Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I znów nie miała szczęścia :( Wieczorem machnę allegro.

Zrobiłam bazarek na moje tymczasy, bo z kasą zaczyna być cienko, a ostatnio co poniektóre gnojki zaczynają pochłaniać kasę w tempie ekspresowym.

http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolczyki-wlasnymi-lapkami-wytworzone-na-leczenie-tymczasow-130781/

Edit: zapomniałam napisać, że kochana Emmunia dostała sr...czki. Węgiel nie pomógło, dziś do weta. Dobrze się czuje, szaleje, ale kupy rzadkie. Co ta cholera mogła wrąbać :crazyeye: Chyba w domu nic nie brakuje...

Posted

Do mnie jak ludzie przychodzą oglądać psiaki, to duże wrażenie na nich sprawia ilość zwierzów. Większość się dziwi, że pracuję, mam dziecko, tyle zwierzów i sobie radzę. No cóż jedni godzinami ślęczą przy tv a rodzinne weekendy spędzają w marketach, drudzy mają inne hobby ;)

Posted

Obudziły mnie telefony w sprawie adopcji psiaków, są w Metrze. Dzwoniły dwie osoby póki co z Wwa, myślałam żeby dawać na Ciebie namiar, ale patrzę a Emma też jest w Metro :lol::lol:

Posted

Emma chyba nie jest w typie "ładnego psa". Telefony były aż 3 - albo było za daleko i nie chcieli czekać, albo warunki adopcji odstraszały. No nic - może dla niej jest już zaklepany idealny domek, tylko czekamy aż ten domek się o niej dowie ;)

Posted

Ehh dziś ogólnie mało telefonów było.. Ja miałam z Gdańska, Katowic, Zielonej Góry, Krakowa i 4 z Wwa.. Ale mnie nikt nie mówił nic o warunkach, a zawsze wszystko mówię,, tyle, że odległość przeraża.

Posted

[quote name='GoskaGoska']dziewczynki zawsze taki numery zapisujcie , bo inne dziewczyny mogą skorzystac ;) a Emma biedna musi znalesc domek, proszę podaj namiery do siebie to wspomogę ogloszeniowo , bo jak podrośnie to będzie calkiem cięzko musi jeszcze w luty znalesc domek :cool3:[/quote]
Ja zawsze takie konkretne osoby zapisuję, nawet wątek założyłam o odzewie, ale.. to ciężko tak. Ludzie są dziwni :roll: chce się im pomóc i w ogóle, ale trudno jak ktoś nie ma internetu np..

Posted

dziewczynki zawsze taki numery zapisujcie , bo inne dziewczyny mogą skorzystac ;) a Emma biedna musi znalesc domek, proszę podaj namiery do siebie to wspomogę ogloszeniowo , bo jak podrośnie to będzie calkiem cięzko musi jeszcze w luty znalesc domek :cool3:

Posted

[quote name='GoskaGoska']dziewczynki zawsze taki numery zapisujcie , bo inne dziewczyny mogą skorzystac ;) a Emma biedna musi znalesc domek, proszę podaj namiery do siebie to wspomogę ogloszeniowo , bo jak podrośnie to będzie calkiem cięzko musi jeszcze w luty znalesc domek :cool3:[/quote]

Z ogłoszeniami czekamy jeszcze do jutra wieczora ;) Ja Emmie robię na 30 portalach, co 2 tygodnie robię kolejne. I nic. Emmie trudno zrobić "marketingowe" zdjęcia - albo wsadza nos w obiektyw, albo dupskiem się odwraca. Posadzona do pozowania się boi i wychodzi na fotkach jak ostatni jełop :roll:

Zrobiłam dziś wyróżnione allegro - niestety z braku kasy jedno dla Emmy i Buły.

Posted

Mam wielką prośbę. Posypały mi się finanse (za zlecenie, które miało być w grudniu nadal nie dostałam pieniędzy, zleceniodawca pozmieniał wszystko i pewnie w lutym też nic nie będzie).
W miarę możliwości spróbujcie podbijać bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolczyki-wlasnymi-lapkami-wytworzone-na-leczenie-tymczasow-do-8-02-a-130781/
Głupio tak, jak tylko ja swój bazarek hopam...
Jutro zrobię jeszcze jeden, bo nie wiem, z czego wetowi zapłacę :shake: Na razie część "na zeszyt" jedziemy.

