Agappe Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 to może i ja swój miniaturowy stragan rozstawie na polach w niedziele ;) my chetni na spacer jeszcze tak w ramach formalności Marta-Elżbieta z wielką radością przekazuje swoją nadwyżkę pieniężną i miesiącową na AwP Quote
ineczka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 pakej, a jak myślisz?? :evil_lol: to właśnie dlatego pola zostały wybrane na miejsce tzw "straganu" :lol: Fumi będzie wydawać kalendarze, a Aiko notować, ile i komu ;) Quote
Kacedy Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Ineczko, niech dziewczyny nie czekają na Wiki:cool3: Właśnie odebrała swoje kalendarze i jest już w drodze do domu:crazyeye::cool3: Quote
Iwona&Wiki Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 O Matko! A w jakim kierunku podreptała?!:niewiem: Siedzę cały czas w oknie. Ani Gucia ani kalendarzy nie widać!;):cool3::lol: Uspokajam zatroskanych losem Niuni:) Gucio! Kalendarze! Tuba! Wszyscy szczęśliwie w domu!:multi: Ależ była śnieżyca! Uh!:cool3: Quote
Agappe Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ale dzisiaj była jadka na polach przy tym straganie!! Panowie walczyli o swoje kalendarze :diabloti: 10 kitek się zjawiło.. panienki: ANATA Yamamoto AKŁA Porazynianka Akita u Izis YOKO CORA Wielka Fala SHITSUKO FUMI of Amayafori Ken panowie: Akita u Izis DAICHI Akita u Izis DAITARO AKINORI Błękitny Pejzaż NORYOKU Co Ty na To TAISHI GO Yamamoto o ile panie w miare sie dogadywały o tyle panowie.. można sie domyślić.. ludzie z całych pól sie jakoś tak dziwnie na nas patrzyli:diabloti: Czekam na zdjęcia :) Quote
pakej Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Wkleję parę zdjęć ale dopiero wieczorkiem dzięki za spotkanie :roll: Quote
ineczka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Kacedy, Iwonko, cudowna fota Wikiszona, he,he :loveu: co do straganu na PM, to było gorąco :diabloti: jednym słowem dym co 5 minut oprócz Lali wszystkie akity miały koszyki pokory,( jedne na zmianę z innymi ) co pozwoliło obejść się bez ran szarpanych, he,he :diabloti: foty wrzucę na swoją galerie i podeślę link. Quote
pakej Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Parę zdjęć z wyjścia na PM wstawiłem w mojej nowej galerii http://www.dogomania.pl/forum/f703/akinori-blekitny-pejzaz-128474/#post11541163 Quote
ineczka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Picasa Web Albums - inka zapraszam do galerii ;) Quote
Veene2 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Maly offtop - Paulina - jak sie nazywa w koncu hodowla Gabrieli? Amaydaori tak jak masz w podpisie czy Amayadori? Bo juz sam nie wiem...:diabloti: Quote
Agappe Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Veene2 napisał(a):Maly offtop - Paulina - jak sie nazywa w koncu hodowla Gabrieli? Amaydaori tak jak masz w podpisie czy Amayadori? Bo juz sam nie wiem...:diabloti: nie jestem Paulina, ale odpowiem.. of Amayadori Ken Quote
ania_wawa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Aneta , ja też właśnie śledzę :). Super fotki !! Duże te dziury u Tara?? Ale ogólnie rzecz biorąc muszę przyznać że nasze braciaki są na ogólnym tle bardzo łagodnymi kitkami :loveu:. Quote
Druchna Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Pięknie dziękujemy za spacer. Paulina - super dokumentacja :multi: właśnie śledzę zdjęcia żeby zobaczyć kto był autorem 3 dziur po kłach u Tara (2 razy głowa, raz łapa). W sumie nie jest strasznie - ale lekko kuleje. Do strat należy zaliczyć też zafarbowany na czarno nos od kagańca, ale... spotkanie tylu akicich kolegów jedncześnie... bezcenne. :loveu: Quote
