Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kika napisał(a):
Na hali nie będzie stoisk, tylko ringi i psy:)

Dobra wiadomość :multi: Nie będzie takiego ścisku na hali :multi: A nie będzie stoisk w ogóle, czy będą poprostu przed halą?

Posted

czy ktoś wie czy wkońcu zgłoszenia za pomocą formularza on-line dochodzą do nich czy nie?? wysłałam zgłoszenie + mailem rodowody i championaty i nie mam pojecia czy dotarły, a do oddziału się nie dodzwoniłam:shake:

Posted

Zgłoszenia docierają. Też dzwoniłam żeby się upewnić, a kopie dokumentów wysłałam pocztą tradycyjną.

Posted

Czy ktoś z sobotniaków mógłby mi porzyczyć na Młodego Prezentera swojego psa? Najlepiej małego, bo ring na MP w tamtym roku był mikroskopijny i obawiam się, że w tym roku wiele się nie zmieniło.
W sobotę są grupy: IV, VI, VII, VIII:lol:

Posted

To chyba jednak nie jest dobra zabawa dla nas :evil_lol::evil_lol: chetnie pozycze Ci Jogurtowego, ale znajdz sobie jeszcze kogos "na zas", gdybysmy nie dojachali albo gdyby MP bylo jakos totalnie o zmierzchu ;)

Posted

i tam, daj spokój, prezenter ze mnie jak z koziej dupy trąbka :evil_lol: dowiedziałam sie że wykonuje za małe figury i wkładam w to za mało życia :evil_lol: i ciekawa jestem gdzie niby miałam sie z tym przegubowcem złożyć na jakże gigantycznym ringu że stolikiem na środku :diabloti:

Posted

Jogurt napisał(a):
To chyba jednak nie jest dobra zabawa dla nas :evil_lol::evil_lol: chetnie pozycze Ci Jogurtowego, ale znajdz sobie jeszcze kogos "na zas", gdybysmy nie dojachali albo gdyby MP bylo jakos totalnie o zmierzchu ;)

Przecież w Kielcach bardzo ładnie wam poszło :) W każdym bądź razie dziękuje, a 'na zaś' to na wystawie najwyżej będzie polowanie :)

Posted

Cordia napisał(a):
mało psów?? :razz:

a nie wiecie kiedy bedzie lista wystawców?

Bo kurcze generalnie to dla mnie wazne, a na ich stronie nie zaobserwowalam info.
Musze dać znać znajomej czy ja będe musiała szybko wysyłać jej zgłoszenia czy sama zdązy gdzies je wyslac.

Posted

Jogurt napisał(a):
i tam, daj spokój, prezenter ze mnie jak z koziej dupy trąbka :evil_lol: dowiedziałam sie że wykonuje za małe figury i wkładam w to za mało życia :evil_lol: i ciekawa jestem gdzie niby miałam sie z tym przegubowcem złożyć na jakże gigantycznym ringu że stolikiem na środku :diabloti:

Ehem... ja podobnie :lol: Tylko że wtedy szłam z bodajże 11-letnią weteranką do której instrukcja brzmiała "nie szarpać, iść wolno, ustawiać MEGA delikatnie" :lol: i jak tu włożyć w to więcej życia? A z bassetem?... no cóż, nie każdy pies jest borzojem, na przyszłość trzeba omijać sędziów z preferencjami... Szkoda tylko, że to podobno handler jest oceniany, a nie pies :lol: Ale iśc można dla własnej sadysfakcji :lol: A i doświadczenie kiedyś się może przydać na normalnym ringu :lol:

Posted

McDzik napisał(a):
Ehem... ja podobnie :lol: Tylko że wtedy szłam z bodajże 11-letnią weteranką do której instrukcja brzmiała "nie szarpać, iść wolno, ustawiać MEGA delikatnie" :lol: i jak tu włożyć w to więcej życia? A z bassetem?... no cóż, nie każdy pies jest borzojem, na przyszłość trzeba omijać sędziów z preferencjami... Szkoda tylko, że to podobno handler jest oceniany, a nie pies :lol: Ale iśc można dla własnej sadysfakcji :lol: A i doświadczenie kiedyś się może przydać na normalnym ringu :lol:

