esperanza Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Dużo zdrówka życzę :p, a tymczasem zapraszam na wątki psiaków z podpisu. Quote
Bazyliah Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 esperanza - Ty mnie tu z takimi merlakami nie wyskakuj, bo ja wszystkie merlaki uwielbiam :loveu: Pod koniec tygodnia dam znać co i jak - może w weekend jakiegoś szczyla bym już mogła wziąć. Quote
Bazyliah Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Emucha ma nowe ogłoszenia - 29 sztuk :p Wieczorem TŻ ma zrobić allegro. Może ją ktoś wreszcie wypatrzy. Quote
Bazyliah Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 E-mucha sio do domu! Kolejne maluchy czekają ;) Quote
Soema Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ciotka szczęście mi przynosisz, net lepiej chodzi :eviltong: chyba się boi Bazylii :lol: No właśnie sio Emuśka ! Nie bądź egoistka :mad: podziel się Ciotką:eviltong: Quote
Bazyliah Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Co się robi jak zmarznięta Ciotka przyśnie sobie na kanapie pod kocykiem? Wsadza się zimny nos w oko i ucho. Zainteresowanie Emuchą od razu rośnie. U mnie w mieszkaniu w najcieplejszym pokoju 17 stopni :roll: Quote
Bazyliah Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Dziś wieczorem wstawię fotki Elmerka z nowego domku. Fotek Funiastej na razie nie ma, Państwo mają te same problemy ze sfotografowaniem tormada. Funiastą są zachwyceni, jej charakterem i dobrymi manierami. Quote
Bazyliah Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 A oto Elmer :) Też dobrze wychowany - od razu wiedział, gdzie pies śpi ;) Możliwe, że już niedługo Emma będzie miała towarzystwo tymczasowe. Będzie miała z kim rozrabiać :cool3: Quote
esperanza Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Super, namawiaj na tymczas, bo maluchów potrzebujących dt jest dużo. Quote
Bazyliah Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Jeszcze Emuszka o cudnym charakterze szuka domu. Równie dobrze wychowana jak brat Elmer - właśnie na kanapie śpi :p Miałam zapytanie o kociaka - jedno z pierwszych pytań było, czy będzie spał w łóżku. Bo oni by chcieli :lol: Także jak dobrze wychowane nakanapowe zwierza, to do wariatkowa do Bazyliah zapraszam :p A tak poważnie - jakbyście mieli jakieś stare niepotrzebne ręczniki, poszwy, kocyki na zbyciu, to chętnie bym wzięła :oops: Tymczasy ostatnio mi większość zużyły - wiadomo, młode, rozrywkowe, albo chore... a kolejne zwierza na DT mi się szykują... Quote
Linssi Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ostatnio wywiozlam caly transport do dziewczyn z Jedrzejowa,ale jak cos bede miala to napewno o Tobie bede pamietac :) Quote
Bazyliah Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Linssi - wielkie dzięki. Ale chyba dziewczyny z Jędrzejowa mają większe potrzeby... Mam ofertę wzięcia od dobrego Wujka sporej ilości ścinków polarowych - różnej wielkości. Wezmę worek, jeśli drobnicy totalnej mało będzie, a sporo rozsądnej wielkości, to zaprzęgnę TŻta do maszyny i niech szyje :p Ponoć worków sporo jest - tylko muszę zobaczyć zawartość choć jednego - czy da się z tego coś zmontować... Jakby coś z tego wyszło, to ja jeszcze będę się dzielić. Quote
Soema Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Bazyliah napisał(a):Samotny Emak szuka domku! A gdzie ma rudzielców? Szukaj Emuś swego domku ! Quote
Bazyliah Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Soema napisał(a):A gdzie ma rudzielców? Szukaj Emuś swego domku ! Ciotki od rudzielców stwierdziły, że inne szczeniory bardziej są w potrzebie. Także czekam na 2 najmniejsze z tych: http://www.dogomania.pl/forum/f28/trzy-sliczne-szczeniaki-marzna-w-schronisku-komu-maluszka-128851/ Czekam też na kociaki - baaaardzo ładne, po przejściach, z rehabilitacją i leczeniem w toku :roll: Nieźle się rok zaczyna... Quote
Bazyliah Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Emma ma dziś fazę szaleństwa :roll: popierdziela po domu, zaczepia wszystkich, z braku chętnych do zabawy właśnie bawi się swoim ogonem. Quote
Soema Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Bazyliah napisał(a):Emma ma dziś fazę szaleństwa :roll: popierdziela po domu, zaczepia wszystkich, z braku chętnych do zabawy właśnie bawi się swoim ogonem. To na Ciotka czekasz?!:eviltong: Ruchy, ruchy :evil_lol: Quote
Bazyliah Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Na nic nie czekam. Właśnie Krecik do mnie przyjechał. Szybka akcja, za chwilę psiak u mnie :) Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/troche-jamnika-troche-pekinczyka-czarny-berbec-128467/ Quote
Soema Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Bazyliah napisał(a):Na nic nie czekam. Właśnie Krecik do mnie przyjechał. Szybka akcja, za chwilę psiak u mnie :) Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/troche-jamnika-troche-pekinczyka-czarny-berbec-128467/ To ile Ty Ciotka psiaków do środy uzbierasz?:crazyeye: Quote
Bazyliah Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Ten przyjechał zamiast jednego z tamtych... mam cyrk na kółkach w ten weekend. Quote
Bazyliah Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Emma dorośleje, robi się z niej młoda dama: Quote
Soema Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Bazyliah napisał(a):Emma dorośleje, robi się z niej młoda dama: Jaka ona się duża i piękna zrobiła :loveu: a jak mała, czarna kulka? Quote
Bazyliah Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Kulka zagryzała Emmę, ale Emma zwiała, to teraz mnie zagryza... Quote
ancymonka2000 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Emma jest prześliczna! Te jej wielgachne uszy .... superowe :) Kuleczka też piękna, ale który mały berbeć nie jest słodki? Quote
Recommended Posts