Taishi Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 chyba znam potencjalnego sprawcę...właśnie wylizuje opakowanie po serku na dywanie...a że sięga mniej więcej właśnie do łap Tara ;) i nie miał namordnika....to jest szansa, że to Taszikowe dziury :oops: Quote
pakej Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Taishi napisał(a):chyba znam potencjalnego sprawcę...właśnie wylizuje opakowanie po serku na dywanie...a że sięga mniej więcej właśnie do łap Tara ;) i nie miał namordnika....to jest szansa, że to Taszikowe dziury :oops: Hmmmmm a ja myślę że to mój jest sprawcą ale kłócić się nie będę :diabloti: :diabloti: Quote
Taishi Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 no cóż my tez się kłócić i upierać, że to nasze dziury nie będziemy :) Quote
Druchna Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Nie ma się co kłócić o dziury :lol: Taro już nie kuleje :loveu: Z resztą sam się prosił... Quote
pakej Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Druchna napisał(a):Nie ma się co kłócić o dziury :lol: Taro już nie kuleje :loveu: Z resztą sam się prosił... Cieszy mnie to że już dochodzi do siebie i życzę powodzenia :multi: Quote
Iwona&Wiki Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Przepraszam, że piszę dopiero dziś:oops: Ale od trzech dni to praktycznie leżę jak naleśnik. Dopiero dziś wstałam i powoli zaczynam łazić sobie. Jakaś taka chorowita jestem ostatnimi czasy:shake::p 1. Ponieważ lubię jasne sytuacje, dlatego aktualne i chyba ostateczne:cool3: podsumowanie naszego wspólnego kalendarzowego przedsięwzięcia.:) Na kalendarze wpłaciły 24 osoby. Czyli zebraliśmy w sumie 3160.00 PLN. Za 100 sztuk kalendarzy zapłaciliśmy 3050.00 PLN. Zamówionych zostało 63 + 3 czyli 66 kalendarzy. Poprawione, aktualne rozliczenie nadwyżek wszelakich wygląda więc tak:) Taishi -------------- 6.30 PLN -------- 2 całe kalendarze + 4 miesiące Agappe ------------ 3.20 PLN -------- 0 cały kalendarz + 2 miesiące Kacedy ------------ 3.20 PLN -------- 1 cały kalendarz + 2 miesiące Wani -------------- 4.80 PLN -------- 1 cały kalendarz + 9 miesięcy Cropka ------------ 3.20 PLN -------- 0 cały kalendarz + 2 miesiące Aga i KINGYO ----- 1.60 PLN -------- 0 całych kalendarzy + 7 miesięcy Ineczka ------------ 9.50 PLN -------- 3 całe kalendarze + 6miesięcy Mitsu -------------- 3.20 PLN -------- 1 cały kalendarz + 2 miesiące ania wawa --------- 3.20 PLN -------- 1 cały kalendarz + 2 miesiące Druchna ----------- 6.30 PLN --------- 2 całe kalendarze + 4 miesiące Iwona&Wiki ------- 6.30 PLN --------- 2 całe kalendarze + 4 miesiące Kasia i Łukasz ----- 7.90 PLN --------- 2 całe kalendarze +11 miesięcy pakej ------------- 1.60 PLN --------- 0 całych kalendarzy + 7 miesięcy shoo ------------- 1.60 PLN --------- 0 całych kalendarzy + 7 miesięcy ioc --------------- 3.20 PLN --------- 1 cały kalendarz + 2 miesiące ewcik ------------ 7.90 PLN --------- 2 całe kalendarze +11 miesięcy migoto inu -------- 3.20 PLN --------- 1 cały kalendarz + 2 miesiące Musha ----------- 17.90 PLN --------- 1 całe kalendarze +11 miesięcy CHAAKITA --------- 3.20 PLN --------- 1 cały kalendarz + 2 miesiące donya ------------- 3.20 PLN --------- 1 cały kalendarz + 2 miesiące AwP -------------- 3.20 PLN --------- 1 cały kalendarz + 2 miesiące Marta Elżbieta ----- 1.60 PLN -------- 0 całych kalendarzy + 7 miesięcy Cora&Naryoku ----- 1.60 PLN -------- 0 całych kalendarzy + 7 miesięcy MargoK ----------- 3.20 PLN -------- 1 cały kalendarz + 2 miesiące Na czerwono są osoby, których deklaracji w tej chwili nie znam. Czyli nie znam dalszych