malagos Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Ciekawe, jak Milka spedzi Świeta?.... A co z Cosiem, gdzie jest jego watek??? :oops: Quote
Ziutka Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='malagos'] A co z Cosiem, gdzie jest jego watek??? :oops: Proszę cioteczko, wątek COSIA :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaglodzony-bezdomny-mini-krotkowlosy-cudem-ocalaly-cos-szuka-ds-127670/index8.html Quote
Miśka84 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Wszystkim życzę spokojnych, rodzinnych Świąt :tree1: a w Nowym Roku mniej bid do ratowania:santagri: Quote
mru Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 kurcze, a mogłaś mieć fajne święta Milko :( Miśka dzięki! :p:p:p piękny avatarek! Quote
enia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 MILU wszystkiego dobrego a zwłaszcza nowego dobrego domu:tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas: Quote
Miśka84 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 mru napisał(a): Miśka dzięki! :p:p:p piękny avatarek! To moja osobista kotka:loveu: Quote
enia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 mru napisał(a):ej, a nie wiecie może co u Milki? :roll: ja omijam tamte rejony.....póki co. a nie możesz do Patryka zadzwonić?;) Quote
mru Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 enia napisał(a): a nie możesz do Patryka zadzwonić?;) :megagrin::megagrin::megagrin: (ej on mi na smsa nie odpisał :-?) Quote
enia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 mru napisał(a)::megagrin::megagrin::megagrin: (ej on mi na smsa nie odpisał :-?) pogniewał sie na cały świat- a Milka tylko cierpi...... ja wiem, że oni chcą dobrze ale myślą dniem dzisiejszym tylko.......:shake: Quote
mru Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 no oni to zupełnie inaczej widzą :( przyzwyczaili się do niej i myślą, że chowając ją ratują jej życie... :shake::shake::shake: Quote
malagos Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Drogie dziewczyny, czy nadal trzymac tymczas dla milki, czy pomoc moge w Olkuszu?.....:cool1::cool1: Quote
asiamm Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 ale o co chodzi? dzieciaki cały czas ukrywają Milkę? Quote
enia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='asiamm']ale o co chodzi? dzieciaki cały czas ukrywają Milkę? nie chca jej oddać, bo w piwnicy "ma dobrze" wg. nich:cool3: a wg. sąsiadów sunia nie ma prawa bytu w piwnicy...... co tu robić? http://www.dogomania.pl/forum/f28/ogarowata-przerazona-bita-sunia-zamarzajaca-na-ulicach-minska-maz-127924/#post11499918 a tu dziś kolejna sunia złapana, tym razem w Mińsku:shake: Quote
malagos Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 malagos napisał(a):Drogie dziewczyny, czy nadal trzymac tymczas dla milki, czy pomoc moge w Olkuszu?.....:cool1::cool1: i co? Bo specjalnie korzystam goscinie z komputera, bo do wtorku nie jestem w domu.... Quote
Ziutka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Enia...ja załatwię to z policją i oddadzą nam Milę :cool3: tylko trzeba się umówić na konkretny dzień kiedy ją zabieramy :razz: Quote
enia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 mru napisał(a):ojej a co malagos ma robić? ja bym chciała Mile zabrać jednak do malagos....... ale wyszło na to ,że jestem ta niedobra i chce psa na siłę dzieciom odebrać, jedna z mam dzwoniła do mnie dwukrotnie z awanturą żebym zajęła sie innymi bezdomnymi zwierzętami a nie Milką i żebym dała spokój jej synowi:roll: Quote
mru Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 aaaaaah damn! przecież Milka jest bezdomna! :( czy któreś z tych ludzi dało jej dom??? :( NIE! :shake::shake::shake: trzeba koniecznie z policją czy czym tam przyjść :( pamiętajcie, że mam 100 zł na benzynę cały czas no i transport też tylko przy dogadaniu terminu :) Quote
malagos Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 to czekam na decyzje, do jutra. Tyle psiakow w potrzebie...Jutro znow wejde do kawiarenki i czekam na odpowiedz, ok? albo na telefon, Mru, znasz numer? A a propos, dlaczego nie odbieras ode mnie tel. i nie oddzwonilas, przpominalam Ci o spotanku u Ewy,, byla nas spora gromadka i tylko Ciebie brakowalo :razz: Quote
mru Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 mam. do jutra zdecydujemy co dalej, dzięki malagos! malagos napisał(a):A a propos, dlaczego nie odbieras ode mnie tel. i nie oddzwonilas, przpominalam Ci o spotanku u Ewy,, byla nas spora gromadka i tylko Ciebie brakowalo :razz: :( przepraszam, miałam Wam pisać, że mnie nie będzie ale potem się rozmyło zanim wybiła TA godzina wypadło mi akurat szkolenie Diego on mi się rzuca na każdego psa :( musiałam coś z tym zrobić normalnie wyrywa mi ręce i trudno mi jest ich utrzymać razem z Gackem :/ w piątek prawie wyrwał mi się z ręki... :crazyeye: i prawie zjadł szczeniaka ale skończyło się tylko na moich obtarciach ;) nikt inny z rodziny nie chce z nim chodzić... :cool3: Quote
mru Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Ziutka']A ja właśnie dostałam telefon...dzwoni jakis Pan i mówi " dzień dobry, ja dostałem Pani numer tel. z Urzędu Miasta przed chwilą...znalazłem 7-mio miesięcznego ONka...byłem z nim u weta i proszę go dzisiaj zabrać bo mam alergię " :flaming::flaming::flaming: ojezaaaaaaaaaa Onek Onek... rozpuszczę wici... Quote
Recommended Posts