Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bazyliah napisał(a):
Dzięki :) A jak odnawiasz ogłoszenia? Może ja coś źle robię :roll:

Tam teoretycznie można co 2tygodnie, ale ja usuwam i wstawiam ponownie :eviltong: ostatnio Biszkopta wystawiłam w niedzielę i był w gazecie we wtorek, więc jak coś we wtorek odświeżam. A reszta ferajny to co?:razz:

Posted

Emulec szaleje z Bułą, nową tymczasowiczką. Odgłosy są takie, jakby co najmniej stado wilków polowało na bizona ;) Przelot szczeniury przez długość mieszkania mają taki, że tylko smugi dwie widać.

Posted

To się chyba wszy nazywa :turn-l:
może naoglądała się programów o małpkach :eviltong: weź jej powiedz żeby domu szukała, a nie przed tv siedziała :-o a jak drugi tymczas?

Posted

Soema napisał(a):
To się chyba wszy nazywa :turn-l:
może naoglądała się programów o małpkach :eviltong: weź jej powiedz żeby domu szukała, a nie przed tv siedziała :-o a jak drugi tymczas?

Wszy nie mam od kogo złapać, a z pchlarzami non stop mam do czynienia ;)
To zdecydowanie musi być instynkt, bo my tv nie mamy :eviltong: Psy i dzieci wychowujemy jak w ciemnogrodzie...
Buła pozagryzała wszystkie psy, zmęczyła się i poszła spać. Wreszcie chwila spokoju :multi:

Posted

Soema napisał(a):
Zwracam honor więc :oops: ja tylko mecze oglądam :eviltong:
To jak liczne teraz stado jest?
Ponowiłam Emmie Cafe.. i będę ponawiać do skutku ;)

Dzięki :loveu: Dałam Emmę do Wyborczej ale tam bardzo krótkie teksty tylko mogą być, więc zobaczymy, czy będzie odzew na "3m-ce szczeniak czarny podpalany". A i tak jestem miszcz, bo w 1 ogłoszenie upchnęłam i Emmę i Zulę ;)

Posted

Soema napisał(a):
Znów nie ma Emmy, za to jest inny psiak, którego ogłaszałam wczoraj...:roll::roll:
Będę próbować do skutku :diabloti:

No przecież Ci pisałam, że moje suczydła pecha ogłoszeniowego mają :shake: Mam nadzieję, że choć do piątkowej gazety się załapią.

Posted

Bazyliah napisał(a):
Z zapytań o szczeniaka - sms o treści: "jak można się skontaktować o tego szczeniaczka".

Dobrze się nie spytała o numer telefonu :eviltong:
my chcemy fotki :lilangel::lilangel:

Posted

Bazyliah napisał(a):
Z zapytań o szczeniaka - sms o treści: "jak można się skontaktować o tego szczeniaczka".

Bo to na zasadzie: "dzwonie do ciebie, gdyz nie moge z toba rozmawiac" :lol:

Posted

Łoo matko:placz: Kretynów ci u nas pod dostatkiem. Zawsze mówię, że trzeba myśleć, bo myślenie nie boli:lol:

Trzymam kciuki za małą - najładniejsza z całego rodzeństwa i jeszcze bez własnego domku. Pewnie szukuje się dla niej coś ekstra;)