malagos Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 no i doopa bladzieńka Milkę wcięło, dziewczyny szukały jej ponad godzinę i nic. Na razie akcja wstrzymana, dt czeka , nie ma sprawy. Quote
evita. Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Szlag by to. Było już tak blisko... :shake: Quote
enia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='malagos']no i doopa bladzieńka Milkę wcięło, dziewczyny szukały jej ponad godzinę i nic. Na razie akcja wstrzymana, dt czeka , nie ma sprawy. dzisiejsza akcja mnie dobiła, zaczynam tracić wiare we wszystko.....:help1::flaming: Quote
Ziutka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 enia napisał(a):dzisiejsza akcja mnie dobiła, zaczynam tracić wiare we wszystko.....:help1::flaming: Mnie też cioteczko....a resztę to usłyszałaś przez tel. co miałam do powiedzenia :placz: :flaming: Quote
mru Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 kur :angryy: i mnie cholera wzięła żeby utrudniać gdzie nie trzeba jak ludzie chcą pomóc aż nie wiem, co napisać :shake: przykro mi tylko, że Milka mogła od dziś grzać pupę, a nie grzeje jak na razie... pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że będzie grzać niedługo :( kasa na benzynę jest nie ruszona jakby co... mówię to, bo jeśli chodzi o transport to Paweł będzie niedysponowany przez następne parę dni :( jak będziecie miały jakiś plan to piszcie! enia, dziękujemy za pomoc! :) że przyszłaś i walczyłaś :diabloti: malagos przepraszam, że nie zabrałam kapusty :placz: Quote
mru Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 kurczaki a ja tak chciałam na Kurpie dziś pojechać :( Quote
Charly Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 wywalili ją? wiecie cos na ten temat? Quote
Charly Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 ech. dzieciaki. tak myslalam. kurde Quote
malagos Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Te dzieciaki po swojemyu to chcą dobrze, pewnie ukryły sunię, by jej nie oddać. Quote
mru Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 enia, Ziutka jak coś wymyślicie to piszcie do mnie bo może będę miała transport :) Quote
mru Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 malagos napisał(a):Te dzieciaki po swojemyu to chcą dobrze, pewnie ukryły sunię, by jej nie oddać. dokładnie jakby tak popatrzeć to wiecie one mają "misję" teraz i chcą ją ratować nie maja przecież pewności, że mru Milki na smalec nie przerobi i tak dalej... pewnie są przekonane, że robią dobrze i cieszy ich taka "akcja" :razz: a tu 5 osób zaangażowanych... no sami wiecie :shake: Quote
Ziutka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 mru napisał(a):enia, Ziutka jak coś wymyślicie to piszcie do mnie bo może będę miała transport :) Na kiedy miałabyś ten transport ? Ja już mam plan :diabloti: tylko transport musiałby być o 21.00 żebyśmy mieli pewność, że dzieciaki już w domu a Milka w piwnicy :razz: Quote
mru Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 o 21? hmm ale wiecie, że to od Was 150 km... (w jedną stronę) zapytam. jaki dzień? (może na pw hihi) Quote
Ziutka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 mru napisał(a):o 21? hmm ale wiecie, że to od Was 150 km... (w jedną stronę) zapytam. jaki dzień? (może na pw hihi) Ok...to odezwij się na PW :eviltong: Quote
Miśka84 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Oj dzieciaki, dzieciaki :shake: Chcecie dobrze.... ah.... Quote
malagos Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 a moze sytuacja z zabranie suni zmobilizuje kogoś do wziecia jej do domu? Myśle o rodzicach któregoś z dzieci - ja np. miałabym takie życzenie na Swieta zamiast innego prezentu :cool3: Quote
enia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 malagos napisał(a):Te dzieciaki po swojemyu to chcą dobrze, pewnie ukryły sunię, by jej nie oddać. ale one nie myślą co będzie dalej, za rok dwa trzy....... lokatorzy i tak już robią szum o koty, psy itp. ręce opadają. Quote
mru Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 no właśnie mnie to śmieszy, że żadna z tych osób nie dała Milce domu ale oddać nikt jej do domu nie chce... Quote
malagos Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Mam dom chęytny na 2 suczki - ale maja być szczeniaki i to duze... Quote
jkp Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 przepraszam ze obok tematu ale na PW nadałam namiary na 2 pary suczek- szczeniaków Quote
Recommended Posts