Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My bedziemy; w niedzielę (V gr)
jak by co mam wolne miejsce w aucie - z tyłu jedzie klatka rozm.3, wiec albo jedna osoba z psem w klatce, albo dwie osoby z małymi psami na kolanach;
jade przez: Chełm, Krasnystaw, Zamośc,Tomaszów Lub. i od Bełżca droga nr 865

Posted

Hehe, a ja w sobote :lol: Ale teoria się sprawdza, wczoraj na MWPR w Rzeszowie były dzikie tłumy, w sobote zdecydowanie luźniej! :lol: Więc niedzielacy-przygotujcie się na skis :lol:

Posted

Zgłaszał ktos do Jarosławia przez formularz on line? przychodzi potwierdzenie na maila zaraz? bo mi nie przyszło...wyswietliło mi sie że niby zgłoszenie wysłano, ale u nich jakis wirus siedzi na stronie i moj program antywirusowy coraz wył, więc nie wiem, czy sie zgłoszenie wysłało czy nie...napisałam maila do oddziału ale na razie ni ma odpowiedzi:stop:

Posted

agnethka napisał(a):
nie ma za co ;)
coś mają zwalone najwyraźniej, że inaczej się nie daje wejść ;)

a ja wchodziłam i przez Zk Wystawy i "normalnie"...
moze przez tego wirusa czasem cos sie psuje;
potwierdzenia dalej nie mam:cool3:

Posted

Tascha napisał(a):
Zgłaszał ktos do Jarosławia przez formularz on line? przychodzi potwierdzenie na maila zaraz? bo mi nie przyszło...wyswietliło mi sie że niby zgłoszenie wysłano, ale u nich jakis wirus siedzi na stronie i moj program antywirusowy coraz wył, więc nie wiem, czy sie zgłoszenie wysłało czy nie...napisałam maila do oddziału ale na razie ni ma odpowiedzi:stop:

no własnie ja też jeszcze nie otrzymałam potwierdzenia a zgłoszenie poszło w niedzielę:confused:

Posted

Czyli widocznie nie przysyłaja potwierdzeń na maila...ale na zapytanie czy doszło to mogliby odpowiedzieć:mad:
kto zgłaszał netem w zeszłym roku? potwierdzali?

Wole miejsce w aucie na Jarosław niedziela:cool1:

Posted

Trzeba będzie tak zrobić, bo maile też do nich nie docierają:shake:.

Posted

ja dzwoniłam do oddziału .... oni nie wysyłają potwierdzenia na maila ...
po zatwierdzeniu formularza , pokazuje się komunikat "zgłoszenie zostało przyjęte"
i to tyle ......
psy mam przyjęte :)

Posted

Ja dzwoniłam na ten nr tel komórkowego ( bo na stacjonarny w oddziale sie nie mogłam dodzwonić) i powiedziano mi, iz z racji wirusa na ich stronie w piatek costam resetowali czy cos robili i jak sie zgłoszenie wysłało przed piatkiem, to zeby wysłac jeszcze raz...to wysłałam..opłate tez zrobiłam, ale dalej nie jestem pewna czy zgłoszenie przyjeli ( niby sie wyswietliło ,ze przyjete, ale potem mój antywirus znowu wył,że u nich jakis pasożyt na www:cool3: )

Posted

Dogomani, no do mnie dzwonili zebym adres przedyktowala a wyslalalam formularzem no cozz :) takze mysle ze przyjeli. Mam pytanie wysylacie skany rodowodu i wplaty?? Jak kiedys psiure zglaszalam to nigdy nie robilam i bez przypalu?? Wyslaliscie?

Posted

Czy na stronie Oddziału będzie dostępny plan sędziowania?