mariamc Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Też trzymam kciuki,może się uda. Kris wraca do Gdańska na dwa dni, jak będzie miał czas , to zrobi zdjęcia:evil_lol: oleńkowych boksiów:evil_lol: Quote
Inez de Villaro Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Świetnie....czekam niecierpliwie:) Quote
mariamc Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 DRAGON ZOSTAJE U OLENKI!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Inez de Villaro Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olenka dziekuję!!!!!! ale od bieżących relacji sie nie wymigasz!!!!!!!!!!!!I od fotek!!!!! Pani Danuto...gratuluję siły perswazji!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
mariamc Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 To siła perswazji Dragona, on "kamień" zauroczy;) To najfajniejszy fafelek ,jakiego poznałam i ratowałam. Gdyby moja Zuzia nie była taka chora , to bym go nie oddała nikomu!!!!! Quote
Inez de Villaro Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Zmieniam tytuł i likwiduję ogłoszenia...żeby juz ludziska nie wydzwaniali:) Quote
Inez de Villaro Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Czemu tu tak cicho??? Jak u Dragonka????? p. Danusiu a może na allegro w miejsce Dragona wstawimy jakąś inną biedę z Buczka??? mamy jeszcze ok 7 dni ogłoszenia????? jesli tak to o fotki i krótki tekst poproszę...najlepiej też jedna fotka pyszczka- zbliżenie Quote
mariamc Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Idą święta:lol: Jutro zrobię zdjęcia wilkowi , przyszedł do nas sam , z krowiastym łańcuchem na szyi. Quote
olenka_f Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Gdy nadejdą te piękne święta, każdy o bliskich swoich pamięta. Przesyłam gorące życzenia. Niech gwiazdka pomyślności co zabłyśnie znów o zmroku, zaprowadzi do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
mariamc Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Dragon ma się świetnie, dostał do towarzystwa bokserka -szczeniaczka i ma kumpla do zabawy. Oleńka zabrala jeszcze chorą boksie do siebie na tymczas i jest już zaboksiona totalnie:evil_lol: Czego, zresztą , z całego serca zazdroszczę, Też bym tak chciała ale....:multi::multi::multi: Resztę to niech już , Olenka napisze ,której wiecznie :diabloti: będę dziękować za Dragona. Quote
Inez de Villaro Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Ola, napisałabyś coś ...chociaż zdanie :) Quote
mariamc Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Cioteczki, Oleńka ma trochę problemów finansowych. Mogę dać :fanty: na bazarek, zrobić zdjęcia i póżniej wysyłać ale nie umiem wstawić na Dogo:diabloti: POMOZECIE!!!! Quote
mariamc Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ostatni komunikat z domu Oleńki;) Dragon wprowadził się do jej osobistego łózka:loveu::loveu::loveu: Ten chłopak to ma szczęście;) Quote
olenka_f Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Dragonek wita Cioteczki :loveu::loveu::loveu: teraz kiedy piszę wariuje ze Szczeniakiem po podłodze ogólnie Dragon jest taki jaki był : wesoły, lubi się bawić i przytulaśny zmiana to to że kiedy się nie bawi siedzi na kolanach dwa dni temu myślałam że Dragon się ze mną żegna: leżałam i oglądałam film a on wpadł dosłownie na mnie wtulił głowę w szyję objął łąpkami i tak leżał mi na brzuchu to było tak nienaturalne zachowanie że myśli miałam czarne Dragon wymaga bardzo dużo tulenia i głaskania, śpi faktycznie ze mną bo nie ma innego wyjścia on i Fajtek muszą czuć rękę i być blisko zjada tak sobie i też kiedy jestem obok albo karmię ogólnie to cycuch się zrobił :loveu: Quote
Inez de Villaro Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Bardzo dziękuję za informacje:) głaskanko dla Dragona i innych futrzastych:) Quote
wykrywka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Oleńka a nie pokażesz żadnego zdjęcia? :placz: Quote
olenka_f Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 z tymi zdjęciami to jest tak że aparat powiedział "odchodzę" i padł w piątek będą u mnie fantastyczne dwie Panie i one mają aparat to na 100% będą zdjęcia i Dragona i całej reszty bandy:lol: Quote
wykrywka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 olenka_f napisał(a):z tymi zdjęciami to jest tak że aparat powiedział "odchodzę" i padł w piątek będą u mnie fantastyczne dwie Panie i one mają aparat to na 100% będą zdjęcia i Dragona i całej reszty bandy:lol: Czekam. Z wielką przyjemnością obejrzę Twoją ferajnę. Quote
Inez de Villaro Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Bardzo Ci dziękuję za zdjęcia!!!!!!! Cudny jest! Quote
wykrywka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Inez de Villaro napisał(a):Bardzo Ci dziękuję za zdjęcia!!!!!!! Cudny jest! Potwierdzam Dragon jest cudowny i najważniejsze,że wygląda na szczęśliwego. Quote
Recommended Posts