losów 4.80 PLN oraz 1 całego kalendarza i aż 9 miesięcy:cool3: Bardzo więc proszę o deklaracje lub Ineczko, Kacedy - o info na PW czy maila, jeśli coś wiecie. Podsumowując, mogę już napisać, że w kalendarzowej akcji już przekazaliśmy AwP 108.40 PLN oraz 33 całe kalendarzy i 5 miesiący:multi::multi::multi: Przy okazji niektórzy zdobyli nowe doświadczenia, a inni zaś - parę dziur:cool3: GRATULUJĘ WSZYSTKIM!!!:cunao: 2. No. Teraz najwyższy już czas na podziękowania:) Przede wszystkim należą się - OGROMNE wspaniałej toczliwej Taishi:loveu: za przepiękny projekt kalendarza:loveu: niestrudzonej Kacedy:loveu: za wspaniałą drukarniowo – internetową logistykę:loveu: niezawodnej Ineczce:loveu: za doprowadzenie akcji do szczęśliwego końca:loveu: a Mitsu i Agappe za cenną pomoc:loveu: Ach co tam! Dziękuję nam wszystkim! :loveu: Bo bez każdego z nas - przedsięwzięcia w ogóle by nie było!:loveu::multi: I nie jest ważne, czy deklarujemy mniejszą czy większą kwotę, Tu podziękowania Mushy, który machnął się przy przelewie Ze wszystkich niewielkich kwot już zebraliśmy okrągłą stówkę To dużo! A będzie jeszcze więcej! 3. Sprzedaż kalendarzy już się rozpoczęła. Można go kupić – jest dostępny na Allegro W całości można obejrzeć go TuTaJ Można też pytać o niego Ineczkę lub Kacedy. Oczywiście, mile widziani chętni wszelkiej do pomocy w „dystrybucji”:multi: Wszelkie pomysły - równie mile widziane:multi: 4. I ostatnie, ale również bardzo ważne. Powstała Fundacja Akity w Potrzebie. Jest w trakcie rejestracji. Dlatego bardzo prosimy, by wszyscy, którzy jeszcze nie zagospodarowali ostatecznie swojego 1% i po zastanowieniu, byliby skłonni przekazać go Akitom w Potrzebie poczekali jeszcze chwilę ze swoim rozliczeniem. Pewnie będziemy o niego niedługo prosić:) 5. Przyrzekam, ze to mój ostatni taaaki tasiemcowaty post:shake: i gratuluje wszystkim, którzy dobrnęli do jego końca:lol::multi: Quote
Agappe Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 deklaracje Marty Elżbiety przekazywałam tu na forum - wszystko z radością przekazują na AwP.. a shoo napuszcze na dogo jak nie zapomne i bede miała chwilke.. Quote
wani Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 My rowniez z wielka radoscia cala nadwyzke przekazujemy na AwP :) Nie wiem, czemu tak pozno o tym pisze... moze dlatego, ze wydawalo mi sie to oczywiste :roll: Milego dnia Quote
cropka Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Akita-kiss nie mogła sprawdzić numeru konta do przelewu, podać swojego adresu i skontaktowąc się w sprawie kalendarzy przez brak dostępu do internetu. Jeśli mogłaby teraz zapłacić i ktoś podjąłby sie wysłania kalendarza, to proszę o kwotę jaką ma zapłacić za kalendarz, koszt wysyłki, konto na które ma przelać cenę kalendarza i pieniądze za wysyłkę. Przepraszam za Anię za opóźnienie, ale po prostu nie miała możliwości sprawdzić czegokolwiek na wątku :roll:. Umówiłyśmy się, że podam jej wszystkie informacje telefonicznie i wreszcie dostanie kalendarz :p. Quote
Iwona&Wiki Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Kurcze Cropeczko, no to może byc problem:roll: "Moje" wszystkie poszły juz na Allegro. Ostatni dosłownie przed paroma dniami. Może dziewczynom w wawie jednak coś zostało?:shake: Quote
CHAAKITA Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 witam, już chyba pisałam Ineczce, żeby moją 'nadwyżkę' przekazac na AWP, więc można mnie już na 'niebiesko' poprawic :) Quote
Iwona&Wiki Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ineczka pewnie nie zauważyła mojego pytania:) Dziękujemy:multi: I już jesteś w niebieskim;):) Quote
Recommended Posts