Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bazyliah napisał(a):
Emma jest zwariowanym szczeniurem. Wszędzie jej pełno, zawsze ucieszona i zadowolona z siebie. Największe samozadowolenie osiąga podczas kradzieży kapci :roll:

nasza Roma specjalizuje się natomiast w kradzieży rękawiczek :evil_lol:ale obgryzaniem butów też nie pogardzi, a jeszcze jak coś wystaje, jakiś sznureczek czy futerko to dopiero jest zabawa :cool3:

Posted

Śpiąca uśmiechnięta Dzitka jest w moim avatarku :lol: Uwieczniłam je nieliczne chwile spokoju. Fotki aktualne towarzystwa będą - jak mi net wreszcie przyspieszy.

Nie wiem dlaczego wszyscy dzwoniący o Emmę chcą ją do budy :roll:
Za to Gucio budzi powszechne zainteresowanie.

Posted

Bazyliah napisał(a):
O Emaczka było zapytanie z Płocka. Pani zainteresowana, przez tel. warunki wyglądają OK. Teraz tylko znaleźć kogoś z Płocka, kto do Pani podjedzie...

I znalazłaś Ciotka już kogoś?

Posted

Bazyliah, widzę, że Emma podobnie ja Tinka (wątek w moim podpisie) nie może znaleźć odpowiedniego domu...

W razie czego będę pamiętać o Emmie. ;)

Posted

Niestety często ludzie dobierają psy wg wyglądu a nie charakteru. Często średni pies bardziej się sprawdza jako pies rodzinny. Zresztą jak człowiek ma średniego psa, to widzi, że trzeba go wychować. A jak jest taka malutka malizna, to za bardzo pobłaża i później biega takie coś, niewiele większe od myszy, ujada i rzuca się do nogawek. A ludzie się cieszą - o takie malutkie, a ma charakter :roll:

Posted

Bazyliah napisał(a):
Nie była, mam kilka zwierzów na cafe ogłoszonych, ale nigdy żaden nie został wybrany :shake:

To Ciotka prześlij mailem zdjęcia, krótki opis i kontakt, ja wystawię. Wszystkie moje tymczasy miały ogłoszenia w Metro i dwa dodatkowo psiaki. Może się uda, będę odnawiać co jakiś czas ;)

http://www.dogomania.pl/forum/f97/odzew-na-ogloszenie-w-metrze-tychy-katowice-wroclaw-czestochowa-male-szczenie-129738/