luka1 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 przypominam że Sigal kiedy rozpoczął swoją karierę schroniwkowca, reagował na "siad" "zostań" itp. Nie załatwiał sie w boksie. Wszystko to można mu przypomniec - trzeba go tylko zabrać do domu. :diabloti: Quote
Ziutka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 luka1 napisał(a):przypominam że Sigal kiedy rozpoczął swoją karierę schroniwkowca, reagował na "siad" "zostań" itp. Nie załatwiał sie w boksie. Wszystko to można mu przypomniec - trzeba go tylko zabrać do domu. :diabloti: No właśnie...zabierać Sigala do domu :mad: Quote
luka1 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 moze spokojnie zamieszkać w mieszkani w bloku Quote
luka1 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 poczeka w tym boksie tatka latka to mu się odechce być psem Quote
luka1 Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Ha, ale miałam fajny telefon. Pani bardzo chce zabrać Sigala, ale się trochę boi czy da sobie z nim radę. To jej pierwszy pies. Czekamy do soboto/niedzieli. ( tylko jak ja jej wytłumaczę że nie mogę wejść na teren schroniska?) Quote
Ziutka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 luka1 napisał(a): ( tylko jak ja jej wytłumaczę że nie mogę wejść na teren schroniska?) Dasz radę...coś wymyslisz :roll: Quote
nika28 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 luka1 napisał(a):Ha, ale miałam fajny telefon. Pani bardzo chce zabrać Sigala, ale się trochę boi czy da sobie z nim radę. To jej pierwszy pies. Czekamy do soboto/niedzieli. ( tylko jak ja jej wytłumaczę że nie mogę wejść na teren schroniska?) I..... ??? :roll: Quote
Ziutka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 tomcug napisał(a):Ciekawa jestem bardzo. Ja też :roll: ale chyba Pani sie nic nie odzywała bo Luka by nam coś napisała... Quote
tomcug Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Ziutka napisał(a):Ja też :roll: ale chyba Pani sie nic nie odzywała bo Luka by nam coś napisała... Znamy to, znamy....:-( Quote
Recommended Posts