MagCH Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Frytela napisał(a):Ja chyba mam, ale robione ze szytu trybun, i nie wiem czy Burane dobrze widac Ja nie mam żadnego, więc nawet najsłabsze będzie najlepszym :lol:. Jeśli możesz podeślij mi na maila: magdalena.chmielowska@poczta.fm Quote
Guest Lotty Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Arni jak zawsze cudny.:loveu::loveu::loveu: Quote
Frytela Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 MagCH napisał(a):Ja nie mam żadnego, więc nawet najsłabsze będzie najlepszym :lol:. Jeśli możesz podeślij mi na maila: magdalena.chmielowska@poczta.fm Niestety nie mam, bylam pewna ze mam chociaz jedno... zobacze moze chociaz cos z ringu sie nadaje Quote
Tascha Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Cambel&Megi napisał(a): LISA Stellanova zdjęcia jak zawsze super- nawet jesli tylko z przygotowania przed ringiem;) bedziesz w Opolu w niedziele ?;) Quote
Cambel&Megi Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 McDzik napisał(a):ARNIULEK :loveu::loveu::loveu: się załapał na piekne, profesjonalne foteczki :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy :multi::multi::multi: e tam profesjonalne :eviltong: ale cieszę się, że znalazły Twoje uznanie :multi: Tascha napisał(a):zdjęcia jak zawsze super- nawet jesli tylko z przygotowania przed ringiem;) bedziesz w Opolu w niedziele ?;) Tak w biegu Was wtedy złapałam :oops: W Opolu niestety mnie nie będzie... Quote
McDzik Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 TROCHE spóźnione, ale jest... foty z MP z niedzieli autorstwa forumowej Diablicy. Tylko wszędzie ja, skupiła się na mnie i swoim Carmelku: Grupa starsza-niedziela, z boku w oczekiwaniu jedna z dziewczynek z grupy młodszej: Obrót: Postawa: Quote
Recommended Posts