aga616 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Tecia napisał(a):Co prawda bylam na calosci ale biegania bylo sporo wiec nie pomoge wiele ale VII i to co pamietam podaje:) I- Seter Irlandzi - Lofty DESPERADO II - Seter angielski - POWER OF LOVE Lordset III- WNK - DAGA z Przeborskiej Kniei ( tak mi sie wydaje ze to ta suka) PIS Puppy dnia I - Beagel II - Springer Spaniel angielski - suczka III - Seter Irlandzki - suczka BIS Junior dnia I Golden Retriwer - suka II Beagel III Jamnik ( ale nie wiem jaki ) IV Seter Irlandzki BIS weteranów dnia Golden Retriwer ja mogę dodać - BIS Junior dnia - golden retreiever - Smerfetka Adekatos BIS weteranów dnia - golden retriever - CHIVAL REGAL z Zagłębia BOG VIII - 3 miejsce - golden retriever - AKIM Adekatos my : Raptus - klasa championów - lokata II Toni - klasa otwarta - lokata I, CWC, NDPwR, BOB :p Quote
Guest Lotty Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 panienkabubu napisał(a):A czy na finałach był widoczny jakiś Boston Terrier? Niestety, nie zgłoszono żadnego boston teriera.:shake: Quote
McDzik Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Lotty']No pewnie,że szarżuje przecież jest piękny:loveu:.Ani się obejrzysz jak zrobi Intera. [quote name='Kisses_xox']Podpisuje się pod postem Lotty, rękami, nogami i okiem jeszcze :evil_lol: Interchampion Ci rośnie :lol: Oby nikt nie zapeszył :loveu: To nasze ciche marzenie :loveu: Kilka fotek Niuńka z dziś: W postawie: W ruchu: Na BOG: Quote
Cordia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Cordia dostala CWC NSwR i BOB :lol: nasza najszczesliwsza wystawa Quote
AnkaW Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='McDzik'] Spaniel Tybetański ARNI Gang Cziki (FCI) V1, CWC, BOS, BOB, BOG3 !!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :multi: :cool2::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: :cool2: WIELKIE GRATULACJE Quote
Kisses Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Jaki MEN z tego Arniego :evil_lol: Ma ktoś może wyniki Westów? Ja tak łaadnie proszę *.* Quote
SZPiLKA23 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Mam sporo fot z wystawy, jakosc słaba i nie wiem czy wstawiac. Wystawa taka sama jak od 2 lat tyle ze wywalili stragany z hali.... Quote
Kisses Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Mam sporo fot z wystawy, jakosc słaba i nie wiem czy wstawiac. Wystawa taka sama jak od 2 lat tyle ze wywalili stragany z hali.... Wstawiaj, wstawiaj, zwłaszcza białasy ^^ Quote
McDzik Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='AnkaW']:cool2::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: :cool2: WIELKIE GRATULACJE Dziekujemy :multi::multi::multi: Dla nas to też najszczęśliwsza wystawa :multi: [quote name='Kisses_xox']Jaki MEN z tego Arniego :evil_lol: Ma ktoś może wyniki Westów? Ja tak łaadnie proszę *.* No a jak :cool3: W końcu już debiut w dorosłej klasie :cool3: Kisses, ja nie mam, ale jakiś westik tam poszalał na finałach :lol: Quote
JOLY Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Czyli wystawa na takim samym poziomie co zawsze.A puchary za rasę dawali czy też jeszcze czeba czekać z kilka lat. Dla Mnie osobiście to ta wystawa to jest dramat, jeśli chodzi o warunki. Fajnie chociaż że ta wystawa letnia jest fajnie zorganizowana i w dobrym miejscu. Polecam !!!! Gratulacje dla ZWYCIĘZCÓW !!!! Jak się wygrywa to każde miejsce jest super !!!!! Wygrana cieszy.:multi: Quote
McDzik Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 JOLY napisał(a):Czyli wystawa na takim samym poziomie co zawsze.A puchary za rasę dawali czy też jeszcze czeba czekać z kilka lat. Dla Mnie osobiście to ta wystawa to jest dramat, jeśli chodzi o warunki. Fajnie chociaż że ta wystawa letnia jest fajnie zorganizowana i w dobrym miejscu. Polecam !!!! Gratulacje dla ZWYCIĘZCÓW !!!! Jak się wygrywa to każde miejsce jest super !!!!! Wygrana cieszy.:multi: W tym roku już dawali pucharki za rase :lol: A za BIS był przecudowny, piętrowy puchar :loveu: takiego jeszcze nie widziałam :loveu: dzieło sztuki :loveu: Quote
JOLY Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 No to już jest zmiana na plus. Żeby jeszcze miejsce było lepsze. i dla psiaków i dla nas wystawców. To byłoby super !!! Quote
McDzik Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Tak zbytnio nie ma gdzie :shake: i tak dobrze, ze w tym roku stoiska były na zewnątrz, a ringi w środku, troszke luźniej bylo Quote
Tascha Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 My przywieźlismy Zw Mł, NJwR, BOB, BOG 3:happy1: Quote
Goshka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Tecia']Co prawda bylam na calosci ale biegania bylo sporo wiec nie pomoge wiele ale VII i to co pamietam podaje:) I- Seter Irlandzi - Lofty DESPERADO II - Seter angielski - POWER OF LOVE Lordset III- WNK - DAGA z Przeborskiej Kniei ( tak mi sie wydaje ze to ta suka) BOG-3 VII grupy -JURTA Wyżeł.PL Quote
efra-husky Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 BIS w niedzielę zgarnął Nowofunland :p Na czwartej lokacie był West Highland White Terrier a co do drugiej i trzeciej lokaty nie pamiętam :evil_lol: BIS wybierała pani Ewa Bukład i trochę konferansjer namieszał bo kilka razy zmieniał psy na lokatach ;) a że człowiek po całym dniu wymordowany był to zarejestrowałam tylko te dwa psy :evil_lol: Quote
bonia Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Cordia napisał(a):Cordia dostala CWC NSwR i BOB :lol: nasza najszczesliwsza wystawa Wielkie GRATULACJE dla mojej ,,wnuczki" :klacz: , czekamy na dalsze sukcesy :lol: Quote
SZPiLKA23 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Kisses_xox']Wstawiaj, wstawiaj, zwłaszcza białasy ^^ Nie mam ani jednego białego ;) Wstawiam jak leci jak ktos niechce zebym dawała jego psa to napiszcie - zdejme Quote
Recommended Posts