Charly Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Ja juz Malagos odpisałam:) Dzięki raz jeszcze:) Czyli jestesmy gdzie bylismy. Ja wracam do moich wątków i naszych elbląskich bid;) A Milce choc parę ogloszen by się przydalo. Quote
malagos Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 To i ja jej pokibicuję. Gdzie ona teraz jest? U kogoś? czy na ulicy? Quote
agusiazet Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Biedna, czy nie lepiej byłoby jej w schronisku? Quote
enia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 malagos napisał(a):To i ja jej pokibicuję. Gdzie ona teraz jest? U kogoś? czy na ulicy? ona żyje na ulicy, a nocuje przemycona w piwnicy:-( a najgorsze ,że nie chce wyjść rano i dzieci muszą ją na siłe wypychać na dwór:shake: Quote
grzenka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 enia napisał(a): nie chce wyjść rano i dzieci muszą ją na siłe wypychać na dwór:shake: :placz:przerażające... Quote
enia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 dziewczyny ja nie moge spokojnie spać wiedząc, że suka sama gdzieś tam...... opłace miesiąc pobytu ,ale prosze wspomóżcie kolejne ewentualne dni itp. musimy coś postanowić bo ja nerwice już mam, doszedł kolejny mały kotek 4 tyg. do białaska, i siedza z Milka w piwnicy, a małe czarne ssie suke, ja myśle,że on nie przeżyje jest za malutki:-( dziś kasze manna biegiem gotowalam z masłem, dzieci strzykawką miały kramić:shake: malagos co Ty na to? Quote
malagos Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Na co? Na Milkę? a dawajcie ją , szybko póki cała i zdrowa. dogadamy się . A co do kota, raczej kocie mleko podawaj, albo bebiko. Quote
mru Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 ojej!? serio? a malagos Ty nie masz chętnych na pewno innych?:roll: ooh, ja zrobię bazarki... enia, cudownie... Quote
malagos Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Mru, mój hotel czterogwiazdkowy czynny dopiero od wczoraj, tłumu nie ma. :evil_lol: Quote
mru Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 aaaa :) rozumiem a gdzie Ty mieszkasz? :) jak mnie rodzice wkurzą to do Ciebie daję za 5 zł :D Quote
mru Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 słuchajcie, ja się dołożę z szorstkiej kasy. mam na niego coś jeszcze i na razie wydatków żadnych w sumie... (oprócz tam weta niedługo) zapytam tylko Doroty czy się zgodzi :) Quote
enia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='malagos']Na co? Na Milkę? a dawajcie ją , szybko póki cała i zdrowa. dogadamy się . A co do kota, raczej kocie mleko podawaj, albo bebiko. Malagos zaklep miejsce dla Mili:loveu: DZIĘKUJE CI!!!!!!!:loveu: a czy z Milcią to małe czarne ociupińkie dzieciątko co ją ssie nie mogłoby przyjechać (kupie Bebiko ile trzeba):oops: Quote
asiamm Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 kurdeee, to ten maciupek pewnie też załapie koci katar od białaska :-( enia, jutro też koło 19ej tam będziesz? Quote
enia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 asiamm napisał(a):kurdeee, to ten maciupek pewnie też załapie koci katar od białaska :-( enia, jutro też koło 19ej tam będziesz? będe, jestem codziennie w piwnicy;) Quote
mru Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 malagos :) napisz kiedy Milka może przyjechać i czy transport będzie potrzebny, bo jakby coś to my ją możemy podrzucić. tylko zacznę zawracać głowę Pawłowi jak będzie wsio ustalone ;) za benzynę wtedy przydałoby mu się zwrócić... hmm pomyślimy :roll: no i wtedy napisz dokąd! :p Charly, może zmień tytuł, że wpłaty comiesięczne na hotelik potrzebne! :) Quote
AnnaB Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Jak Mru zrobi jakiś "niekolczykowy" bazarek to na pewno coś kupię :lol: Quote
enia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 mru kochana!!!!!!!:loveu:bo martwiłam sie już tym transportem..... a czy Patryk sie załapie? bo on koniecznie chciał ją odwieść, a i Mila będzie spokojna z nim;) Quote
żabusia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Jak już będzie konto na hotelik Milki to się dorzucę. Quote
mru Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 hehe Aniu :) to zrobię ;) enia, to niestety kwestia ustaleń dalszych :( wiesz, nie gadałam jeszcze z Pawłem :eviltong: hihi... (jak czyta to przepadłam :razz:) poza tym on ma szkołę, ja pracuję... pewnie byśmy jechali wieczorem i wiecie, nie wiem dokąd jeszcze :D ale to zobaczymy żabciu, super :) Quote
mru Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 enia, Milka do malagos może od już przyjeżdżać więc czasu nie traćmy :) jak pogadasz z malagos to mrugaj do mnie ja juz wiem gdzie to i będę prosiła Pawła... ;) bo zanim zgramy terminy... itd. :) to Milce pupa zmarznie niepotrzebnie :eviltong: Quote
mru Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Charly napisał(a): zmieniam tytul i pisze ze numer konta u malagos na pw tak? niech malagos się wypowie czy woli do niej żeby szło od razu czy jak :) czy pełne wpłaty już :) Quote
mru Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Charly napisał(a): 2. Pawel moze zawiesc?? potrzeba kasy na transport tak, może :) ale kasą nie pogardzimy szczerze mówiąc... :roll: no i prośba o wpłaty dalsze... :roll::roll::roll: Quote
Charly Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 super wiesci. juz zmieniam tytul. Czyli pierwszy miesiąc juz zaplacony? suuuuper. zmieniam tytul i pisze ze numer konta u malagos na pw tak? ok. czyli wpisze wszytko to co wiemy. 1.Pierwszy miesiąc enia. 2. Pawel moze zawiesc?? potrzeba kasy na transport cos jeszcze? Quote
Recommended Posts