Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ooo- do mnie potwierdzenie dzisiaj dotarło- cud normalnie:evil_lol:
ale plan sedziowania to bym tez chetnie juz poznała- czy mam wyjeżdżac z chałupy ciemnym switem, bladym switem czy rano :eviltong:

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Lotty
Posted

Na plan sędziowania nie mamy chyba co liczyć.:shake:

Posted

Bardzo proszę o podanie kwoty za wystawę jeden pies drugi termin .Jeżeli oczywiście pamiętacie bo nie mogę znaleźć informacji a mam jeszcze nie opłacone.Czekałam na potwierdzenie przyjęcia psa gdyż zgłaszałam po terminie.Na pocztę już chyba nie ma co liczyć ale w katalogu jesteśmy.;)

Posted

gaba14 napisał(a):
Bardzo proszę o podanie kwoty za wystawę jeden pies drugi termin .Jeżeli oczywiście pamiętacie bo nie mogę znaleźć informacji a mam jeszcze nie opłacone.Czekałam na potwierdzenie przyjęcia psa gdyż zgłaszałam po terminie.Na pocztę już chyba nie ma co liczyć ale w katalogu jesteśmy.;)

II termin : 80 zł pierwszy pies, każdy następny 70zł. :lol:

Posted

a my nadal nie..
własnie sobie przypomniałam ze jeszcze nie opłaciłam tej wystawy...
a moja mała wredna ruda z minuty na minute coraz bardziej łysa :placz::placz:

Posted

Jogurt napisał(a):
Sluchajcie, nie ma ktos przypadkiem miejsca w autku i nie jedzie w sobote przez Krakow?? Troche mi sie sprawy pokomplikowaly i nie dam rady sama dojechac....oczywiscie dorzucam sie do paliwa ;)

przypominam się. Proszę pomóżcie, to już jutro :cry:

Posted

Madziorka napisał(a):
do mnie potwierdzenie doszło wczoraj ale niestety nie napisali o której wchodzą konkretne rasy także żeby dojechać na 10.00 musimy o 4 rano wyjechać:cool1:

Do nas dziś doszło.

A ja mam prosbe do sobotniaków, porobi ktoś zdjęcia beaglom? Najlepiej suczki młodziez :multi:

Posted

[quote name='Jogurt']przypominam się. Proszę pomóżcie, to już jutro :cry:
oj, przepraszam, że nie odpisałam - zabralibyśmy Cię bardzo chętnie, ale niestety mamy 2-osobowe auto:-(:-(

POWODZENIA jutro!!
i za nas też trzymajcie kciuki

my wyjeżdżamy o 5:30.......:roll:

Posted

taa.... napisali ze w 1 terminie 65zl teraz na dogo... a wczesniej napisane ze 80... :shake: no i ja zaplacilam to 80 zl mimo ze zglosilam w 1 teminie, chyba marne szanse na odzyskanie kasy??

uwielbiam te poranne pobudki :angryy:

Posted

do nas też w końcu dotarło potwierdzenie :p

Powodzenia wszystkim dzisiaj walczących na ringach :razz:

My wyjeżdżamy w niedzielę po 3-ej rano, ale uwielbiam te nieprzespane noce przed wystawami :evil_lol:

Posted

efra-husky napisał(a):
do nas też w końcu dotarło potwierdzenie :p

Powodzenia wszystkim dzisiaj walczących na ringach :razz:

My wyjeżdżamy w niedzielę po 3-ej rano, ale uwielbiam te nieprzespane noce przed wystawami :evil_lol:

Będziesz? No to może teraz uda się spotkać... ;)
A ja wyjezdzam ok....5 :)

Posted

Czy wrócił już ktoś z wystawy i podzieli się wrażeniami?

Może ktoś dysponuje katalogiem? Jeżeli tak, to czy mogę prosić o informację jako która rasa na ring wchodzą owczarki kaukaskie i kto je sędziuje?