Posted

[quote name='Bazyliah']:lol: A podoba Ci się coś? Bo ostatnio zainteresowanie kolczykami marne.[/quote]
Mnie... wszystkie :oops: ja uwielbiam... mam wielką słabość i w ogóle :oops: a te są takie ach...:loveu:
muszę przeprowadzić poważną rozmowę z TŻ :evil_lol:

Posted

Szlag mnie trafi z tymi ludźmi. Dzwonił wczoraj facet - chce Emmę, jest pewien, uzgodnił z żoną. Dziś mieliśmy się umówić. Prosiłam, że jeśli zmieni zdanie, to niech zadzwoni albo napisze. Ależ nie, skąd, on już pewny na 100%. Warunki OK, więc przytrzymałam mu Emmę do popołudnia. Oczywiście nie zadzwonił. Niestety dzwonił z zastrzezonego, bo przy dzisiejszym moim humorze bym sama do niego zadzwoniła. Ludzie zainteresowani Emmą, którzy mieli przedzwonić wieczorem też już nie oddzwonili. A miałam 3 potencjalne domki :angryy:
Nie lubię tak robić, ale jeśli się zgłosi domek, to pomimo wcześniejszych "100%-pewnych" telefonicznych rezerwacji będę mówić, że do adopcji. Trudno - najwyżej wyjdę na osobę niepoważną, ale pies może domek znajdzie.

Buła i Emma mają allegro, jutro nowe ogłoszenia zrobię.

Jayo - od Ciebie nikt się na razie nie zgłosił.

Posted

[quote name='Bazyliah']
Jayo - od Ciebie nikt się na razie nie zgłosił.[/quote]

Wyslalam maila, zastanawiaja sie. Szkoda, zeby nie rozpatrzyli naszej kandydatki, bo domek fajny.

Posted

Uwaga! Robienie ogłoszeń jest niebezpieczne - grozi uszkodzeniem mózgu!!!

Jestem koszmarnie niewyspana, robienie ogłoszeń jest upiornie nudne. Ostatnie co pamiętam, to dodawanie zdjęć. A później tak mi się fajnie zrobiło. I nagle jakiś potworny dźwięk. Wystraszyłam się i przydzwoniłam czaszką o biurko.

Wyjaśnienie: usnęłam sobie w pozycji półleżącej na fotelu, zadzwonił telefon, efekt końcowy był nieco bolesny...

Ale z ogłoszeniami jesteśmy trochę do przodu:)

Posted

Oj, bo ja niedospana ostatnio jestem. Wczoraj w wannie usnęłam. Nie mogę pójść wcześniej spać, bo leki ok. 24.00 muszę podać, a jak się wcześniej położę, mogę nie wstać - budzika ostatnio nie słyszę. Podawanie wieczorne leków to ok. 30-40 min, a wstaję o 5.00.

Zrobiłam kolejny bazarek na tymczasy - tym razem skórzane firmowe portfele. I piersióweczka :p

http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-skorzane-portfele-piersiowka-na-leczenie-tymczasow-do-13-02-a-131082/

Pomożecie podbijać?

Posted

Nikt się nie interesuje Emmą. A ona nie dość, że śliczna, to jeszcze bardzo fajny ma charakter. Jak na szczeniura jest bardzo grzeczna, mając swoje zabawki raczej nic nie niszczy.

Posted

[quote name='Bazyliah']Nikt się nie interesuje Emmą.
A ja dostałam w sprawie adopcji Tinki takiego maila: :razz:
Witam.
Występuję w imieniu kolegi,który nie ma dostępu do internetu.
Kolega Stefan mieszka w Warszawie w bloku ale w m-cu maj 09 wyprowadza się na stałe na wieś.Żona kolegi boi się panicznie psów dlatego szukamy szczeniaka do którego mogłaby się przyzwyczaić zabrać go ze sobą na wieś.
Pies na wsi warunki będzie miał wymarzone,ogród i podwórko ok 1000m ogrodzone 1 1/2m wysokości siatką.
Odwiedziliśmy schroniska na Paluchu i Falenicy,mają psy ogłaszają się ale jak próbowaliśmy z adopcją to psy okazują się chore.
Prosimy o zdecydowaną odpowiedź.

Emma wygląda na co najmniej 4 miesiące.
Masz jakieś nowe fotki suni?