enia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 mru napisał(a):niech malagos się wypowie czy woli do niej żeby szło od razu czy jak :) czy pełne wpłaty już :) ja wpłace malagos na konto, siem skontaktowałam:lol: Milka pakuj bety!!!!!:multi: Quote
mru Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 :multi: jeee niech dzieciaki Cie już Milka zaczną miziać na pożegnanie :) w sumie dzięki nim żyjesz :roll: Quote
Ewa Marta Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 mru napisał(a):tak, może :) ale kasą nie pogardzimy szczerze mówiąc... :roll: no i prośba o wpłaty dalsze... :roll::roll::roll: Ile potrzebujecie na benzynę? Mieszkam na Ursynowie, moglibyśmy umówić się w dogodnym miejscu i coś bym dorzuciła. Muszę jednak wiedzieć o jakiej kwocie mówimy. Quote
mru Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ewa Marta napisał(a):Ile potrzebujecie na benzynę? Mieszkam na Ursynowie, moglibyśmy umówić się w dogodnym miejscu i coś bym dorzuciła. Muszę jednak wiedzieć o jakiej kwocie mówimy. pogadam dziś z Pawłem :) i dam odpowiedź (ja też jestem z Ursynowa!) Quote
Ewa Marta Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 mru napisał(a):pogadam dziś z Pawłem :) i dam odpowiedź (ja też jestem z Ursynowa!) Wrzucę Ci w takim razie na pm swój numer telefonu. W razie czego daj znać, nawet smsem gdzie i z jaką kwotą mam podjechać. Quote
Ewa Marta Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Dziewczyno, nie ma za co:lol: Każda pomaga, jak może. Bardzo mi przykro, że sama nie mogę wsiąść i pojechać po sunię, ale nie dam rady... Dopiero wstałam po chorobie i potwornie słaba jestem... Quote
Ewa Marta Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Słodka z niej sunia. Kiedy myślę o tych wszystkich psach na ulicy, to spać nie mogę:shake: Niech chociaż jej i kilku innym się uda... Czy jest szansa, że pojedzie tam już dzisiaj? (post przeskoczył przed ten, na który odpisywałam:-o) Quote
enia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ewa Marta napisał(a):Dziewczyno, nie ma za co:lol: Każda pomaga, jak może. Bardzo mi przykro, że sama nie mogę wsiąść i pojechać po sunię, ale nie dam rady... Dopiero wstałam po chorobie i potwornie słaba jestem... baaaardzo dziękujemy !!!! i dużo zdrowia!!!!!:lol: Mila ma wielu przyjaciół:loveu: Quote
mru Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 no tak, każdy jak może ale wiesz nie każdy chce ;) dziś to sie nie uda :( ale postaramy się w tym tygodniu... na dniach no :roll: Quote
Charly Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='Ewa Marta']Wrzucę Ci w takim razie na pm swój numer telefonu. W razie czego daj znać, nawet smsem gdzie i z jaką kwotą mam podjechać. akcja Milka...i pojawi się Ewa w czarnym aucie...w reku walizka z kasą:sg168: Mru spotkajcie się tak, zeby nikt nie widzial tej wymiany..na terenie budowy czy cuś Quote
mru Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 ooo no nad Wisłą gdzieś najlepiej :cool1: Ewa wyjdzie z czarnego auta mru zaciągnie się papierosem, rzuci go na ziemię i zdepcze Ewa poprawi ciemne okulary, na jej twarz pojawi się cień szczwanego uśmiechu podejdzie do mru i pokaże zawartość walizki mru pokiwa głową... [CENTER]:laugh2_2: [/CENTER] Quote
mru Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 (myslalam, ze to skasowałam hahaha więc i napisałam na dole once again) Quote
enia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 mru napisał(a):ooo no nad Wisłą gdzieś najlepiej :cool1: Ewa wyjdzie z czarnego auta mru zaciągnie się papierosem, rzuci go na ziemię i zdepcze Ewa poprawi ciemne okulary, na jej twarz pojawi się cień szczwanego uśmiechu podejdzie do mru i pokaże zawartość walizki mru pokiwa głową... :laugh2_2: kurde flak! ale sie uśmiałam! jak pokiwasz głową mru to wiesz co dalej.....musisz ją zastrzelić jak nic.....chyba, że Charly zaa węgła puknie...... włoska mafia to pikuś .......:ylsuper: Quote
mru Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 ojej serio? to już muszę strzelać? ale ona nic nie zrobiła! no dobra... może... :knuje: za dużo wie... o Milce... :evilbat: ale to Charly sniper :great: z opuszczonej wieży ciśnień (czy taka wieża może być opuszczona?) zrobi - pum! :question: :errrr: a ja dam nogę... :scared: Quote
Charly Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 kurde Mru Twojego scenariusza z kiwaniem glową nie pobije ahahahhahahahah Quote
Ewa Marta Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 No pięknie... To ja zabieram czterech ochroniarzy i schowam się za ich wielkimi klatami:lol: Muszę jeszcze tylko poćwiczyć szczwany uśmiech i jestem gotowa podjąć ryzyko spotkania;) Dla Milki wszystko!!! Gorzej z tym papierosem, 9 lat temu rzuciłam palenie:eviltong: Quote
mru Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ewa Marta napisał(a): Gorzej z tym papierosem, 9 lat temu rzuciłam palenie:eviltong: hihihi :D ja w ogóle nie palę ale dla animuszu raz się zaciągnę (ekhe ekhe!) i rzucę i zdepczę! a jak... a muzyka musi być taka albo jak w tym westernie w samo południe czy gdzie to taka była albo no z godfathera :cool1: Quote
Charly Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 :cool1: YouTube - Sergio Leone - Spiel mir das Lied vom Tod Mru chcesz być biała czy czarna? Quote
evita. Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Super, że Milka jedzie do Małagoś :multi: To teraz ciotki robiąc przedświąteczne porządki poszukajmy jakiś fantów i ruszamy z bazarkami ;) Milka musi miec jakiś posag jakby co ;) mru napisał(a): ale to Charly sniper :great: z opuszczonej wieży ciśnień (czy taka wieża może być opuszczona?) zrobi - pum! :question: U nas w Mińsku jest taka opuszczona wieża ciśnień :p Więc dziewczyny jakby sprawy stanęły na ostrzu noża to zapraszam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mru Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 evita. napisał(a): U nas w Mińsku jest taka opuszczona wieża ciśnień :p Więc dziewczyny jakby sprawy stanęły na ostrzu noża to zapraszam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: łoo to czad! Charly, zbieraj manatki! (i Filipka) ej... czarny umarł :razz: heeem coś czuję, że skończyłabym tak samo... Quote
Charly Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Ja zbieram zbieram, ale jade dalej niż Minsk...jade w dól:lol: ej...nie wiedzialam ze czarny umarł...nie oglądnęłam do końca:evil_lol: Quote
AnnaB Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Matko ... A ja nieopatrznie zadeklarowałam na tym wątku jakieś zakupy :crazyeye: I w dodatku Mru ma już moje dane...:-o Czarno to widzę... Quote
mru Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Charly napisał(a):Ja zbieram zbieram, ale jade dalej niż Minsk...jade w dól:lol: ej...nie wiedzialam ze czarny umarł...nie oglądnęłam do końca:evil_lol: a ja :cool1::cool1::cool1::cool1::cool1: -> przewinęłam Quote
Recommended Posts