Kika Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Podejrzewam,że tak -jak w latach poprzednich, o ile dobrze pamiętam. Quote
McDzik Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Kika napisał(a):Na hali nie będzie stoisk, tylko ringi i psy:) Dobra wiadomość :multi: Nie będzie takiego ścisku na hali :multi: A nie będzie stoisk w ogóle, czy będą poprostu przed halą? Quote
aga616 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 czy ktoś wie czy wkońcu zgłoszenia za pomocą formularza on-line dochodzą do nich czy nie?? wysłałam zgłoszenie + mailem rodowody i championaty i nie mam pojecia czy dotarły, a do oddziału się nie dodzwoniłam:shake: Quote
Guest Lotty Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Zgłoszenia docierają. Też dzwoniłam żeby się upewnić, a kopie dokumentów wysłałam pocztą tradycyjną. Quote
aga616 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Lotty napisał(a):Zgłoszenia docierają. Też dzwoniłam żeby się upewnić, a kopie dokumentów wysłałam pocztą tradycyjną. dzięki:pteż zadzwonię Quote
Coyote Ugly FCI Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 zgloszenia beda przyjmowane do 5 marca Quote
McDzik Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Czy ktoś z sobotniaków mógłby mi porzyczyć na Młodego Prezentera swojego psa? Najlepiej małego, bo ring na MP w tamtym roku był mikroskopijny i obawiam się, że w tym roku wiele się nie zmieniło. W sobotę są grupy: IV, VI, VII, VIII:lol: Quote
McDzik Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Jogurt napisał(a):Chcesz basseta?? :cool3: :evil_lol: A Ty nie idziesz na MP? To chętnie porwę :multi: Quote
Jogurt Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 To chyba jednak nie jest dobra zabawa dla nas :evil_lol::evil_lol: chetnie pozycze Ci Jogurtowego, ale znajdz sobie jeszcze kogos "na zas", gdybysmy nie dojachali albo gdyby MP bylo jakos totalnie o zmierzchu ;) Quote
Jogurt Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 i tam, daj spokój, prezenter ze mnie jak z koziej dupy trąbka :evil_lol: dowiedziałam sie że wykonuje za małe figury i wkładam w to za mało życia :evil_lol: i ciekawa jestem gdzie niby miałam sie z tym przegubowcem złożyć na jakże gigantycznym ringu że stolikiem na środku :diabloti: Quote
McDzik Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Jogurt napisał(a):To chyba jednak nie jest dobra zabawa dla nas :evil_lol::evil_lol: chetnie pozycze Ci Jogurtowego, ale znajdz sobie jeszcze kogos "na zas", gdybysmy nie dojachali albo gdyby MP bylo jakos totalnie o zmierzchu ;) Przecież w Kielcach bardzo ładnie wam poszło :) W każdym bądź razie dziękuje, a 'na zaś' to na wystawie najwyżej będzie polowanie :) Quote
Frytela Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Iwona1984 napisał(a):zgloszenia beda przyjmowane do 5 marca Skad masz takie info? Quote
Cordia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 mało psów?? :razz: a nie wiecie kiedy bedzie lista wystawców? Quote
Frytela Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Cordia napisał(a):mało psów?? :razz: a nie wiecie kiedy bedzie lista wystawców? Bo kurcze generalnie to dla mnie wazne, a na ich stronie nie zaobserwowalam info. Musze dać znać znajomej czy ja będe musiała szybko wysyłać jej zgłoszenia czy sama zdązy gdzies je wyslac. Quote
McDzik Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Jogurt napisał(a):i tam, daj spokój, prezenter ze mnie jak z koziej dupy trąbka :evil_lol: dowiedziałam sie że wykonuje za małe figury i wkładam w to za mało życia :evil_lol: i ciekawa jestem gdzie niby miałam sie z tym przegubowcem złożyć na jakże gigantycznym ringu że stolikiem na środku :diabloti: Ehem... ja podobnie :lol: Tylko że wtedy szłam z bodajże 11-letnią weteranką do której instrukcja brzmiała "nie szarpać, iść wolno, ustawiać MEGA delikatnie" :lol: i jak tu włożyć w to więcej życia? A z bassetem?... no cóż, nie każdy pies jest borzojem, na przyszłość trzeba omijać sędziów z preferencjami... Szkoda tylko, że to podobno handler jest oceniany, a nie pies :lol: Ale iśc można dla własnej sadysfakcji :lol: A i doświadczenie kiedyś się może przydać na normalnym ringu :lol: Quote
