Jola_K Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Kasia mowila ze wszystkie kotki, to dziewuszki :) ale duzo zdjec, super, dziekuje :loveu: Ewa napisala, ze kocia mama zwymiotowala dzisiaj gliste :roll: trzebaje odrobaczyc, bo wiem ze to nie byl jednorazowy incydent, wymiotowaly juz u Kasi Quote
peate Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 wszystkie trzy kociaki są przesłodkie :loveu::loveu::loveu: na pewno szybko znajdą nowe domki :thumbs: Quote
Jola_K Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 domek znalazla czarno biala koteczka :) a wiec pozostala juz tylko kocia mama i buro biala koteczka kocica burczy juz na mala, nie dosc ze nie ma juz towarzystwa do zabawy to jeszcze mama ja odrzuca :roll: niecierpliwie czekamy na kochajacy domek Quote
peate Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Jola_K napisał(a):domek znalazla czarno biala koteczka :) ale super :multi: wiedziałam że takie śliczności nie będą długo na domki czekały :loveu: teraz pora na pozostałe dwie :thumbs: Quote
Korciaste Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 peate napisał(a):ale super :multi: wiedziałam że takie śliczności nie będą długo na domki czekały :loveu: teraz pora na pozostałe dwie :thumbs: Super :multi: No to dwie dziewuszki czekają :lol: Quote
peate Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 kotka i kicia nadal poszukują domków :loveu::loveu: Quote
Jola_K Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 najmniejsza kotka, tz juz ma domek :) wiec juz tylko mama czeka na adopcje Quote
peate Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 wcale się nie dziwię, że tak szybko domki znajdują :lol: wszystkie trzy są przesłodkie :loveu: :loveu: :loveu: czy mamusia ma już jakieś imię? Quote
Jola_K Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 peate napisał(a):mamusia :loveu: z podrapanym noskiem kotka nadal jest bezimienna moze cos wspolnie wymyslimy? Quote
peate Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 a tam gdzie aktualnie przebywa nie nadali jej jeszcze żadnego imienia? Quote
Jola_K Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 peate napisał(a):a tam gdzie aktualnie przebywa nie nadali jej jeszcze żadnego imienia? chyba jeszcze nie, nie mowili mi o tym Quote
peate Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Jola_K napisał(a):kotka nadal jest bezimienna moze cos wspolnie wymyslimy? hmm, no to może .. Maja, albo Mimi, albo jeszcze .. co by tu wymyślić oryginalnego :razz: .. Beria, albo Rózia (od różowego noska)... Coco, a może Ginger lub Lilli ... zielonego pojęcia już nie mam :roll: teraz kolej na kogoś innego :cool3: Quote
Jola_K Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 uuuuuuuuuuu sporo tego :multi: juz jest w czym wybierac! a moze jedzie ktos z bielska do zabrza? chcialabym wyslac karme dla kocicy Quote
Jola_K Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 niech bedzie Beria :multi: pasuje do niej ponawiam pytanie: Jola_K napisał(a): a moze jedzie ktos z bielska do zabrza? chcialabym wyslac karme dla kocicy Quote
peate Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 w takim razie śliczna Beria w górę, po domek! niestety do Zabrza ani ja, ani nikt ze znajomych się na razie nie wybiera :roll: Quote
peate Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 kicia w górę! ciekawe czy podrapany nosek jej się już zagoił? Quote
Jola_K Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 no wlasnie, ciekawe zadzwonie w weekend do Ewy Quote
peate Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 i jak tam nosek? a kicia jak się miewa? jakieś zainteresowanie? Quote
Jola_K Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 peate napisał(a):i jak tam nosek? a kicia jak się miewa? jakieś zainteresowanie? a pewnie!!! 8) Kotka ma domek :multi: zamieszkala z rodzina, dwojka dzieci etc domek niewychodzacy nie ja posredniczylam, wiec bede prosila dopiero o skontaktowanie, by tu wiesci wpisywac bardzo sie ciesze :) Quote
peate Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ale świetne wiadomości :bigcool: kolejna cała rodzinka rozlokowana w domkach :multi: mam nadzieję, że to jakaś super rodzinka, bo kicia też jest super :loveu: tak żal mi było ją oddawać po tej jednej nocy spędzonej u mnie w domu, a tu takie dobre wiadomości :Cool!: tak strasznie się cieszę:sweetCyb: i powiedz Ewie, że tu czekamy na jakieś fotorelacje z nowego domku :cool3: Quote
Recommended Posts