Cekinka13* Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Niedawno dostałam info... Ktoś wurzucił (żeby nie powiedzieć dosadnie :angryy:) psa, suczkę z samochodu tydzień temu. Ma ok. 2 lat. Jest bardzo przyjazna. Kocha dzieci. Sunia ma obrożę i jest zadbana. Ma 35-40 cm w kłębie. Sunia jest "na oko" zdrowa. Koczuje na osiedlu w Gdańsku, dokładniej w Juszkowie, Pruszczu Gdańkim. Bez nasziej pomocy będzie cierpiała głód, zimno... co pół roku będzie rodziła szczeniaki... A w końcu zginie pod kołami samochodu! Mam zdjęcia... Błagam o DT dla niej, najlepiej w Gdańsku, okolicach... Na CITO !!!
psiareczka78 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 do góry dziewczynko, śliczna jesteś... może porobię jej ogłoszenia?
psiareczka78 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 banerek dla suńki: zrobiła Ola164:loveu:
agusiazet Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Niesamowite, ale się małej poszczęściło!!!
Cekinka13* Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 psiareczko78, dziękuję :loveu:, ale... Dostałam telefon... I to jaki telefon!!! :p P. Marta, która mieszka w Pruszczu Gdańskim, przeglądając wątki na PwP trafiła właśnie tu, nie zwklekając długo pojechała po sunię i dała jej DS! :crazyeye: :multi: :loveu: Widziała tę sunię wcześniej, ale nie przypuszczała, ze jest bezdomna... Oczywiście wzięłam do niej nr. tel. P. Marta jest niezwykłą osobą mającą ogromne serce dla zwierząt! Ma w domu trzy koty i dwa psy ze schroniska! Będziemy w stałym kontakcie... :razz: P. Marta obiecała, że niedługo zarejestruje się na dogo i będzie wklejała zdjęcia szczęśliwej SARY... ;) Tak więc... SUNIA JUŻ W NOWYM DOMKU!!! :multi::multi::multi:
Cekinka13* Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Dziękuję :oops: Pani Sary lada dzień zarejestruje się na dogo! :multi:
Recommended Posts