mru Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 jasne nie ma sprawy :) przelewam! pisałam, że są u mnie :);) edit: już przelane Quote
Ewa Marta Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 mru napisał(a):jasne nie ma sprawy :) przelewam! pisałam, że są u mnie :);) edit: już przelane Pięknie dziękuję! Rzeczywiście pisałaś, ale dopiero jak przypomniałaś, doptarło to do mnie. Gdyby jednak Milka się odnalazła, chętnie pomogę w sfinansowaniu jej transportu. Pytanie tylko dokąd ja zabrać w razie czego:roll: Quote
mru Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 eh no właśnie nie wiadomo skąd i dokąd ją zabrać miejmy nadzieję, że po prostu ta kobieta się nią zajęła przestraszyła się, że chcą ją zabrać do schroniska (tzn., że my chcemy) albo przerobić na mydło i... w końcu zabrała ją do siebie. :roll: Quote
mru Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Milkę widziano na ulicy... Błonia. tam, gdzie kiedyś... śmieszne? tragiczne? tylko ręce załamać... Quote
malagos Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Miśka84 napisał(a):Mam nadzieje, ze ja zabrała..... i ja miałam taką nadzieję :cool1: Quote
Ziutka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 malagos napisał(a):i ja miałam taką nadzieję :cool1: Każda z nas miała taką nadzieję... Quote
Miśka84 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 mru napisał(a):Milkę widziano na ulicy... Błonia. tam, gdzie kiedyś... śmieszne? tragiczne? tylko ręce załamać... :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Tym dzieciakom to bym w d..... Quote
mru Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 ej.... dostałam maila - od jednego z dzieciaków! :razz: Dzień dobry chciałbym się dowiedzieć o Szorstka zabranego z Błonia opiekowaliśmy się nim i jakby było to możliwe proszę o numer kontaktowy. Pozdrawiamy a nie to, że mój telefon mają ;) a przynajmniej on... ;) no i co? mam zapytać jak Milka, bo chciałam ja kiedyś zabrać na płatny tymczas do malagos, która czekała z kapustą na mnie a oni nas bezczelnie oszukali a teraz ponoć Mila z brzuchem po Błoniu zasuwa? i że proszę o telefon? ;) a nie - telefon mam! ale on go nie odbiera, już pamiętam :eviltong: Quote
Ziutka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Mru...a może jak im wyślesz zdjęcia Szorstka to zobaczą, że naprawde nie przerabiamy psów na smalec :diabloti: i że dobrze się mają i może oddadzą nam Milę :roll: tylko gdzie ją teraz umieścić jak każdy tymczas zapchany a na hotel to nas nie stać niestety :shake: ehh...Qrwa :flaming: że tak sobie rzeknę Quote
mru Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ziutka! chętnie :) już poprosiłam Dorotę o fotki, na pewno mu wyślę z resztą już mu wysyłałam te takie w ogrodzie jak były aktualne to się cieszył ;) ale nie omieszkam zapytać o Milę na końcu :razz: Quote
Ziutka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 mru napisał(a): ale nie omieszkam zapytać o Milę na końcu :razz: Pytaj...pytaj :cool3: Quote
enia Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ziutka i inne "błonianki";) dziś takie cudo biegało w szale po mieściehttp://images.google.pl/images?hl=pl&q=rhodesian+ridgeback&lr=&um=1&ie=UTF-8&ei=cM2uSfrZH5H__QaPronSBg&sa=X&oi=image_result_group&resnum=4&ct=title druga fotka oddaje w całości urode psa, biegł zagubiony i przerażony:-( olbrzymi brązowy na wysokich łapach, z początku myślałam, że to jakiś "wielki" ogar, ale poszperałam w rasach i to taki jak na 2 focie w linku. Okolice przychodni i mojego bloku, tam bieda była...... teraz nie ma, poleciał dalej..... Ziutka, ludziska to zgłoszą do Straży bo pies jest olbrzymi, będzie panika:shake: Quote
enia Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 rhodesian ridgeback - Wyszukiwarka Grafiki Google Quote
Ziutka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 enia napisał(a): Ziutka, ludziska to zgłoszą do Straży bo pies jest olbrzymi, będzie panika:shake: Dam znać jutro naczelnikowi, że jak będą mieli takie zgłoszenie to i niech od razu do mnie dzwonią...coś będziemy myśleć :roll: Quote
mru Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/warszawa-blonie-trzy-psy-niebawem-zostana-odstrzelone-pomocy-132246/ :roll: Quote
enia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ziutka napisał(a):Dam znać jutro naczelnikowi, że jak będą mieli takie zgłoszenie to i niech od razu do mnie dzwonią...coś będziemy myśleć :roll: nie miał obroży, sierść lśniąca piękna, ciemny brąz ,chudy nie był ale upasiony też nie, latał od klatki do klatki oszołomiony, sprawiał wrażenie jakby szukał tropu pana.......... a dziś jadąc do pracy za Biedronką kilka domów na tuż przy trasie poznańskiej na poboczu stała sunia SZKIELET onka, cycunie wyciągnięte, każde żebro na wierzchu:-( stała na poboczu zrezygnowana a za nią takie gospodarstwo z czerwonej cegły, ubogie na oko jakieś....... Ziuta może byśmy tam pojechały do tych ludzi? ta suka zejdzie w ciągu paru dni jeśli jej nie pomożemy:-( gówniany dzień:shake: Quote
Ziutka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 enia napisał(a): Ziuta może byśmy tam pojechały do tych ludzi? ta suka zejdzie w ciągu paru dni jeśli jej nie pomożemy:-( gówniany dzień:shake: Nie ma problemu...mów tylko kiedy i jedziemy!!! Quote
malagos Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 W Was cała nadzieja, cioteczki :cool1: Że tez ja nie mam w pobliżu takiej bratniej duszy, sama niewiele mogę zdziałać :cool1: Quote
enia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ziutka napisał(a):Nie ma problemu...mów tylko kiedy i jedziemy!!! wiesz ,że ja tylko wieczorami..... dziś z tz podjade zobacze gdzie ona żyje i czy ma właściciela...... malagos- bratnie dusze są na wage złota, ale zaplecze czyli DT jest bezcenne, bo bez tego nic nie da sie zrobić...... a ja nie mam Dt:-( Ziuta - nam by sie przydał w gminie taki : punkt przetrzymań zwierząt pod patronem Fundacji , bez tego nie ma jak pomagać...... Quote
Ziutka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 enia napisał(a): Ziuta - nam by sie przydał w gminie taki : punkt przetrzymań zwierząt pod patronem Fundacji , bez tego nie ma jak pomagać...... Miałyśmy właśnie ostatnio spotkanie z Burmistrzem w tej sprawie :cool3: i czekamy na kolejne walne zebranie...może coś się wykluje - tfu tfu nie zapeszam :razz: Quote
malagos Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 By był dobry przykład dla innych gmin. Martwi mnie ten szkielcik karmiacy, o którym pisze enia, ciekawe gdzie sa jej dzieci?:cool1: Quote
Recommended Posts