al-ka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Uwaga na kleszcze!Wczoraj mój Gawot miał za uchem kleszcza,i to tego paskudnego,skórzastego,przypominającego zieloną rodzynkę.Właśnie wczoraj mijały cztery tygodnie od ostatniego zabezpieczenia .Miałam nawet cichą nadzieję,że zrobimy przerwę w truciznach...a tu ...obrzydliwiec za uchem.Całkiem dziarski, ale na szczęscie jeszcze nie napity.Och zeżlił mnie okrutnie!I skończył w mikrofali!:evil_lol: A moje wuczki znów trucizną potraktowane od głów do ogonów..ech życie ,życie.... Quote
zwierzus Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Kleszcze będą dopóki się nie zrobi zimno (poniżej zera). A najlepiej gdyby spadł śnieg... Z ciekawości - jak wygląda kleszcz po spotkaniu z mikrofalą??? :evil_lol: Quote
Blow Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Z ciekawości...jak wygląda człowiek, który nie brzydzi się wsadzić kleszcza do mikrofali?:evil_lol: Quote
al-ka Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Ja tam nie jestem taka "obrzydliwa" zaraz! Kleszcza wstawiłam na płytce Petriego(zamknięta jest przecież!!!:evil_lol:). Był taki czas w moim życiu,że na sądówce pracowałam z ekshumatami ludzkimi(tak,tak to nie są fiołki!) a na wyglądzie mi się to w żaden sposób nie odbiło:cool3:. Kleszcz w mikrofali wybuchł-płytka zachlastana smółką.:mad: Quote
ewtos Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='al-ka']Uwaga na kleszcze!Wczoraj mój Gawot miał za uchem kleszcza,i to tego paskudnego,skórzastego,przypominającego zieloną rodzynkę.Och zeżlił mnie okrutnie!I skończył w mikrofali!:evil_lol:quote] al-ka litości , ten opis kleszcza:-o, to porównanie ,jak tu teraz objadać się światecznymi ciastami, moje rodzynki będą brązowe :cool3:! Quote
zwierzus Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Z litości nie napiszę jakie porównania i skojarzenia ja mam :evil_lol: Quote
al-ka Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Tak naprawdę nie chodziło mi o jakies szczególne skojarzenia:evil_lol:,ale o psy.UWAŻAJCIE NA PSIAKI !!!.Kleszcze jeszcze nie odpuściły,niestety:mad:. Quote
zwierzus Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 I nie odpuszczą dopoki nie będzie porządnej zimy :shake: Quote
14ruda Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 A chyba się nie zapowiada:shake:Z roku na rok cora gorsze mutanty bedą czekac w trawie:mad: Quote
Kasia&Rika Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 kleszcz w mikrofalii:evil_lol: dobre ... ale psy faktycznie trzeba pilnować ... ech. a ja też już zrobiłam sobie przerwe w paskudnych specyfikach dla Riki ... Quote
elki7 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Niestety nie wolno odpuszczac trzeba truc swinstwo a sposob w jaki je neutralizyjemy jak wiadomo nie jest prosty :mad: Quote
Recommended Posts