enia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 dziewczyny - w Biedronce i na stacji CPN obok Biedronki mieszka owczarek, psiak chyba starszy, albo taki zmęczony życiem.....widziałam go u siebie pod śmietnikiem kilka razy.......dziś był na stacji CPN a wczoraj spał w przejściu w Biedronie i sie telepał z zimna.........:placz: a na moim osiedlu biega szkilet suczka mix taki gładki ala boser lub ast.....z długim ogonem...:-( świąteczne żniwo sie zaczyna:-( Quote
mru Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='enia'].dziś był na stacji CPN a wczoraj spał w przejściu w Biedronie i sie telepał z zimna.........:placz: [/QUOTE] o matko... wszędzie to samo :/ Quote
asiamm Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 i co z tymi biedronkowymi? ja wczoraj na stacji widziałam średniego teriera białego w łaty, bez obroży, brudna sierść, bardzo rasowo wyglądał, Ziutka później tam zajechała ale go nie było... enia, wyślij mi to pw na maila bo nie mogę odczytać pw na dogo :/ Quote
enia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Onek poszedł sobie w Sylwestra....... nie mam pojęcia gdzie...... może wróci.... a tego terierka asiamm to ja nie znam ..... Quote
asiamm Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 nie mogę znaleźć wątku psiaków z Błonia :| Enia, jadąc pksem chyba widziałam tą 'astkę', z tyłu koło niej człowiek przechodził to taka przestraszona odskoczyła jak zając, biedna z taką krótką sierścią, ale bez pomocy jakiejś organizacji i SPOSOBU na jej złapanie to niewiele można poza dokarmianiem :( poza tym kilka razy widziałam na stacji pkp mini onka z pięknymi dużymi uszami Quote
enia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 nad astką pracujemy......są na nia chętni ale złapać nijak sie nie da, jutro ma być wet i znowu próba ...... kilka już nieudanych ze strażą było....... a tego onka nie widziałam o ktorym piszesz...... jezu tyle tego teraz biega, że szok...:-( siostra mi mowila o jakiejś rotce co chodzi od czlowieka do czlowieka po Bloniu.,......:shake: Quote
asiamm Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 i co z Milką? ktoś ją jeszcze widuje? a astkę udało się złapać? lata od dłuższego czasu po Błoniu nieduży szczupły młodziak, biały z pomarańczowymi uszkami, lekko dłuższą aksamitną sierścią, ładny... Quote
Recommended Posts