Soema Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Emm na cafeaimal. Odnowię we wtorek jak coś ;) 3mam kciuki Quote
Bazyliah Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Dzięki :) A jak odnawiasz ogłoszenia? Może ja coś źle robię :roll: Quote
Soema Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Bazyliah napisał(a):Dzięki :) A jak odnawiasz ogłoszenia? Może ja coś źle robię :roll: Tam teoretycznie można co 2tygodnie, ale ja usuwam i wstawiam ponownie :eviltong: ostatnio Biszkopta wystawiłam w niedzielę i był w gazecie we wtorek, więc jak coś we wtorek odświeżam. A reszta ferajny to co?:razz: Quote
Bazyliah Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Ale ze mnie ofiara. Już wiem, co i jak z cafe. Ale strona jest mało przyjazna, czasami długo trzeba sie naszukać, żeby znaleźć. Quote
Soema Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 To fakt.. ale dla niektórych psów to szansa, jedna z niewielu. Dziś niestety nie ma Emmy, jutro odnowię.:roll: Quote
Bazyliah Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Emulec szaleje z Bułą, nową tymczasowiczką. Odgłosy są takie, jakby co najmniej stado wilków polowało na bizona ;) Przelot szczeniury przez długość mieszkania mają taki, że tylko smugi dwie widać. Quote
Soema Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 A gdzie Krecik?:niewiem: zdjęcia byś Ciotka wstawiła jakieś.. a nie trzymasz te tymczasy dla siebie tylko :mad: Quote
Bazyliah Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Krecik rozrabia w swoim własnym domku :eviltong: Fotek już nie dubluję, bo Buła ma swój wątek. Podziwiać można tu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/dwa-szczeniaki-juz-zdrowe-czekoladowa-juz-w-domu-buleczka-czeka-w-dt-128851/index7.html Buła to ta czarna. Ciekawe, kiedy zaczną mi się psy mylić ;) Quote
esperanza Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Domyślam się, że Emma to bizon, a Buła to wilk :evil_lol: Quote
Bazyliah Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Role się cały czas zmieniają. I nie jeden wilk, ale całe stado :diabloti: Quote
Bazyliah Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Albo mam brudne włosy, albo pchły - Emma mnie dziś pół godziny iskała po głowie :evil_lol: No chyba, że to takie całusy, a ja się nie znam :p Quote
Soema Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 To się chyba wszy nazywa :turn-l: może naoglądała się programów o małpkach :eviltong: weź jej powiedz żeby domu szukała, a nie przed tv siedziała :-o a jak drugi tymczas? Quote
Bazyliah Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Soema napisał(a):To się chyba wszy nazywa :turn-l: może naoglądała się programów o małpkach :eviltong: weź jej powiedz żeby domu szukała, a nie przed tv siedziała :-o a jak drugi tymczas? Wszy nie mam od kogo złapać, a z pchlarzami non stop mam do czynienia ;) To zdecydowanie musi być instynkt, bo my tv nie mamy :eviltong: Psy i dzieci wychowujemy jak w ciemnogrodzie... Buła pozagryzała wszystkie psy, zmęczyła się i poszła spać. Wreszcie chwila spokoju :multi: Quote
Soema Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Zwracam honor więc :oops: ja tylko mecze oglądam :eviltong: To jak liczne teraz stado jest? Ponowiłam Emmie Cafe.. i będę ponawiać do skutku ;) Quote
Bazyliah Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Soema napisał(a):Zwracam honor więc :oops: ja tylko mecze oglądam :eviltong: To jak liczne teraz stado jest? Ponowiłam Emmie Cafe.. i będę ponawiać do skutku ;) Dzięki :loveu: Dałam Emmę do Wyborczej ale tam bardzo krótkie teksty tylko mogą być, więc zobaczymy, czy będzie odzew na "3m-ce szczeniak czarny podpalany". A i tak jestem miszcz, bo w 1 ogłoszenie upchnęłam i Emmę i Zulę ;) Quote
Soema Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Znów nie ma Emmy, za to jest inny psiak, którego ogłaszałam wczoraj...:roll::roll: Będę próbować do skutku :diabloti: Quote
Bazyliah Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Soema napisał(a):Znów nie ma Emmy, za to jest inny psiak, którego ogłaszałam wczoraj...:roll::roll: Będę próbować do skutku :diabloti: No przecież Ci pisałam, że moje suczydła pecha ogłoszeniowego mają :shake: Mam nadzieję, że choć do piątkowej gazety się załapią. Quote
Bazyliah Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Z zapytań o szczeniaka - sms o treści: "jak można się skontaktować o tego szczeniaczka". Quote
Soema Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Bazyliah napisał(a):Z zapytań o szczeniaka - sms o treści: "jak można się skontaktować o tego szczeniaczka". Dobrze się nie spytała o numer telefonu :eviltong: my chcemy fotki :lilangel::lilangel: Quote
Bazyliah Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Fotki będą, ale pewnie dopiero w weekend. Muszę zrobić jakiś bazarek, bo żarcia, żwirku i różnych medykamentów u mnie ostatnio idą tony :roll: Quote
Linssi Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Bazyliah napisał(a):Z zapytań o szczeniaka - sms o treści: "jak można się skontaktować o tego szczeniaczka". Bo to na zasadzie: "dzwonie do ciebie, gdyz nie moge z toba rozmawiac" :lol: Quote
MaJa 75 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Łoo matko:placz: Kretynów ci u nas pod dostatkiem. Zawsze mówię, że trzeba myśleć, bo myślenie nie boli:lol: Trzymam kciuki za małą - najładniejsza z całego rodzeństwa i jeszcze bez własnego domku. Pewnie szukuje się dla niej coś ekstra;) Quote
Bazyliah Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 No Emma urocza i jak na szczeniora to nawet dość grzeczna. Z Elmera większa gadzina była ;) Może jak ferie się skończą, to cokolwiek ruszy. Quote
Soema Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ponowiłam ogłoszenie na cafe :) swoim nowym też zrobiłam, więc konkurencja :diabloti: jakbyś miała gdzieś wolny domek, jak swoje wyadoptujesz :eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-szczeniaki-7-tygodniowe-pilnie-w-dt-zbieramy-na-szczepienia-127774/index17.html Quote
Recommended Posts