No widzisz, on idzie swoim tempem, takim bassecim klusikiem, ale jak mam mikroskopijny ring na ktorym mam robic jakies litery T, cuda i dziwy to przy przegubowcu naturalnie musze isc wolniej :lol: i wiadomo ze nie bedzie mial wykroku ani tempa setera albo borzoja, a efektowny w swojej rasie jest, tyle ze bassety w porownaniu wlasnie do takich sobie np. seterow sa efektowne hm...inaczej, w totalnie innych sposob :evil_lol: to rasa hm...dziwina i trudna do wyczucia :evil_lol: moze sie skusze jeszcze kiedys, narazie nie mam na to nerwow :diabloti:
Z Jogurtowym instrukcje masz jedna- NIE KARMIC :diabloti::diabloti: szczerze mowiac to ciekawa jestem jak pojdzie z obca osoba :evil_lol:

Posted

Jogurt napisał(a):
No widzisz, on idzie swoim tempem, takim bassecim klusikiem, ale jak mam mikroskopijny ring na ktorym mam robic jakies litery T, cuda i dziwy to przy przegubowcu naturalnie musze isc wolniej :lol: i wiadomo ze nie bedzie mial wykroku ani tempa setera albo borzoja, a efektowny w swojej rasie jest, tyle ze bassety w porownaniu wlasnie do takich sobie np. seterow sa efektowne hm...inaczej, w totalnie innych sposob :evil_lol: to rasa hm...dziwina i trudna do wyczucia :evil_lol: moze sie skusze jeszcze kiedys, narazie nie mam na to nerwow :diabloti:
Z Jogurtowym instrukcje masz jedna- NIE KARMIC :diabloti::diabloti: szczerze mowiac to ciekawa jestem jak pojdzie z obca osoba :evil_lol:

Kurcze, szkoda, że ja wtedy z Jogurtowym sobie nie spróbowałam(kiedyś muszę go na MP pożyczyć, to będzie świetne wyzwanie:lol:)
Co do ringu to był po prostu cudowny:evil_lol:

Posted

Jogurt napisał(a):

Widze, że po uszy siedzisz w rasie :lol: Jogurt jest świetny :lol: Tamtą akcją nie ma się co przejmować, następnym razem porzyczymy psy wyścigowe :lol: i to wersja mini albo latająca, ażeby stół nam nie przeszkadzał w niczym :lol: Popróbuję go tam :lol: Jak nie wyjdzie to się nic nie stanie :lol: Ja do MP nie przywiązuje w ogóle jakiejś wagi, dla mnie się liczą tylko wyniki na tym prawdziwym ringu :lol: Będzie jak będzie :lol:

Posted

nom bassety to taka moja "lekka obsesja" :evil_lol: poinstruuje cię na zaś jak się ciapciocha obsługuje, my od rana przy ringu bassetów będziemy koczowac to znajdziemy się bez problemu ;) tylko jeszcze muszę tate poinformować że jedziemy :evil_lol:
A na następny mój występ na MP o ile wogóle będzie miał takowy miejsce :diabloti: porzycze sobie jakiegoś delikwenta co agility trenuje coby stoliki nam nie zawadzaly :diabloti:

Posted

Jogurt napisał(a):
nom bassety to taka moja "lekka obsesja" :evil_lol: poinstruuje cię na zaś jak się ciapciocha obsługuje, my od rana przy ringu bassetów będziemy koczowac to znajdziemy się bez problemu ;) tylko jeszcze muszę tate poinformować że jedziemy :evil_lol:

Instrukcja obsługi mile widziana :razz: Przy okazji możesz trochę poopowiadać o Bassetach, chętnie się dowiem czegoś fajnego o innej rasie :cool3: Ja też będę od rana, znajdziemy się bez problemu :cool3: hehe no to czas powiadomić tate :-o:diabloti:

Posted

Kisses_xox napisał(a):
Też chce jechać :evil_lol:
Zaraz idę 'negocjować' z mamą, trzymać kciuki :eviltong:

Trzymamy :happy1: ! Jak się uda, to gdzies tam Cie wyszukam w niedziele przy westikach i wreszcie się poznamy :lol: Mój znak rozpoznawczy to Arni :lol:

Posted

McDzik napisał(a):
Trzymamy :happy1: ! Jak się uda, to gdzies tam Cie wyszukam w niedziele przy westikach i wreszcie się poznamy :lol: Mój znak rozpoznawczy to Arni :lol:

Arniego to ja bym chyba rozpoznała w tłumie innych spanieli :diabloti: Efekty oglądania Waszej galerii :razz:

Ale kurde chyba nie pojadę =/
Spróbuje jeszcze kilka razy, a jak nie wyjdzie, to może ktoś pozwoli się wykorzystać i trześnie mi z 3 foty Westów :evil_lol: