Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny - w Biedronce i na stacji CPN obok Biedronki mieszka owczarek, psiak chyba starszy, albo taki zmęczony życiem.....widziałam go u siebie pod śmietnikiem kilka razy.......dziś był na stacji CPN a wczoraj spał w przejściu w Biedronie i sie telepał z zimna.........:placz:
a na moim osiedlu biega szkilet suczka mix taki gładki ala boser lub ast.....z długim ogonem...:-(
świąteczne żniwo sie zaczyna:-(

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='enia'].dziś był na stacji CPN a wczoraj spał w przejściu w Biedronie i sie telepał z zimna.........:placz:
[/QUOTE]

o matko... wszędzie to samo :/

Posted

i co z tymi biedronkowymi? ja wczoraj na stacji widziałam średniego teriera białego w łaty, bez obroży, brudna sierść, bardzo rasowo wyglądał, Ziutka później tam zajechała ale go nie było...
enia, wyślij mi to pw na maila bo nie mogę odczytać pw na dogo :/

• 1 month later...
Posted

nie mogę znaleźć wątku psiaków z Błonia :| Enia, jadąc pksem chyba widziałam tą 'astkę', z tyłu koło niej człowiek przechodził to taka przestraszona odskoczyła jak zając, biedna z taką krótką sierścią, ale bez pomocy jakiejś organizacji i SPOSOBU na jej złapanie to niewiele można poza dokarmianiem :(
poza tym kilka razy widziałam na stacji pkp mini onka z pięknymi dużymi uszami

Posted

nad astką pracujemy......są na nia chętni ale złapać nijak sie nie da, jutro ma być wet i znowu próba ......
kilka już nieudanych ze strażą było.......
a tego onka nie widziałam o ktorym piszesz......
jezu tyle tego teraz biega, że szok...:-(
siostra mi mowila o jakiejś rotce co chodzi od czlowieka do czlowieka po Bloniu.,......:shake:

• 2 months later...
Posted

i co z Milką? ktoś ją jeszcze widuje? a astkę udało się złapać? lata od dłuższego czasu po Błoniu nieduży szczupły młodziak, biały z pomarańczowymi uszkami, lekko dłuższą aksamitną sierścią, ładny...