bonsai_88 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Jak będziecie wiedzieli co z innymi psami, kotami i najważniejsze - dziećmi to dajcie znać... mogłabym z TZtem pogadać [ale niczego obiecać nie mogę] :razz: Quote
MagdaH Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 ...a teraz już na spokojnie: rozpuściłam wici wśród znajomych w temacie domku, nie wiem jaki będzie odzew, bo u mnie wszyscy zafutrzeni po zęby...żeby chociaż tymczas dla małego wychachmęcić:shake: ... do góry Pluszaku :calus: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Inaczej nie mogę pomóc:shake: , ale podnoszę Cię Promyczku . Coraz bardziej boję się na dogo wchodzić, co jeszcze , do czego jeszcze jest zdolny " człowiek " :placz: Quote
EVA2406 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Promyczku, będzie dobrze. Zobaczysz ,jeszcze zaświecisz pełnym blaskiem w swoim nowym kochającym domku. Quote
Linssi Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 sleepingbyday napisał(a)::mad::-(:mad::-(:mad::-(:mad::-( jestem coraz bliżej założenia lotnego patrolu mścicieli... będzie sprawa oczywiście? patrz: moj opis ;) Kazdego dnia coraz bardziej nienawidze ludzi. Nienawidze meneli. Nienawidze slodkich panius, ktore uwazaja sie za lepsze od innych... dzisiaj nienawidze calego swiata za to co zrobil i robi nadal zwierzetom :angryy: Quote
Ada-jeje Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Zajrzalam i ja do Promyczka, serce sie rwie na strzepy z podsylanych od was linkow do tych biedakow, :placz: bic i zabic takich, :snipersm: moze by troche ulzylo na naszych wrazliwych serduchach :-( Promyczku wierzymy ze i dla ciebie zaswieci jeszcze slonko. A meneli pod sad. Moze uda sie wam wydebic od nich zrzeczenie sie psa, postraszcie ze jesli nie podpisza to i tak sprawe zalozycie, w takich momentach ludzie mysla ze jak podpisza umowe zrzeczenia to juz sa wolni i kara im nie grozi bo pies juz nie jest ich. :angryy: Glupcy, :diabloti:jakze sie myla, zrzeczenie ulatwia sprawe o tyle ze mozna psu szukac DS od razu. Quote
Klaudus__ Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ciekawe jak dzisiaj się masz malutki... Quote
alysia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 bonsai_88 napisał(a):Jak będziecie wiedzieli co z innymi psami, kotami i najważniejsze - dziećmi to dajcie znać... mogłabym z TZtem pogadać [ale niczego obiecać nie mogę] :razz: Bonsai, nadzieja, chocby najmniejsza - lepsza od braku nadziei. Ty te namiastke nadziei juz dalas i za to dzieki. Czy TZ do "urobienia"? Promyk wyglada na bardzo ugodowego pieska. Patrzy mu dobrze z oczu, tzn. nie zlowrogo. A to po tym wszystkim co przeszedl jest niewiarygodne. Nie wyobrazam sobie, zeby te bandziory mogly sie upierac przy prawie do "opieki" nad Promykiem. Jesli tak bedzie trzeba bedzie moze pomyslec o "petycji sprzeciwu", zbieraniu glosów na nie?? Quote
Miśka84 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ja się wcikam z małym ofikiem;) :roll: Animalia.pl :: Galeria :: Margo05 Bardzo proszę o głosowanie na zdjęcia małego Fredka :modla::modla: Quote
weronika1 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Zaparowały mi okulary , że człowiek potrafi być tak okrutny. To imię Puszek miał nadane przez tą kobietę ale powinien u niej mieć imię Kopciuszek. Bajka o Kopciuszku skończyła się dobrze wiec myślę ,że i Promyczek znajdzie swoją Panią i stanie się prawdziwym królewiczem- zasłużył na to swoja pokora i miłościa do tak wrednej baby. Niekiedy ogarnia mnie złość i smutek,że człowiek potrafi być tak okrutny dla zwierzecia , które okazuje mu tyle miłości.:shake: Dziękuję Albiemu :lol: Quote
Ewa i flatki Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Podałam link na forum fcrów i podnoszę,za kilka dni jak debet na koncie zniknie to przynajmniej 10 PLN :oops:deklaruję ([SIZE="1"]tylko trzeba przypominać,bo Niemiec u mnie mieszka:cool3: Quote
gagata Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 sleepingbyday napisał(a):promyk nadziei :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agata51 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Już po śniadanku, trzeba na spacerek lecieć. :painting: Quote
iwonamaj Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Promyczku, ty musisz być ciągle na I stronie, niech wszyscy cię widzą... Quote
Miśka84 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Milka mieszka na ulicy.:-( BARDZO PROSIMY O POMOC! Quote
estote Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 to straszne.... jestem wstrząśnięta do granic... :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: ale zróbmy wszystko, by Promyk zapomniał o swoim wcześniejszym życiu... do góry - niech Cię widzą Quote
orpha Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Promyczku do góry , trzymaj sie chłopaku teraz moze byc juz tylko lepiej Quote
agaga21 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 wstrząsające, oburzające, przerażające! właśnie tu trafiłam...jak to możliwe że takie rzeczy się na świecie dzieją...niby w cywilizowanym kraju:shake::-(:placz::angryy: Quote
Recommended Posts