kaVvo Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 witam:) oglądałam wasze fora i wpadłam na to a z powodu posiadania shih tzu też dodam coś o ni ^^ :lol: no i tak może od początku : mam psa rasy shih tzu Kenzoo się zwie,ma 2 lata i teraz słuchać a właściwie czytać uważnie! NIE KUPIŁAM GO PO TO BY SIĘ NIM CHWALIĆ JAK TA JAKAŚ DZAGA ( O BOZZZ MASAKRA...) KOCHAM MOJEGO PSA I DLA TEGO NIE CHCE OTRZYMYWAĆ NIEPOTRZEBNYCH KOMENTÓW NA TEMA: JAK TY TEGO PSA CHOWASZ ITP.,WSTRZYMAJCIE SIĘ :) O TO FOTY NIE DAWNO ROBIONE JEŚLI KTOŚ Z WAS WCHODZI NA ALE.GRATKA.PL TO PEWNIE GO JUŻ WIDZIAŁ JEST REPRODUKTOREM I TO NIE Z MOJEGO WIDZIMISIA TYLKO MUSIAŁAM TO ZROBIĆ BO JAKBY TO POWIEDZIEĆ JEST ZA BARDZO NAPALONY xD I TO DLA NIEGO PRZYJEMNOŚĆ WIEC TEN TEMAT CO DO REPRODUKCJI CHYBA ZOSTAŁ ZAMKNIĘTY CZEKAM NA WASZE KOY :) PARE FOTEK :) A WARTO DODAĆ ŻE ON JEST BEZ PAPIERÓW I TO DLA TEGO ŻE STWIERDZIŁAM ŻE NIE MUSI ICH POSIADAĆ :) JAK NA PSA BEZ RODOWODU WYGLĄDA SUPER :) ....y jaksię dodaje zdjecia ??:roll: Quote
kaVvo Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 nie wykastruje go bo bym psu zrobiła krzywde a pieniądze z reprodukcji idą na jego poootrzeby :) więc mam nadzieje że więkrzość bedzie tego samego zdania co ja Quote
mArGoSiA Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 To nie jest reproduktorem. Jeżeli mówisz,że pies "ma duże potrzeby" to wystarczy go wykastrować.Poczytaj o akcji Rasowy=rodowodowy Quote
mArGoSiA Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Zrobisz mu krzywdę? niby w jaki sposób? pies ma na siebie zarabiać? śmiech na sali. Malo to kundelków schroniskach? Quote
kaVvo Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 yyy ale nby dla czego ma go kastrowac po kous sie nie podoba ze jest reproduktore?? nie to lekka przesada ,co do psow ze schroniska to raczej nie rosumiem twojej wypowiedzi jesli ktoś pragnie mieć szczeniaki ty bardziej że moj pies nie wygląda jak bez rodowodu bo zazwyczaj takie to są obciete a moj wrecz przeciwniema dlugą szate to nie robie tego zeby dac psy do schroniska ;/ Quote
mArGoSiA Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Czyli dla Ciebie reproduktor to pies który kryje? jeżeli tak to jesteś w błędzie. Jako,że Twój psiak nie posiada rodowodu jest pieskiem w typie shih tzu. Poczytaj informacje z linku który Ci podałam. Quote
Chefrenek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Kavvo pomyliłaś fora. Tutaj nikt nie popiera bezmyślnego rozmnażania psów.:mad: I w ogóle co to ma znaczyć, że pies zarabia na siebie.:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
karjo2 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='kaVvo']witam:) oglądałam wasze fora i wpadłam na to a z powodu posiadania shih tzu też dodam coś o ni ^^ :lol: no i tak może od początku : mam psa rasy shih tzu Kenzoo się zwie,ma 2 lata i teraz słuchać a właściwie czytać uważnie! NIE KUPIŁAM GO PO TO BY SIĘ NIM CHWALIĆ JAK TA JAKAŚ DZAGA ( O BOZZZ MASAKRA...) KOCHAM MOJEGO PSA I DLA TEGO NIE CHCE OTRZYMYWAĆ NIEPOTRZEBNYCH KOMENTÓW NA TEMA: JAK TY TEGO PSA CHOWASZ ITP.,WSTRZYMAJCIE SIĘ :) O TO FOTY NIE DAWNO ROBIONE JEŚLI KTOŚ Z WAS WCHODZI NA ALE.GRATKA.PL TO PEWNIE GO JUŻ WIDZIAŁ JEST REPRODUKTOREM I TO NIE Z MOJEGO WIDZIMISIA TYLKO MUSIAŁAM TO ZROBIĆ BO JAKBY TO POWIEDZIEĆ JEST ZA BARDZO NAPALONY xD I TO DLA NIEGO PRZYJEMNOŚĆ WIEC TEN TEMAT CO DO REPRODUKCJI CHYBA ZOSTAŁ ZAMKNIĘTY CZEKAM NA WASZE KOY :) PARE FOTEK :) A WARTO DODAĆ ŻE ON JEST BEZ PAPIERÓW I TO DLA TEGO ŻE STWIERDZIŁAM ŻE NIE MUSI ICH POSIADAĆ :) JAK NA PSA BEZ RODOWODU WYGLĄDA SUPER :) ....y jaksię dodaje zdjecia ??:roll: Tak na wszelki wypadek, coby post nie znikl. Quote
