kaFFka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 moja DONkowa ma juz 7 miesiecy a dalej ma 'szcznieca siersc'.. no moze nie szcenieca w jakosci a w kolorze jest podpalana tylko na lapach czy ma szanse zeby miec siersc takiego koloru: Quote
dzidda Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Wydaje mi się że po prostu Twoja sunia jest inaczej umaszczona:lol: i nie bedzie taka sama jak ta na zdjeciu nizej:lol: Quote
kaFFka Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 aha.. no coz.. moj wymarzony psiak wyglada wlasnie jak an tym drugim zdjeciu ale swoja suczyne kocham i akceptuje taka jaka jest napewno jej sie nic nie zmieni? sierc an barku jej bardzo jasnieje Quote
Cockermaniaczka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Nie byla bym taka pewna czy sie nie zmieni. Kolezanki Onek nagle zaczal sie na rudo przebarwiac w wieku dwoch lat:roll: Wiec na razie ja bym poczekala Quote
Recommended Posts