McDzik Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 :lol:Fajne zdjęcia :lol: choć troche obrazują wystawe tym, ktorych nie bylo:lol: Quote
AnkaW Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Fajne foteczki i nawet zwycięzki grzywaczek się załapał :multi::multi: Quote
Frytela Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Wyniki cardi: PSY posrednia: Brawos Bis Carleone - bdb otwarta: Eclair Au Choclat Gaucho - bdb Pembroki: Psy młodziez: Kusztyczek Lisiura- dosk, Zw Mł, NPwR Suki: młodzież: I`m Super Star Gaucho - dosk, Zw Mł, BOB Junior :) pośrednia: Hopes`n Dreams Gaucho - dosk, CWC owarta lub champion - nie pamietam xD Burana Kusa Corgon Blue - dosk, Cwc, NSwR, BOB, BOG III Quote
Tecia Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Goshka']BOG-3 VII grupy -JURTA Wyżeł.PL Bardzo przepraszam za pomylke:) niestety wyżly niemieckie to jeszcze dla mnei ciemna magia:) Quote
Goshka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Nic nie szkodzi.:p I tak zdecydowanie łatwiej je rozróżnic niz irlandy. Ja je rozpoznaję po włascicielach, ale i to jest mylące bardzo:cool3: Quote
Baha Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 bardzo prosze jesli ktos ma fotki z finałow szczeniat , weteranów i IX grupy bardzo prosze o podesłanie na m_budda@o2.pl. wystawialam i nie fociłam Quote
Kisses Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 śliczne fotki :loveu: Ale jednego westa znalazlam, tyłem, ale jest :loveu: Jeszcze raz gratuluje :multi: Quote
Kisses Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Mc i nerwowe poprawki :evilbat: ImageShack - Image Hosting :: dsc0346jpg.jpg Quote
Agappe Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 ma ktoś jakieś akitki (japońskie) na zdjęciach??:roll::roll: Quote
d_orka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 A może komuś wpadł w obiektyw cavalier z BIS-a juniorów ? Quote
Dada Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ja mam na zdjęciach cavaliera z bis młodzieży, ale wstawię później, bo dopiero dotarłam po wystawie do domu Quote
AnkaW Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 śliczne foteczki z wystawy- własność emsi [url=http://hepnar.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=33&catid=52]FOTO HEPNAR Cyfrowe Laboratorium Fotograficzne - FOTOGRAF KROSNO - ODBITKI,ZDJ oczywiście dogo nanosi swoje poprawki do linków :angryy: do przeglądarki trzeba skopiować od " htt: ......do =52 " Quote
McDzik Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Kisses_xox']Mc i nerwowe poprawki :evilbat: ImageShack - Image Hosting :: dsc0346jpg.jpg Ojj Boże :lol: ! My to zawsze wpadniemy w obiektyw wtedy co nie trzeba... żeby była jasność to to z rana -robione jeszcze przed rozpoczęciem oceniania :lol: Bo pamiętam :lol: I tu dopiero co postawiony na stolik, stoi jak krowa, jeszcze nie ustawiony, grrr :angryy: ---- SZPILKA23, Agentha, porzyczam 3 fotki leonków waszego autorstwa na forum www.leonberger-info.pl/forum , bo własnych brak :( Quote
KaRa_ Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Mogę prosić o stawkę owczarków australijskich jeśli jakiekolwiek były zgłoszone ;) Quote
Guest Lotty Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Proszę bardzo: Pies kl. championów: CZARIK Ew-Bor Suka kl. honorowa EXPENSIVE HOBBY Shoreland's Quote
McDzik Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 KaRa_ napisał(a):Mogę prosić o stawkę owczarków australijskich jeśli jakiekolwiek były zgłoszone ;) Pies champion CZARIK Ew-Bor Suka weteranka EXPENSIVE HOBBY Shoreland's agnethka napisał(a):jeśli o mnie chodzi to nie ma problemu ;) na zdrowie ;) SZPiLKA23 napisał(a):Jasne bierzecie foty jak sie maja przydac:) Dziekuje za ratunek :multi: Quote
SZPiLKA23 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Jasne bierzecie foty jak sie maja przydac:) Quote
Recommended Posts