iwonamaj Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 To ile pieniędzy nam trzeba, zeby go wyciagnąć ???:-( Boję się o niego... :-( Quote
iwonamaj Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Eryk?? No i super, piękne imię....Niech ci piesku przyniesie szczęscie! Quote
HaniaG Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Chętnie się dorzucę. 10zł miesięcznie ode mnie. Proszę na priv albo na gg Justynko numer konta gdzie mogę przelać pieniążki. Daj znać jak w czymś mogę jeszcze pomóc. Quote
Asta17 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 No własnie zaczęło mu ropieć zaraz po pogryzieniu, może któryś trochę uszkodził mu powiekę. :shake: Quote
HaniaG Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 czy oko wymaga leczenia? Jeśli są potrzebne jeszcze dodatkowo pieniądze na leczenie to proszę dać znać. Spróbuje pomóc. Na razie czekam na priv to przeleje pieniążki za DT. Quote
Asta17 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 dzisiaj zaraz po tym zdarzeniu widział go weterynarz. Eryk o ile się nie mylę jakieś antybiotyki i krople do oczu. Na szczęście to nie jest do szycia. Quote
HaniaG Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Uff.. o tyle dobrze. Mam nadzieję że szybko wróci do zdrowia :roll: Quote
jusstyna85 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Teraz macie potwierdzenie tego,co mówiłam...:( Cud, że w pore pracownik zauwazył, że go gryzą..:( To już następny cud...jego limit sie nie wyczerpuje... Dziękuje wszystkim za dołożenie sie i prosze o kolejne deklaracje :( Może wiecie o innym DT? ten jest naprawde awaryjny,bo tam jest już samiec z tego samego schronu i inne psy... Quote
Lionees Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Kto jeszcze wspomoże biednego,pogryzionego Eryczka?:-( Justynko,on jest teraz odizolowany od innych psów...prawda? Quote
jusstyna85 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Renata5 napisał(a):Kto jeszcze wspomoże biednego,pogryzionego Eryczka?:-( Justynko,on jest teraz odizolowany od innych psów...prawda? Nie mam pojęcia,ale pewnie tak...przecież schronisko nie pozwoliłby mu zrobić krzywdy,prawda? Quote
wisela1 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Mam w malutkim mieszkaniu 4 seniorów i jednego kalekę..... Wziąć NAPRAWDE już nie mogę choć serce samo się w plasterki kroi:placz::placz::placz: Starowinki to moja słabosć Święta świętami, i tak jestem gruba.... Co tam, grosika wyskubię.... Dajcie konto kochane cioteczki Quote
Lionees Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Dziękujemy i Tobie dobra duszyczko i dziewczynkom,które do tej pory zadeklarowały wpłaty:calus:.Ja tu jestem tak trochę gościnnie,kibicuję pieskowi,bo też kocham starowinki i też mam już w domu...tak więc z wiadomościami i numerem konta musimy poczekać na dziewczynki z R.Śląskiej A tymczasem PROSZĘ cały czas o pomoc dla psiny...On jest bez szans w schronie...jejku,a czy on jeszcze żyje :crazyeye:? Quote
Asta17 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Tak pewnie, że żyje zaraz po tym incydencie odizolowałyśmy go do innego pomieszczenia. Teraz mieszka z jedną łagodną suczką. Quote
Lionees Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Uf...no to dobrze napisała Justyna,że schronisko nie da mu zrobić krzywdy...bo w niektórych schronach,to siedziałby dalej z oprawcami:shake::-( Asta-dziękujemy za pomyślne informacje:loveu: Quote
jotpeg Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 nie mozna na to spokojnie patrzec. kto pomoze (choc grosikiem)? Quote
Basia i Barni Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 justyna nie możesz dac numeru konta oficjalnie? bo każdy sie pyta Quote
jusstyna85 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Jadę właśnie do schroniska,rozmawiałam z Justyną_wolontariat jego oko po pogryzieniu bardzo źle wygląda,naprawde nie ma szansna normalne życie tam.Nie wiem co robić :( wezme go do Ani,ale co dalej? ona miała wziąć innego psa na płątny tymczas,dzięki któremu mogłaby opłacić czynsz,bo inaczej wyląduje na bruku z tyloma psami :( tym sposobem zaszkodze nie tylko 1 psu,ale gromadce innych...bez mieszkania co zrobi? Pomóżcie mi szukać tymczasu, szukamy płatnego tymczasu... Quote
zuzlikowa Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Przygarnąć chłopaka nie mogę,ale te 10zł miesięcznie wyłuskam!:loveu: Proszę o nr konta na pw! Zrobiłabym aukcję cegiełkowa,przy okazji i o domek - bo sytuacja jest ekstremalna i może by się trochę grosza uzbierało...tylko na kogo wpłacać środki ,na kogo kontakt do adopcji? Pomyślcie nad tym!:lol: Quote
Brysio Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 hejjjj i co z tym numerem konta? pieniążki sa ale nie ma gdzie ich wpłacac;) Quote
Lionees Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Cholerny świat...:shake: Justynko popytam jeszcze tu i ówdzie o ten tymczas,wtedy Ania będzie mogła wziąźć tamtego psinę,a nasza bida poszłaby gdzie indziej. Cały czas potrzebne wsparcie finansowe na tymczas...super,że są już pierwsze deklaracje,no ale to pewnie wciąż mało:-( Quote
Recommended Posts