kaVvo Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 zle mnie zrozumieliscie ;) moj pies nie jest psem stale kryjącym bardzo zadko sie zdaza ze go dopuszczam ale gdy ktos mnie o to poprosi to sie zgadzam bo nie jestem za tym zeby wszyscy mieli te psy lecz pain od ktorej bralam swojego iala psa bez rodowodu i dopuszczala z innymi bez papierow sama doradzila mi wlasnie reprodukcje dlugo sie nad tym zastanawiamal i doszlam do wniosku ze nie ma nic strasznego w tym po za tym juz raz dopuszczalam psa i zamiast piniedzy mialam dostac szczenie.. Quote
kaVvo Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 tak.Tylko mam jedno pytanko co do dopuszczanai ,skoro nne osoby na ale.gratka piszą ze pes nie jest rodowodowy tak jak ja to w takim razie po co do nich dzwonic pisac e-maile itp. to nie jest moj wybor suki tylko osoby drugiej prawda?...chcialam sie tylko dowiedziec a tu wielka zadyma... Quote
mArGoSiA Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Pani która sprzedała Ci pieska to zwykły pseudohodowca i niestety zostałaś oszukana. Mitem jest,że suczka musi mieć raz w życiu młode,a co za tym idzie pies nie musi kryć. Przeczytałaś info z tego linka? Quote
kaVvo Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 ja nie wiem ,dobrze dzieki za info pomysle nad tym Quote
mArGoSiA Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 ale Ty decydując się na krycie swojego pozwalasz na rozwijanie pseudohodowli PS coś kolejność tych postów jest pomieszana? wie ktoś czemu? Quote
karjo2 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Przede wszystkim, pies kryjacy nakreca sie coraz bardziej. Przy braku zajecia ( bieganie, szkolenie) w koncu pewnego pieknego dnia nawieje Ci za zapachem i tyle bedzie. Poza tym bledne zalozenie, ze pies musi kryc, sunia musi miec szczeniaki, a jedno i drugie musi zarobic na siebie. Jesli bedziesz w stanie zapewnic dom szczeniorom po swoim psie, potem szczeniorom po tych psach... , dopiero bierz sie za powolywanie nowych istnien. I jeszcze drobiazg, nigdy nie wiesz, z czym sunia przyjedzie do Twojego psa. Jesli to beda tylko pchly czy robale, to drobiazg... Quote
Chefrenek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 karjo2 napisał(a): I jeszcze drobiazg, nigdy nie wiesz, z czym sunia przyjedzie do Twojego psa. Jesli to beda tylko pchly czy robale, to drobiazg... Dokładnie. Nie tylko ludzie mają choroby weneryczne.:cool3::cool3::cool3: Quote
Kostek Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 kaVvo napisał(a):nie wykastruje go bo bym psu zrobiła krzywde a pieniądze z reprodukcji idą na jego poootrzeby :) więc mam nadzieje że więkrzość bedzie tego samego zdania co ja nikt tu nie bedzie tego samego zdania bo nikt tu nie zneca sie nad zwierzetami:mad: Quote
Recommended Posts