luka1 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 To było tak. Ide sobie pod wiatą, witam wszystkie mordy pokolei i widze jakieś nowe ślepia. Nochal wciśnie ty w siatkę i cichutko skomli. Nie widziałam go wczesniej widać nowy lokator. Sigal jest młodym - ok 1,5 roku- psem. Wesoły, energiczny. Nie był zaniedbany i miał na sobie obrożę - całkiem nową. Dlaczego błąkał się ponad miesiąc po mieście? - nie wiadomo. Pies musiał miec dobry dom bo prawie reaguje na komendy - o ile mu jego młodzieńczy temperament pozwoli. Quote
Ziutka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 No spójrzcie tylko na jego oczy :loveu: one są cudne, takie inne i w ogóle nie wiem :roll: Quote
kinga-kinia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Dokładnie jego oczy są niesamowite od razu rzucają się w oko ....śliczny .....proponuję go nazwać np Sigal,Szarkan,Dżamal,Fargo Quote
luka1 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 no tego psa wstawiłam specjalnie dla Kinii - teraz ona wybiera imię dla psa Quote
kinga-kinia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 hehehe to wasze psiaki ja daje propozycje imion a wybierajcie wy ;) mi sie podoba Sigal . Quote
Ziutka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='kinga-kinia']hehehe to wasze psiaki ja daje propozycje imion a wybierajcie wy ;) mi sie podoba Sigal . No to mamy Sigala :loveu: Quote
Lionees Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Widzę,że Kinia jest fanką Stevena Segala-przystojny facet,tylko starszawy już,ale fajny:razz: Quote
nika28 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ale ma piękne oczy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kinga-kinia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Renata5 napisał(a):Widzę,że Kinia jest fanką Stevena Segala-przystojny facet,tylko starszawy już,ale fajny:razz: obejrzało się parę filmów z nim ale czy od razu fanką jestem hmmmm raczej chyba nie :eviltong: oczy tego psa są niespotykane i tak mi coś w serduchu mówiło że to imię by do niego pasowało ( Sigal ) Quote
Ziutka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 tomcug napisał(a):Podrzucę psiunia. A ja się przywitam z rana ;) Jeszcze chyba nigdy tak rano nie buszowałam po dogo :diabloti: ale ten szpital mnie wykończy :placz: Lukaaa!!! chce już do domu i do Ciebie :placz: Quote
luka1 Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 będziesz grzeczna to dostaniesz cukiereczka Quote
Ziutka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 luka1 napisał(a):będziesz grzeczna to dostaniesz cukiereczka A czekają na mnie ??? :placz: te moje ulubione ? :placz: Quote
kinga-kinia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Sigal do góry pokaż te śliczne oczy i zaurocz kogoś by do domku cię wziął ;0 Quote
Ziutka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 luka1 napisał(a):pewnie że te ulubione :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
luka1 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 A Sigal czeka ..................:-( Quote
Ziutka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 luka1 napisał(a):A Sigal czeka ..................:-( I My Też Czekamy......Czekamy Aż Znajdzie Swój Dom !!! :roll: Quote
luka1 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 ludzie sprzątają przed świętami . Razem ze starymi śmieciami wywalają psy. Quote
Recommended Posts