cace na championat Ukrainy A WRRR to mi pokrzyżowali plany :diabloti: :roll::roll::roll::roll: Quote
Frytela Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 napisałam maila do mojego znajomego z ukrainy, napisal ze nic o tym nie slyszal a na oficjalnej stronie KSU(UKU) nie ma o tym ani słowa Quote
McDzik Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 O kurde ;/ oby to była plotka.... ja myślałam, że w tym roku odpuszcze i zrobie Ch.Pl, a w przyszłym się wybierzemy w "podróż o jeden CAC " ... ;/ Quote
rodzice Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 A ja bym strasznie prosiła jeśli to możliwe o rozpiskę letnich wystaw bo zastanawiam sie między Łotwą Estonią a Ukrainą . I za diaska nie wiem jakie tam są przepisy dotyczace przyznawania chamionatów . Quote
LineaLuna Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Juta napisał(a):A czy na ichniejszych wystawach tak krajowych jak i międzynarodowych CAC przyznawane jest w każdej klasie czy tylko jeden na płeć jak w Białorusi np? I czy w klasie championów też przyznawane jest CAC? Na Białorusi przyznawany jest CAC dla jednego psa i dla jednej suki na wystawach regionalch, na wystawach respublikańskich (krajowych) i miedzynarodowych jest tak jak u nas. Quote
Recommended Posts