Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiarę w podopiecznych mam niesamowitą. Wierzę głęboko, że to wszystko wykombinują + coś może jeszcze, żeby ciotka niespodziankę miała :evil_lol:

Jedynie mój Gutek zachowa klasę.

Posted

no, esperanza - gratuluję wystepu w TVN ze szczeniakami i dziarskiego ofgłasznia szczeniorów - szkoda, tylko, że - jako preszes stowarzyszenia Niczyje - ostrowskim szczeniakom pozwalasz od 2 dni umierać na parwo, nie chcąc udzielic im pomocy jakiejkolwiek i blokując środki na koncie zbierane właśnie na ostrowskie psiaki... :roll:

Posted

Bazyliah napisał(a):

Zachowanie innych podopiecznych pominę milczeniem, rodzina w każdym bądź razie jakoś wytrzymała, a ja dostawałam życzenia, żebym zmieniła zainteresowania :diabloti:

Ciekawe życzonka :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Szkoda tylko że domki jakoś milczą, może nowe zdjątka by się przydały?:cool3:

Posted

Szczeniaki nawet grzeczne były. Wrąbały w ramach protestu tylko kawałek progu i szczekały na wszystkich obcych. Po nocach się zagryzały waląc z impetem w drewniane drzwi, tak, że echo po całej chałupie szło :roll: Myślałam, że będzie gorzej :evil_lol:

Zachowanie innych podopiecznych pominę milczeniem, rodzina w każdym bądź razie jakoś wytrzymała, a ja dostawałam życzenia, żebym zmieniła zainteresowania :diabloti:

Posted

Widać, że już po świętach - zaczynają się telefony.

Dziś dzwoniła pani - oddaje swojego psa, bo wyrósł za duży, a na jego miejsce chce Funiastą. Taaa dostanie nową zabawkę, zabawka znów nie będzie miała pełnej funkcjonalności i odpowiedniego designu, to się tą wywali i weźmie kolejną nową...

Posted

No śliczne obie są :loveu:

O Funiaka pytała dość rozsądna osoba (wreszcie, po tylu durnych rozmowach) - zobaczymy po nowym roku.

Emma zmienia się cały czas. W zeszłym tygodniu miała uszy stojące, w tym już oklapły znów. Przez te uchola zmienia się cały wyraz pysia :)

Posted

Jaka muskularna się Funia zrobiła. :cool3:
Do adopcji z rodziny Funi zostały już tylko Lolek i Libia oraz mamusia Negra, która dochodzi do siebie po sterylce.
Trzymam kciuki za adopcję rudej.

Posted

Funiasta w nowym domku :multi::multi::multi: Domek fajny - młodzi ludzie, praktycznie cały czas ktoś jest w domu.

Emma od wczoraj szuka Funi, jest niepocieszona, nie ma kogo zagryzać :roll:

Posted

Ciotka - w najbliższym tygodniu nie dam rady - mnie i Młodą rozłożyło jakieś paskudne choróbsko, tradycyjnie wszystko na głowie TŻta - nie mogę mu już dokładać roboty.