Linssi Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Emma to juz duza pannica! Z kazdym tygodniem inaczej wyglada! :loveu: Quote
Bazyliah Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Tylko dlaczego o tą ślicznotkę nikt nie pyta :-o :shake: Quote
beam6 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Bazyliah napisał(a):Tylko dlaczego o tą ślicznotkę nikt nie pyta :-o :shake: Przyjdzie na Nią czas, przyjdzie czas, przyjdzie czas :loveu: Quote
Bazyliah Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Emma jest zwariowanym szczeniurem. Wszędzie jej pełno, zawsze ucieszona i zadowolona z siebie. Największe samozadowolenie osiąga podczas kradzieży kapci :roll: Quote
Bazyliah Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Emuszka się przypomina. Już za chwilkę zaczynamy się spacerkować, wreszcie skończą się domowe szaleństwa, jak się na dworze wybiega. Quote
ewelinka_m Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Bazyliah napisał(a):Emma jest zwariowanym szczeniurem. Wszędzie jej pełno, zawsze ucieszona i zadowolona z siebie. Największe samozadowolenie osiąga podczas kradzieży kapci :roll: nasza Roma specjalizuje się natomiast w kradzieży rękawiczek :evil_lol:ale obgryzaniem butów też nie pogardzi, a jeszcze jak coś wystaje, jakiś sznureczek czy futerko to dopiero jest zabawa :cool3: Quote
Bazyliah Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Towarzysz Gucio razem z towarzyszką Emmą uparły się, żeby zagryźć mi Dzitkę. A ta jełopka leży do góry brzuchem i pozwala się rozszarpywać :roll: Quote
Soema Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 "Jełopka" nadal zagryzana?:razz: a zdjęcia to Ty Ciotka zrobisz kiedyś? :mad: I pieski i kotki.. i nic się nie chwalisz :niewiem: Quote
Bazyliah Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Śpiąca uśmiechnięta Dzitka jest w moim avatarku :lol: Uwieczniłam je nieliczne chwile spokoju. Fotki aktualne towarzystwa będą - jak mi net wreszcie przyspieszy. Nie wiem dlaczego wszyscy dzwoniący o Emmę chcą ją do budy :roll: Za to Gucio budzi powszechne zainteresowanie. Quote
Bazyliah Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Kochana Emmunia poczęstowała się wczoraj rękawicami spawalniczymi. Zapowiedziałam jej, że jeszcze trochę podtuczę i z niej rękawice sobie zrobię :diabloti: Quote
Soema Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 No i pies Ci teraz zamknie się w sobie...:shake: uszyj se nowe :eviltong: Quote
Bazyliah Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 O Emaczka było zapytanie z Płocka. Pani zainteresowana, przez tel. warunki wyglądają OK. Teraz tylko znaleźć kogoś z Płocka, kto do Pani podjedzie... Quote
Soema Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Bazyliah napisał(a):O Emaczka było zapytanie z Płocka. Pani zainteresowana, przez tel. warunki wyglądają OK. Teraz tylko znaleźć kogoś z Płocka, kto do Pani podjedzie... I znalazłaś Ciotka już kogoś? Quote
Bazyliah Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Napisałam prośby - jak na razie nic. Robię nowe ogłoszenia. Czas już najwyższy, żeby pannica do swojego domu poszła. Quote
hop! Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Bazyliah, widzę, że Emma podobnie ja Tinka (wątek w moim podpisie) nie może znaleźć odpowiedniego domu... W razie czego będę pamiętać o Emmie. ;) Quote
Bazyliah Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Niestety często ludzie dobierają psy wg wyglądu a nie charakteru. Często średni pies bardziej się sprawdza jako pies rodzinny. Zresztą jak człowiek ma średniego psa, to widzi, że trzeba go wychować. A jak jest taka malutka malizna, to za bardzo pobłaża i później biega takie coś, niewiele większe od myszy, ujada i rzuca się do nogawek. A ludzie się cieszą - o takie malutkie, a ma charakter :roll: Quote
Bazyliah Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Nie była, mam kilka zwierzów na cafe ogłoszonych, ale nigdy żaden nie został wybrany :shake: Quote
Soema Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Bazyliah napisał(a):Nie była, mam kilka zwierzów na cafe ogłoszonych, ale nigdy żaden nie został wybrany :shake: To Ciotka prześlij mailem zdjęcia, krótki opis i kontakt, ja wystawię. Wszystkie moje tymczasy miały ogłoszenia w Metro i dwa dodatkowo psiaki. Może się uda, będę odnawiać co jakiś czas ;) http://www.dogomania.pl/forum/f97/odzew-na-ogloszenie-w-metrze-tychy-katowice-wroclaw-czestochowa-male-szczenie-129738/ Quote
Bazyliah Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Soema - wielkie dzięki :loveu: Jutro wyślę maila. Quote
Bazyliah Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Emaczek, kaputkowy złodziejaszek, wciąż szuka domku. Dziś skończyło się allegro wyróżnione i cisza... Quote
Soema Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 A maila to Ciotka wysłała?:mad: i tak ją w niedzielę wystawię raczej, bo w weekend Metra nie ma. Quote
Bazyliah Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Wysłała - właśnie przed chwilą. Wielkie dzięki :) Quote
Linssi Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Emma znajdzie domek!! Jej siostrzyczki juz wybyly do nowych domkow wiec i ona wkrotce bedzie grzala doopke u nowych wlascicieli... Spoko spoko ;) Quote
Recommended Posts