Jogurt Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 McDzik napisał(a):Ehem... ja podobnie :lol: Tylko że wtedy szłam z bodajże 11-letnią weteranką do której instrukcja brzmiała "nie szarpać, iść wolno, ustawiać MEGA delikatnie" :lol: i jak tu włożyć w to więcej życia? A z bassetem?... no cóż, nie każdy pies jest borzojem, na przyszłość trzeba omijać sędziów z preferencjami... Szkoda tylko, że to podobno handler jest oceniany, a nie pies :lol: Ale iśc można dla własnej sadysfakcji :lol: A i doświadczenie kiedyś się może przydać na normalnym ringu :lol: No widzisz, on idzie swoim tempem, takim bassecim klusikiem, ale jak mam mikroskopijny ring na ktorym mam robic jakies litery T, cuda i dziwy to przy przegubowcu naturalnie musze isc wolniej :lol: i wiadomo ze nie bedzie mial wykroku ani tempa setera albo borzoja, a efektowny w swojej rasie jest, tyle ze bassety w porownaniu wlasnie do takich sobie np. seterow sa efektowne hm...inaczej, w totalnie innych sposob :evil_lol: to rasa hm...dziwina i trudna do wyczucia :evil_lol: moze sie skusze jeszcze kiedys, narazie nie mam na to nerwow :diabloti: Z Jogurtowym instrukcje masz jedna- NIE KARMIC :diabloti::diabloti: szczerze mowiac to ciekawa jestem jak pojdzie z obca osoba :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Jogurt napisał(a):No widzisz, on idzie swoim tempem, takim bassecim klusikiem, ale jak mam mikroskopijny ring na ktorym mam robic jakies litery T, cuda i dziwy to przy przegubowcu naturalnie musze isc wolniej :lol: i wiadomo ze nie bedzie mial wykroku ani tempa setera albo borzoja, a efektowny w swojej rasie jest, tyle ze bassety w porownaniu wlasnie do takich sobie np. seterow sa efektowne hm...inaczej, w totalnie innych sposob :evil_lol: to rasa hm...dziwina i trudna do wyczucia :evil_lol: moze sie skusze jeszcze kiedys, narazie nie mam na to nerwow :diabloti: Z Jogurtowym instrukcje masz jedna- NIE KARMIC :diabloti::diabloti: szczerze mowiac to ciekawa jestem jak pojdzie z obca osoba :evil_lol: Kurcze, szkoda, że ja wtedy z Jogurtowym sobie nie spróbowałam(kiedyś muszę go na MP pożyczyć, to będzie świetne wyzwanie:lol:) Co do ringu to był po prostu cudowny:evil_lol: Quote
McDzik Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Jogurt napisał(a):No widzisz, on idzie swoim tempem, takim bassecim klusikiem, ale jak mam mikroskopijny ring na ktorym mam robic jakies litery T, cuda i dziwy to przy przegubowcu naturalnie musze isc wolniej :lol: i wiadomo ze nie bedzie mial wykroku ani tempa setera albo borzoja, a efektowny w swojej rasie jest, tyle ze bassety w porownaniu wlasnie do takich sobie np. seterow sa efektowne hm...inaczej, w totalnie innych sposob :evil_lol: to rasa hm...dziwina i trudna do wyczucia :evil_lol: moze sie skusze jeszcze kiedys, narazie nie mam na to nerwow :diabloti: Z Jogurtowym instrukcje masz jedna- NIE KARMIC :diabloti::diabloti: szczerze mowiac to ciekawa jestem jak pojdzie z obca osoba :evil_lol: Widze, że po uszy siedzisz w rasie :lol: Jogurt jest świetny :lol: Tamtą akcją nie ma się co przejmować, następnym razem porzyczymy psy wyścigowe :lol: i to wersja mini albo latająca, ażeby stół nam nie przeszkadzał w niczym :lol: Popróbuję go tam :lol: Jak nie wyjdzie to się nic nie stanie :lol: Ja do MP nie przywiązuje w ogóle jakiejś wagi, dla mnie się liczą tylko wyniki na tym prawdziwym ringu :lol: Będzie jak będzie :lol: Quote
Jogurt Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 nom bassety to taka moja "lekka obsesja" :evil_lol: poinstruuje cię na zaś jak się ciapciocha obsługuje, my od rana przy ringu bassetów będziemy koczowac to znajdziemy się bez problemu ;) tylko jeszcze muszę tate poinformować że jedziemy :evil_lol: A na następny mój występ na MP o ile wogóle będzie miał takowy miejsce :diabloti: porzycze sobie jakiegoś delikwenta co agility trenuje coby stoliki nam nie zawadzaly :diabloti: Quote
McDzik Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Jogurt napisał(a):nom bassety to taka moja "lekka obsesja" :evil_lol: poinstruuje cię na zaś jak się ciapciocha obsługuje, my od rana przy ringu bassetów będziemy koczowac to znajdziemy się bez problemu ;) tylko jeszcze muszę tate poinformować że jedziemy :evil_lol: Instrukcja obsługi mile widziana :razz: Przy okazji możesz trochę poopowiadać o Bassetach, chętnie się dowiem czegoś fajnego o innej rasie :cool3: Ja też będę od rana, znajdziemy się bez problemu :cool3: hehe no to czas powiadomić tate :-o:diabloti: Quote
Kisses Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Też chce jechać :evil_lol: Zaraz idę 'negocjować' z mamą, trzymać kciuki :eviltong: Quote
McDzik Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Kisses_xox napisał(a):Też chce jechać :evil_lol: Zaraz idę 'negocjować' z mamą, trzymać kciuki :eviltong: Trzymamy :happy1: ! Jak się uda, to gdzies tam Cie wyszukam w niedziele przy westikach i wreszcie się poznamy :lol: Mój znak rozpoznawczy to Arni :lol: Quote
Kisses Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 McDzik napisał(a):Trzymamy :happy1: ! Jak się uda, to gdzies tam Cie wyszukam w niedziele przy westikach i wreszcie się poznamy :lol: Mój znak rozpoznawczy to Arni :lol: Arniego to ja bym chyba rozpoznała w tłumie innych spanieli :diabloti: Efekty oglądania Waszej galerii :razz: Ale kurde chyba nie pojadę =/ Spróbuje jeszcze kilka razy, a jak nie wyjdzie, to może ktoś pozwoli się wykorzystać i trześnie mi z 3 foty Westów :evil_lol: Quote
Recommended Posts