czia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Wracałam wczoraj z adopcji, w ciemnym lesie na poboczu siedział i płakał szczenior. Piękny, beżowy, bardzo przerażony. Wygląda na 6-7 miesięcy. Po dłuższej chwili udało mi sie go złapać. Bał się przeraźliwie, chował dupkę, jakbym chciała mu zrobić krzywdę. Patrzył swoimi oczkami. Zawiozłąm go do hoteliku, nie mogłam do domu, niestety. Quote
czia Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 podnoszę malucha, nikt nie szuka, psa wtypie labradorka.:roll::cool3: Quote
agusiazet Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Właśnie, taki ładny labkowaty szczeniak powinien szybko znaleźć domek! Quote
czia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 maluch dalej tkwi, będzie miał allegro, moze wtedy się ruszy. Quote
-blanka- Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 szukam właśnie takiego psiaka, czy coś wiadomo w sprawie tego malucha? czy można więcej dowiedzieć się o historii pieska? Quote
czia Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 szczenior dalej w hoteliku, odzyskuje wiarę w ludzi, lubi się bawić i nawet zaczął głośno szczekać i dawać znaki co mu się podoba a co nie, bo wcześniej tylko skulony czekał na reakcję człowieka. Oprócz tego, że został wyrzucony z samochodu w lesie niedaleko wioski, po której kilka dni też biegał, bo robiłam rozeznanie wśród mieszkańców, nic nie wiem. Mieszkańcy mówili, że u nich tak często biegają przybłędy z pobliskiego lasu, to jest dobry punkt "wyrzutu". Blanka wysłałam pw. Opisz jakie warunki maluchowi oferujesz, coś o sobie.:cool3::loveu: Quote
czia Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 nie mam kiedy pojechać do hoteliku zrobić maluchowi nowe zdjęcia. czaasu brak. Szkoda, bo mógłby grzać dupkę w swoim domku na święta.:shake: Blanka, szukać transportu???:cool3: Quote
czia Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Maluch ma się dobrze, ale tęskni za człowiekiem, chciałby już jak najszybciej być w swoim domku. Na zdjęciach wychodzi dużo większy niż jest w rzeczywistości no i jest dużo ładniejszy. Prosimy o domek. Quote
czia Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 szczenior rośnie jak na drożdżach i pilnie szuka domku. Quote
czia Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 tak szybko spadamy. Brak zainteresowania. :cool3::placz: Quote
bumerang Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 ogłoscie go na e-zwierzak, adopcje.org i na innych, oglaszałam tam pieska i miałam duzo zgłoszeń, trzymam kciuki za malucha:loveu: Quote
czia Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 mały ma już allegro, gratkę i na adopcjach i nic...:placz: Quote
bumerang Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 mały jest w typie labka, dajcie ogłoszenia jeszcze raz, wyróznione allegro wystawcie, jest śliczny napewno kogoś zauroczy:loveu: Quote
bumerang Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 przyslijcie mi nowe zdjecia porobię mu ogloszenia, może bedę miała szczęśliwą rekę:lol: podaję adres; cezar@icpnet.pl Quote
czia Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 wczoraj wieczorem był telefon w sprawie psiaka, z allegro, super domek, ale myśleli, że to suczka i zalicytowali. Nie doczytali do końca informacji, że to pies. szukają dalej. Mają już biszkopta w typie labka, starszy ma już kilkanaście lat i szukają młodej suczki teraz też bkiszkoptowej, w typie. Boją się ryzykować docierania się dwóch psów, a chcą mieć dwa. Więc szukają suki. Od razu będzie sterylizacja. Warunki super, ludzie bardzo kontaktowi. Szkoda:placz: Quote
bumerang Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Na kogo namiary w sprawie adopcji i gdzie obecnie jest piesek? Quote
czia Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 wyslałam meilem, mały jest dalej w hoteliku Quote
czia Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 był jeden telefon wieczorem, babka wraca ze świąt przez Gorzów, mieszka w Krakowie, a psa chce na wieś pod Kielce. Coś mi tu ś.....dzi. Nie dam malucha w nieznane.:angryy: Cioteczki rośnie mi rachunek za hotelik, proszę pomóżcie bazarkami, mam nawet kilka rzeczy, czy ktoś pomoże???:roll: Quote
czia Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 labek w nowym domku, wczoraj byłam na kontroli domku, potem zabrałam rodzinkę i pojechaliśmy po małego. Rodzinka szczęśliwa i mały też.:multi: Quote
bumerang Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Bardzo sie cieszę ze nowy roczek okazał sie szczesliwy dla malucha:loveu: Quote
czia Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 został mi tylko rachunek 200,00 zł. Zrobiłam bazarek, ale na innym forum, bo tu nie można zbierać na "swoje" psy, a żeby móc dalej pomagać, muszę sama najpierw sobie pomóc.:oops: TZ zamknął mi konto.:evil_lol: Dziś dostałam zgłoszenie o kolejnych bezdomnych. Ciężarna kotka i 3 kociaki 3 miesięczne na ulicy.:shake::-( Quote
Recommended Posts