Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

esperanza - Ty mnie tu z takimi merlakami nie wyskakuj, bo ja wszystkie merlaki uwielbiam :loveu:
Pod koniec tygodnia dam znać co i jak - może w weekend jakiegoś szczyla bym już mogła wziąć.

Posted

Ciotka szczęście mi przynosisz, net lepiej chodzi :eviltong: chyba się boi Bazylii :lol:
No właśnie sio Emuśka ! Nie bądź egoistka :mad: podziel się Ciotką:eviltong:

Posted

Co się robi jak zmarznięta Ciotka przyśnie sobie na kanapie pod kocykiem? Wsadza się zimny nos w oko i ucho. Zainteresowanie Emuchą od razu rośnie.

U mnie w mieszkaniu w najcieplejszym pokoju 17 stopni :roll:

Posted

Dziś wieczorem wstawię fotki Elmerka z nowego domku.

Fotek Funiastej na razie nie ma, Państwo mają te same problemy ze sfotografowaniem tormada. Funiastą są zachwyceni, jej charakterem i dobrymi manierami.

Posted

A oto Elmer :) Też dobrze wychowany - od razu wiedział, gdzie pies śpi ;)

Możliwe, że już niedługo Emma będzie miała towarzystwo tymczasowe. Będzie miała z kim rozrabiać :cool3:

Posted

Jeszcze Emuszka o cudnym charakterze szuka domu. Równie dobrze wychowana jak brat Elmer - właśnie na kanapie śpi :p

Miałam zapytanie o kociaka - jedno z pierwszych pytań było, czy będzie spał w łóżku. Bo oni by chcieli :lol:
Także jak dobrze wychowane nakanapowe zwierza, to do wariatkowa do Bazyliah zapraszam :p

A tak poważnie - jakbyście mieli jakieś stare niepotrzebne ręczniki, poszwy, kocyki na zbyciu, to chętnie bym wzięła :oops: Tymczasy ostatnio mi większość zużyły - wiadomo, młode, rozrywkowe, albo chore... a kolejne zwierza na DT mi się szykują...

Posted

Linssi - wielkie dzięki. Ale chyba dziewczyny z Jędrzejowa mają większe potrzeby...
Mam ofertę wzięcia od dobrego Wujka sporej ilości ścinków polarowych - różnej wielkości. Wezmę worek, jeśli drobnicy totalnej mało będzie, a sporo rozsądnej wielkości, to zaprzęgnę TŻta do maszyny i niech szyje :p
Ponoć worków sporo jest - tylko muszę zobaczyć zawartość choć jednego - czy da się z tego coś zmontować...
Jakby coś z tego wyszło, to ja jeszcze będę się dzielić.

Posted

Soema napisał(a):
A gdzie ma rudzielców?
Szukaj Emuś swego domku !

Ciotki od rudzielców stwierdziły, że inne szczeniory bardziej są w potrzebie. Także czekam na 2 najmniejsze z tych:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/trzy-sliczne-szczeniaki-marzna-w-schronisku-komu-maluszka-128851/

Czekam też na kociaki - baaaardzo ładne, po przejściach, z rehabilitacją i leczeniem w toku :roll: Nieźle się rok zaczyna...

Posted

Bazyliah napisał(a):
Emma ma dziś fazę szaleństwa :roll: popierdziela po domu, zaczepia wszystkich, z braku chętnych do zabawy właśnie bawi się swoim ogonem.

To na Ciotka czekasz?!:eviltong: Ruchy, ruchy :evil_lol: