Agappe Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Goshka']AKITA-INU Sedzia: Stefan Popov (Bułgaria) LITHUANIAN WINNER PSY Klasa otwarta BON-Takeru AVESTA MUsashi Go Miyagi Kozaki Kensha SUKI klasa posrednia TAkeshi Go Sveika klasa otwarta Nanako ROAL VILNIUS CUP Sedzia: MArkku Mahonen (Finlandia) PSY Klasa otwarta MUsashi Go Miyagi Kozaki Kensha SUKI klasa posrednia TAkeshi Go Sveika dziękuję ślicznie :) Quote
narisowa Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Goshka']Hmm, springer spanieli???:cool3: No niby tez kudłate, ale że ty...:evil_lol::evil_lol: ja nie....:eviltong: tylko "opieka merytoryczna" :evil_lol: chyba coś podziałam w czerwcu, bo w miarę blisko kowno i mariampol. jeszcze zobaczymy. a ty co ? - w rumunii, to "nie mam co wystawić"... a na litwie to masz :eviltong: Quote
Goshka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Ha,ha,ha na Litwie mniejsza konkurencja :eviltong: Quote
narisowa Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 jakbym nie jeździła, to bym uwierzyła...... niby w rumunii to ciasno na ringu ???? nie chcesz ze mną jechać i tyle :razz::razz::razz: a do lublina w odwiedziny też daaalllleeekkkooo:eviltong: Quote
simbik Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [SIZE="4"]Poproszę jakąś dobrą duszę o dopisanie klas w tej liście dogów niemieckich deutsche dogge - Vokiečių Dogai z niedzieli (15.03), niestety mam tylko same sztuki bez podziału :shake: ARMANI MARGENIS excellent, W, CAC, CACIB, BOB HOPPINGHAM S FACT DUTY AUUS excellent, CAC APOLLODANE ADONIS CYGD excellent, CAC ROM CH BYC MOZE BAJECZNA OLCIA excellent, CAC HOPPINGHAM'S RHYTHM'N RHYME excellent, W, CAC, CACIB RONAS NOTANGA JW, CEASAR DES TERRES DE LA RAIRIE excellent, CAC PALERMO-T TEMPO DEI GIGANTI excellent, CAC EURO POWER BOY TOY excellent 1, W, CAC, CACIB, BOB, BIG-1 EURO POWER BORA BORA excellent 3, ULKER NOTANGA excellent 2, R.CACIB FATUM PANGEA excellent, CAC CHIC CARELIA S DEANNA ---- BYC MOZE C ORKA STEFANKI JW CLEOPATRA DES TERRES DE LA RAIRIE excellent, CAC ZEFYRA KARALIŠKASIS ---- ALDER GLADE'S DAPHNE GREAT-M excellent, CAC EURO POWER BIG LOVE excellent, CAC UMA THURMAN NOTANGA excellent, W, CAC, CACIB PRIMUS INTO THE STARS excellent BLING DES TERRES DE LA RAIRIE excellent, W, CAC, CACIB DIVA excellent 2 MOONUGHT AT OLDSTONE V.ROSHERTA excellent 1, JW, BOB OLDSTONE'S BE DADDYS GLORY excellent, W, CAC, CACIB Quote
Recommended Posts