Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...a teraz już na spokojnie: rozpuściłam wici wśród znajomych w temacie domku, nie wiem jaki będzie odzew, bo u mnie wszyscy zafutrzeni po zęby...żeby chociaż tymczas dla małego wychachmęcić:shake: ... do góry Pluszaku :calus:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
:mad::-(:mad::-(:mad::-(:mad::-(
jestem coraz bliżej założenia lotnego patrolu mścicieli... będzie sprawa oczywiście?

patrz: moj opis ;)

Kazdego dnia coraz bardziej nienawidze ludzi. Nienawidze meneli. Nienawidze slodkich panius, ktore uwazaja sie za lepsze od innych... dzisiaj nienawidze calego swiata za to co zrobil i robi nadal zwierzetom :angryy:

Posted

Zajrzalam i ja do Promyczka, serce sie rwie na strzepy z podsylanych od was linkow do tych biedakow, :placz: bic i zabic takich, :snipersm: moze by troche ulzylo na naszych wrazliwych serduchach :-( Promyczku wierzymy ze i dla ciebie zaswieci jeszcze slonko. A meneli pod sad. Moze uda sie wam wydebic od nich zrzeczenie sie psa, postraszcie ze jesli nie podpisza to i tak sprawe zalozycie, w takich momentach ludzie mysla ze jak podpisza umowe zrzeczenia to juz sa wolni i kara im nie grozi bo pies juz nie jest ich. :angryy: Glupcy, :diabloti:jakze sie myla, zrzeczenie ulatwia sprawe o tyle ze mozna psu szukac DS od razu.

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Jak będziecie wiedzieli co z innymi psami, kotami i najważniejsze - dziećmi to dajcie znać... mogłabym z TZtem pogadać [ale niczego obiecać nie mogę] :razz:

Bonsai, nadzieja, chocby najmniejsza - lepsza od braku nadziei. Ty te namiastke nadziei juz dalas i za to dzieki. Czy TZ do "urobienia"?
Promyk wyglada na bardzo ugodowego pieska. Patrzy mu dobrze z oczu, tzn. nie zlowrogo. A to po tym wszystkim co przeszedl jest niewiarygodne.
Nie wyobrazam sobie, zeby te bandziory mogly sie upierac przy prawie do "opieki" nad Promykiem. Jesli tak bedzie trzeba bedzie moze pomyslec o "petycji sprzeciwu", zbieraniu glosów na nie??

Posted

Zaparowały mi okulary , że człowiek potrafi być tak okrutny. To imię Puszek miał nadane przez tą kobietę ale powinien u niej mieć imię Kopciuszek.
Bajka o Kopciuszku skończyła się dobrze wiec myślę ,że i Promyczek znajdzie swoją Panią i stanie się prawdziwym królewiczem- zasłużył na to swoja pokora i miłościa do tak wrednej baby.
Niekiedy ogarnia mnie złość i smutek,że człowiek potrafi być tak okrutny dla zwierzecia , które okazuje mu tyle miłości.:shake:

Dziękuję Albiemu :lol:

Posted

to straszne....

jestem wstrząśnięta do granic...

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ale zróbmy wszystko, by Promyk zapomniał o swoim wcześniejszym życiu...

do góry - niech Cię widzą

Posted

wstrząsające,
oburzające,
przerażające!

właśnie tu trafiłam...jak to możliwe że takie rzeczy się na świecie dzieją...niby w cywilizowanym kraju:shake::-(:placz::angryy: