Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam=)
Ja nazywam się Natalia i chciałam wam przedstawić moje psiaki:p.
To jest Lady(JADE z Tomickich Lasów) urodziła się 10.05.2003r.
Lady to taki aniołek w skórze diabełka:diabloti:. Uwielbia aportować:cool3:, spacerki też bardzo lubi:lol:. Jest bardzo łagodna i przyjacielska:loveu:

• 6 months later...
Posted

No i wreszcie Was widzę :loveu: Szkoda, że za pośrednictwem kompa :mad:
Coś temat spacerów zdezaktualizował się :placz:
Wsiowe klimaty --> http://img148.imageshack.us/img148/1729/p1190362.jpg :loveu:

Zuzia zadziorna? eee... coś chyba oszukujesz, bo widzę, że jej dobrze z oczu patrzy :cool3:

Kajtek ma bardzo oryginalne ubarwienie :loveu:

Miziaki dla całej trójki :razz:

Weronikaa napisał(a):
Oo, Rogza to bardzo fajna firma ! :) Przy dużych psach, takie obroże sprawdzają się znakomicie ;)

A ja Rogzem przestałam się zachwycać :shake: Ceny poszły w górę a jakość w dół :flop:

Posted

Ojj Zuzia coraz bardziej agresywna:diabloti: normalnie strach się bać:p. Może się kiedyś skusimy na jakiś spacer:razz:. No i też właśnie nie kupiliśmy rogza tylko Muscata:cool3: i wydaje się być ok;)

Posted

Też mamy muscata :loveu: (czarnego) i szczerze mówiąc jest najlepsza z tych wszystkich które przerobiłam już przy 2 psach (z tym, że wcześniejsza boksia (*) głównie chodziła w grubej skórze w stylu pittman, bo tak mi się podobała :cool3:)
Muscat pływał a nawet nurkował :oops: wielokrotnie i ciągle jest piękny, miękki i najważniejsze - nie niszczy sierści tak jak rogz :mad:
No to myślcie o tym spacerze, bo zbiera nam się coraz wiecej ludzi w wątku spacerowym :cool3: Jak już pójdziemy to z taką wielką watachą burków :multi: