rotek_ Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Został porzucony w wieku 5 tygodni. Wielkimi niebieskimi oczami z przerażeniem śledził każdy nasz ruch. Mieszka w klatce a za domek wybrał sobie budkę dla świnek morskich w której bez problemu się mieści Teraz po tygoniu zmienił się z dzikusa w wielkiego pieszczocha. Po schroniskowym korytarzu można z nim chodzić na ramieniu, z którego mały niechętnie schodzi:) Mały ma lekko dłuższą sierść niż typowy "dachowiec" Potrzebne są ogłoszenia i co najwazniejsze jakies imię dla małego kocurka Kontakt z Ośrodkiem Pomocy dla Zwierzą Niechcianych i Porzuconych w Uciechowie 510 433 322 Quote
wroobelterrorystka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 mam nadzieję, że ten człowiek który go podrzucił złamał sobię noge w drodze powrotnej :diabloti: moim zdaniem to chętnie by pobuszował w szopce pod choinką w ciepłym domku :loveu: Quote
rotek_ Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 mały ma allegro i ogłoszenie w gazecie wyborczej przydałby się jakis porządny tekst do ogłoszeń.... na mnie nie patrzcie:evil_lol: Quote
psiareczka78 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Miałem 5 tygodni, kiedy zostałem podrzucony do schroniska w Uciechowie. Ktoś zaopiekował się mną, a ja każdy śledziłem jego ruch wielkimi, niebieskimi oczami. Bałem się. Mieszkam w budce dla świnek morskich. Jestem taki malutki, że mieszczę się tam bez problemu. Teraz, po tygodniu stałem się wielkim pieszczochem. Wchodzę ludziom na ramię i trudno mnie potem ściągnąć. Tak bardzo chciałbym spędzić Święta we własnym domu... Kontakt z Ośrodkiem Pomocy dla Zwierzą Niechcianych i Porzuconych w Uciechowie 510 433 322 Quote
Margo05 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 A może być imię Neti? :oops: (pasuje do chłopca i dziewczynki :razz:) Rotuś, skąd się maluch wziął? Może to nam pomoże wyrzeźbić mu ogłoszenia :cool3: Quote
rotek_ Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Psiareczko:loveu: witaj wielkie dzięki za tekst Kiedy robert rano wchodził do biura on poprostu tam był pytaliśmy się okolicznych mieszkańców czy to nie ich kociak....nie nasz budynek jest w szczerym polu i tak małe stworzenie nie moglo przyjść z dalszych części uciechowa został ewidentnie porzucony Quote
jkp Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Dotyczy imienia Neti jesli to na pewno ON to w przyszłosci moze uwierać kocura takie zwiewne imię :cool3: Quote
rotek_ Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 kilka nowych fotek potrzebnych do ogłoszeń malego już wystawiłam na stronie świdnickiej parę zdjęć plus tekst psiareczki i trzeba bedzie małego na aszej stronie wystawić maaaargo:loveu: Quote
BasiaD Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ależ to słodziak! Wskakuj Niunku do góry do domku ! Quote
Margo05 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 To może z imieniem poczekamy, aż się dowiemy kim jest to kocio? :cool3: Quote
wroobelterrorystka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 jutro w mojej szkole zawiście plakat z naszą kuleczką:) tylko nie wiem jaka to płeć i nie wiem czy pisać kotka czy kotek :) Quote
korek221 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='rotek_']Został porzucony w wieku 5 tygodni. Wielkimi niebieskimi oczami z przerażeniem śledził każdy nasz ruch. Mieszka w klatce a za domek wybrał sobie budkę dla świnek morskich w której bez problemu się mieści Teraz po tygoniu zmienił się z dzikusa w wielkiego pieszczocha. Po schroniskowym korytarzu można z nim chodzić na ramieniu, z którego mały niechętnie schodzi:) Mały ma lekko dłuższą sierść niż typowy "dachowiec" Potrzebne są ogłoszenia i co najwazniejsze jakies imię dla małego kocurka Kontakt z Ośrodkiem Pomocy dla Zwierzą Niechcianych i Porzuconych w Uciechowie 510 433 322 IMIĘ DLA TEJ SŁODKOŚCI? MÓJ TYP : PUCIATEK LUB PUCIATKA (NIE WIEM CZY TO GOŚCIU CZY PANIENKA?):lol: Quote
rotek_ Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 prawdopodobnie w piątek wpadne na sekunde do uciechowa...zrobię zdjęcia...sami będziecie rozpoznawac płeć :evil_lol::eviltong: Quote
rotek_ Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 .......mini kociak do adopcji....... i na autogieldzie Quote
wroobelterrorystka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 wywalczyłam miejsce najczęściej odwiedzane przez ludzi - plan lekcji :D Quote
rotek_ Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 widzę ze prężnie działasz:loveu: im szybciej maluch znajdzie dom tym lepiej... a jest przeuroczy Quote
rotek_ Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 banerek wykonany przez forumowiczów miau Quote
wroobelterrorystka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 mogłby mi ktos wytłumaczyć krok po kroku jakwstawia się banerek?;> :oops: Quote
rotek_ Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 najprościej zrób tak w moim podpisie jest już podlinkwany baner zaznacz go i kopiuj na górze strony wejdź w Panel Uzytkownika po lewej stronie na liście wejdź w Zmień Sygnaturę zatwierdź zmiany i gotowe;) Quote
jkp Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Bardzo proszę o info o płci kociaka jak tylko zagadka zostanie rozwiązana:cool3: Quote
Margo05 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Tylko nie rób "kopiuj obrazek" a samo "kopiuj", wtedy przeniesie Ci z linkiem Quote
rotek_ Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 zrobione przez forumowiczów miau KRUSZYNKA - podaruj mu dom (504398194) - Aukcje internetowe Allegro [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1769831_kruszynka_malenki_kotek.html]Kruszynka- male Quote
wroobelterrorystka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 uwaga uwaga! Wróbel znalazła kici dom który będzie mogła monitorować :diabloti: koleżanka kolegi mojego z klasy :multi: Quote
rotek_ Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 no wyprzedziłaś mnie:eviltong: tak jutro zawozimy kociaka do domu Quote
Recommended Posts