Marihuana Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Gdyby ktos był zainteresowany są jeszcze WOLNE MIEJSCA w busiku !!! Quote
Marihuana Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Termin zgłoszen przedłużony do: 28.12.2008 Quote
Musiałek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 maga18 napisał(a): Musiałek pocztą dostałaś potwierdzenie? :crazyeye: my dostałyśmy potwierdzenia do wydruku mailem :lol: Quote
Basik Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Kochani, czy mozna tam wystawić psiuta z ciętym uchem? Jak zgłaszaliście mailowo? Bardzo prosze o szybką odpowiedz Quote
Marihuana Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Z tego co wiem mozna. :) ja jade z cietymi. :razz: Quote
jo-jo Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Basik']Kochani, czy mozna tam wystawić psiuta z ciętym uchem? Jak zgłaszaliście mailowo? Bardzo prosze o szybką odpowiedz Cięte jak najbardziej :) Ja zgłaszałam rok temu mailem i wszystko było ok (zgłoszenie + rodowód). Quote
Frytela Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Ja dziś dostałam maila od znajomej ze prawdopodobnie w busiku ktorym jedzie jest wolne miesjce, i ona mnie na nim widzi z ktoryms psem. Bradzo chetnie, tylko szkoda ze wlasnych funduszy nie posiadam juz... :-(:-(:-(:-( A rodzina sie wkurzy, slowenia, w nastepnym tygodniu slowacja, chyba by mnie zabili Quote
maga18 Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 dostalam dzis potwierdzenie na meila :multi: Quote
Basik Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ja też mam potwierdzenie: Entry recived. Regards, Ivana Cacib Ljubljana & Cacib Tromostovje 2009 Tylko klub milczy. Czy Wy też dostaliście wlaśnie takie potwierdzonko? To raczej nie jest wersja do wydruku:) Quote
maga18 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 ja dostalam meila z zalącznikiem Quote
nanookh Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Hej Wszystkiego NAJ NAJ NAJ W NOWYM ROKU Mam pytanko do Was kto jedzie w busiku z Warszawy wiem ze ja czyli alaskan malamut, karadhras z dwoma whipetami. A kto jeszcze sie wybiera?? Asia&Futzrasta Compania Quote
Musiałek Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Hejka czy moze ktos mi podac dokladny adres gdzie odbywac sie bedzie wystawa??? Quote
Bardotka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Musiałek']Hejka czy moze ktos mi podac dokladny adres gdzie odbywac sie bedzie wystawa??? Zemljevid Najdi.si Adres z mapką dojazdu ;) Quote
Musiałek Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Bardotka']Zemljevid Najdi.si Adres z mapką dojazdu ;) niestety nie otwiera mi sie :( a moglabys prosze napisac adres ?? moj gps tez znajdzie :)) Quote
Bardotka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Musiałek']niestety nie otwiera mi sie :( a moglabys prosze napisac adres ?? moj gps tez znajdzie :)) GOSPODARSKO RAZSTAVIŠČE družba za organizacijo domačih in mednarodnih sejmov in razstav d.o.o. DUNAJSKA CESTA 18 1000 LJUBLJANA Quote
duzebzium Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Kurcze jeszcze wczoraj była stawka ilościowa (podział tylko psy i suki)... dzisiaj patrze czy coś dodali, a nawet stawka ilosciowa znikła :shake: Quote
Bardotka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 duzebzium napisał(a):Kurcze jeszcze wczoraj była stawka ilościowa (podział tylko psy i suki)... dzisiaj patrze czy coś dodali, a nawet stawka ilosciowa znikła :shake: Oj jak dobrze, że o tym piszesz – znaczy się nie tylko ja to widziałam ;) Już zaczynałam wątpić w to co widziałam (a teraz nie widzę) :evil_lol: Quote
maga18 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 a gdzie to widzialyscie? na tej stronie: http://www.ljubljana.slo-dogs.com ? Quote
Bardotka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 maga18 napisał(a):a gdzie to widzialyscie? na tej stronie: http://www.ljubljana.slo-dogs.com ? Tak, ale już tego ni ma :( Quote
Basik Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 My wczoraj dostaliśmy listowe potwierdzenie z klubu:) Quote
maga18 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 ahhh Basik zazdroszcze ze masz z klubu jakies wieści... ja w sumie podlegam pod inny klub ale mam nadzieje ze tez wkrotce cos dostane ;) Bardotka dzieki :) W takim razie czekam - moze dadza na nowo...? :lol: Quote
Basik Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Tak mam potwierdzenia, ale transport mi się sypie:placz::placz::placz: Maga a Ty jak jedziesz? Może by ktoś chciał się dołączyć do busa? Quote
jo-jo Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 maga18 napisał(a):Bardotka dzieki :) W takim razie czekam - moze dadza na nowo...? :lol: Ja też tak czekam, i czekam..... Ale chyba szybciej nastanie przyszły weekend :lol: Quote
duzebzium Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 i jest już... :multi: ale tylko to co było :oops: myślałam, że chociaż liczbówke w poszczególnych klasach podadza... Quote
Recommended Posts