Jump to content
Dogomania

2xCACIB 14,15.03.2009 Wilno - Lithuanian Winner 2009, Vilnius Cup 2009

Recommended Posts

Posted

Jeśli ktoś byłby zainteresowany wyjazdem do Wilna w dniach 13-15.03.2009
Na wystawy, jedno ze znajomych biur podrozy mogłoby zorganizować taką wyprawe

Oto koszty:
[FONT=Arial]ZAKWATEROWANIE[/FONT]
[FONT=Arial]150 zl./nocleg w hotelu ze sniadaniem[/FONT]
[FONT=Arial]20 zl./zwierzak/nocleg bez sniadania ;)[/FONT]

[FONT=Arial]TRANSPORT[/FONT]
[FONT=Arial]150 zl./os. w 2 strony[/FONT]
[FONT=Arial] 30 zl./zwierzak

tel do biura: Ibiza Travel 089 527 80 98
0 502 772 990
e-mail: ibizatravel@wp.pl
[/FONT]

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dodam że nocleg jest liczony 150 zł jako doba ..
wyjazd Busem z Olsztyna, ale jeśli są chętni na wystawy w inne miejsca z okolic Gliwic , Katowic południe polski, to pisać na mój mail,lub PW, bo jest mozliwość wynajęcia Busa od nich, i zorganizować wyjazdy na inne wystawy z ich udziałem :)

Posted

RESSEL napisał(a):
Jeśli ktoś byłby zainteresowany wyjazdem do Wilna w dniach 13-15.03.2009
Na wystawy, jedno ze znajomych biur podrozy mogłoby zorganizować taką wyprawe

Oto koszty:
ZAKWATEROWANIE
150 zl./nocleg w hotelu ze sniadaniem
20 zl./zwierzak/nocleg bez sniadania ;)

TRANSPORT
150 zl./os. w 2 strony
30 zl./zwierzak

tel do biura: Ibiza Travel 089 527 80 98
0 502 772 990
e-mail: ibizatravel@wp.pl

Koleżanka zapomniała podać, że chodzi o Olsztyn :lol: ale to nic.
Po rozmowie z właścicielką okazało się, że transport z południa też jest możliwy, ale koszty oczywiście będą inne - trzeba tylko zebrać grupę (minimum?) 8-10 osób ;) (Blue ratuj...)
Wyjazd byłby z Katowic lub Gliwic ;)
To jak południowcy? Zbieramy się? :razz:

Posted

Ja byłabym bardzo bardzo zainteresowana taką ofertą. Z tym że jadę z jednym psem, ale dosyć sporym (AT) i musiałabym wziąć klatkę i stół (składają się, ale jednak zajmują miejsce). Ewentualnie jestem gotowa dopłacić coś za ten bagaż. Mogę dojechać sama do Olsztyna, pod warunkiem, że miałabym tam gdzie zostawić samochód.

Posted

:oops:

Bardotka napisał(a):
No normalne, CACe dostajesz w tych klasach i one liczą się do Ch ;)

Nie 150 Euro za kwatere tylko 150 litów blisko Starówki ja mam wynajętą a 110 na Rosie. jest wolna dwuosobowa. wiadomość 786 17 25 /022/ irena

Posted

gorcorgi napisał(a):
:oops:
Nie 150 Euro za kwatere tylko 150 litów blisko Starówki ja mam wynajętą a 110 na Rosie. jest wolna dwuosobowa. wiadomość 786 17 25 /022/ irena
Próbowałam do Ciebie dzwonić, ale odzywa się automat. Zostawiłam wiadomość...

Posted

a ja mam takie pytanie :
jakie trzeba spełniac warunki przy przewozie psa na terenie LITWY
bardzo bym prosiła o konkretną w tej kewstii odpowiedź
z góry dziękuję :diabloti:

Posted

trol napisał(a):
a ja mam takie pytanie :
jakie trzeba spełniac warunki przy przewozie psa na terenie LITWY
bardzo bym prosiła o konkretną w tej kewstii odpowiedź
z góry dziękuję :diabloti:

paszport z aktualnym wpisem o szczepieniu na wscieklizne ;)

Posted

Talagia napisał(a):
paszport z aktualnym wpisem o szczepieniu na wscieklizne ;)

I nosówkę (przynajmniej tak piszą na swojej stronie i to samo jest wpisane w potwierdzeniu zgłoszenia). :cool1:

Posted

to akurat wszystko wiem
ale mi chodzi o przewóz psa w aucie , czy może jechać luzem w bagażniku / kombi / zabezpieczone jedynie kratką , czy w klatce
na siedzenieu oczywiście w pasach itp
co do weterynaryjnych spraw to wiem co i jak trzeba mieć przy przewożeniu

Posted

Nie slyszalam, zeby gdzies byl obowiazek przewozenia psa w pasach. Bagaznik kombi i kratka to najlepsze rozwiazanie (jezeli nie ma klatki na caly bagaznik).
My zawsze tak podrózujemy i nigdy nie bylo problemu :roll:

Posted

Rzeczywiscie w potwierdzeniu zgloszenia pisze, ze trzeba miec przynajmniej 30 dniowe szczepienie na nosówke. Rok temu poza paszportem, prosili nas o ksiazeczki zdrowia.

Posted

Talagia napisał(a):
ze trzeba miec przynajmniej 30 dniowe szczepienie na nosówke

A po polsku? Tzn. wystarczy, że co roku szczepię psiaka na to paskudztwo, czy to musi być jakieś ekstra doszczepianie? :niedowia:

Posted

aniaDark napisał(a):
A po polsku? Tzn. wystarczy, że co roku szczepię psiaka na to paskudztwo, czy to musi być jakieś ekstra doszczepianie? :niedowia:

Chodzi o to, ze jezeli to bylo pierwsze szczepienie to musi minąć przynajmniej 30 dni :) W wypadku zachowania "ciągłości" szczepienia (tzn miedzy datami nie mija wiecej niz dokladnie rok) to szczepienie moze byc nawet 2 dni przed wystawa ;) A jak ktos szczepi raz na 2-3 czy tam 10 lat to musi zaszczepic przynajmniej miesiac wczesniej.
Na potwierdzeniu dokladnie pisze, ze szczepienia sa wazne rok.
Jezeli twoj psiak jest regularnie szczepiony to nie ma problemu :) Moje na wystawie rok temu byly jakos 14 dni po szczepieniu ;)

A tak wlasciwie to ciekawa jestem czy duzo rodaków spotkamy, bo z naszej seterowej ekipy nie ma nikogo i pewnie bedziemy siedziec jak kołki sami :lol: Mam nadzieje, ze wszyscy wroca z BOBami :evil_lol:

Posted

Talagia napisał(a):
A tak wlasciwie to ciekawa jestem czy duzo rodaków spotkamy, bo z naszej seterowej ekipy nie ma nikogo i pewnie bedziemy siedziec jak kołki sami :lol: Mam nadzieje, ze wszyscy wroca z BOBami :evil_lol:

Kasia, to już w ten weekend:) Życzymy Wam POWODZENIA!:multi:

Posted

My z pierwszego dnia mamy rasę, nominację na Crufts i BOG 3, a z drugiego dnia znów rasę, ale bez pudła na grupie - byliśmy wybrania do finałowej szóstki, ale Guinness bardzo źle się wystawiał. Jeszcze sporo pracy przed nami zanim się zgramy. :(

Posted

No właśnie, jak to z tą nominacja na Cruft'sa? Dostalismy jak zwykle tylko karte oceny + "talon" na Młodziezowego Championa + rozetka, ale nie było zadnej informacji o nominacji na Cruft'sa:shake: