Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wracałam wczoraj z adopcji, w ciemnym lesie na poboczu siedział i płakał szczenior. Piękny, beżowy, bardzo przerażony. Wygląda na 6-7 miesięcy.

Po dłuższej chwili udało mi sie go złapać. Bał się przeraźliwie, chował dupkę, jakbym chciała mu zrobić krzywdę. Patrzył swoimi oczkami.

Zawiozłąm go do hoteliku, nie mogłam do domu, niestety.

Posted

szczenior dalej w hoteliku, odzyskuje wiarę w ludzi, lubi się bawić i nawet zaczął głośno szczekać i dawać znaki co mu się podoba a co nie, bo wcześniej tylko skulony czekał na reakcję człowieka.

Oprócz tego, że został wyrzucony z samochodu w lesie niedaleko wioski, po której kilka dni też biegał, bo robiłam rozeznanie wśród mieszkańców, nic nie wiem. Mieszkańcy mówili, że u nich tak często biegają przybłędy z pobliskiego lasu, to jest dobry punkt "wyrzutu".

Blanka wysłałam pw. Opisz jakie warunki maluchowi oferujesz, coś o sobie.:cool3::loveu:

Posted

nie mam kiedy pojechać do hoteliku zrobić maluchowi nowe zdjęcia. czaasu brak.
Szkoda, bo mógłby grzać dupkę w swoim domku na święta.:shake:

Blanka, szukać transportu???:cool3:

Posted

Maluch ma się dobrze, ale tęskni za człowiekiem, chciałby już jak najszybciej być w swoim domku. Na zdjęciach wychodzi dużo większy niż jest w rzeczywistości no i jest dużo ładniejszy. Prosimy o domek.

Posted

wczoraj wieczorem był telefon w sprawie psiaka, z allegro, super domek, ale myśleli, że to suczka i zalicytowali. Nie doczytali do końca informacji, że to pies.
szukają dalej. Mają już biszkopta w typie labka, starszy ma już kilkanaście lat i szukają młodej suczki teraz też bkiszkoptowej, w typie. Boją się ryzykować docierania się dwóch psów, a chcą mieć dwa. Więc szukają suki.
Od razu będzie sterylizacja.
Warunki super, ludzie bardzo kontaktowi. Szkoda:placz:

Posted

był jeden telefon wieczorem, babka wraca ze świąt przez Gorzów, mieszka w Krakowie, a psa chce na wieś pod Kielce. Coś mi tu ś.....dzi. Nie dam malucha w nieznane.:angryy:

Cioteczki rośnie mi rachunek za hotelik, proszę pomóżcie bazarkami, mam nawet kilka rzeczy, czy ktoś pomoże???:roll:

Posted

labek w nowym domku, wczoraj byłam na kontroli domku, potem zabrałam rodzinkę i pojechaliśmy po małego. Rodzinka szczęśliwa i mały też.:multi:

Posted

został mi tylko rachunek 200,00 zł.

Zrobiłam bazarek, ale na innym forum, bo tu nie można zbierać na "swoje" psy, a żeby móc dalej pomagać, muszę sama najpierw sobie pomóc.:oops:
TZ zamknął mi konto.:evil_lol:

Dziś dostałam zgłoszenie o kolejnych bezdomnych.
Ciężarna kotka i 3 kociaki 3 miesięczne na ulicy.:shake::-(