anetek100 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 ok juz mam wszystko wiem pozdrawiam:) Quote
enia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 anetek100 napisał(a):ok juz mam wszystko wiem pozdrawiam:) TO JA DZIEKUJE! ide o 18 do dzieciakow i Mili , zaniose dywanik i jedzenie, obroże bo już jej ukradli jakąś....... błagam o kawałek podłogi dla Milki....... Quote
mru Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 no kur... :angryy: Milka, nie martw się... coś się znajdzie... :roll: Quote
anetek100 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 poki co ogloszenia porobilam na kupiepsa,aleokazja,eoferty,dwukropek,pineska,adopcjapsa Quote
enia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 asiamm napisał(a):zaznaczę i ja. chyba było jeszcze jedno zdjęcie ciotka asiamm nie odwiedza Mili;) a nawet nie wiesz jakie masz super dzieciaki pod nosem, oni chcą kastrować kociaki za Twoim blokiem z tej "budowli" mają dwie piwniczki tymczasowe, ale klatki łapki nie mają ..........i doświadczenia. Mila była wczoraj u mnie w odwiedzinach:loveu: powiem tylko jedno jest BOSKA:loveu::loveu::loveu: prosze pomóżmy jej, to czysta domowa ,dobrze wychowana sunia:loveu: Quote
asiamm Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 enia napisał(a):ciotka asiamm nie odwiedza Mili;) a nawet nie wiesz jakie masz super dzieciaki pod nosem, oni chcą kastrować kociaki za Twoim blokiem z tej "budowli" mają dwie piwniczki tymczasowe, ale klatki łapki nie mają ..........i doświadczenia. Mila była wczoraj u mnie w odwiedzinach:loveu: powiem tylko jedno jest BOSKA:loveu::loveu::loveu: prosze pomóżmy jej, to czysta domowa ,dobrze wychowana sunia:loveu: nie mam kiedy odwiedzić :shake: jeszcze nawet raz jej nie widziałam. enia, podpytaj te dzieci kiedy i gdzie chcą te kotki kastrować. spróbuję załatwić klatkę łapkę. teraz zajmuję się sterylkami kotek z okolic mojej pracy. ale obawiam się, że przy takich temperaturach to piwniczka dla kotek po sterylce nie jest dobrym miejscem :shake: może po nowym roku jakiś dt posterylkowy bym załatwiła Quote
Rybka_39 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Milka: Milka ma wielkie serce, nie pozwol by i to straciła! Ale jaki mam w tej alegratce kontakt podać? Quote
Miśka84 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Dzięki za ogłoszenie. Zaraz wyśle kody na PW niestety tylko te za 1,22 :shake: Może ktoś jeszcze wyśle na Milkę? :roll: Quote
Rybka_39 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Ona jest teraz wysoko, więc za 7 dni można wznowić wyrożnienie i wtedy mi podacie kody jak coś.:oops: Quote
Miśka84 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Rybka_39 napisał(a):Ona jest teraz wysoko, więc za 7 dni można wznowić wyrożnienie i wtedy mi podacie kody jak coś.:oops: Dobra czyli za tydzień trzeba "pożyczyć" kom. ojce :oops: ;) Quote
Rybka_39 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Za tydzień Milka ma grzać tyłek w domku:evil_lol: Quote
Miśka84 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Rybka_39 napisał(a):Za tydzień Milka ma grzać tyłek w domku:evil_lol: Zgadza się! :p Quote
mru Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 enia napisał(a): Mila była wczoraj u mnie w odwiedzinach:loveu: powiem tylko jedno jest BOSKA:loveu::loveu::loveu: prosze pomóżmy jej, to czysta domowa ,dobrze wychowana sunia:loveu: ej jak to w odwiedzinach? :) Quote
enia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='asiamm']nie mam kiedy odwiedzić :shake: jeszcze nawet raz jej nie widziałam. enia, podpytaj te dzieci kiedy i gdzie chcą te kotki kastrować. spróbuję załatwić klatkę łapkę. teraz zajmuję się sterylkami kotek z okolic mojej pracy. ale obawiam się, że przy takich temperaturach to piwniczka dla kotek po sterylce nie jest dobrym miejscem :shake: może po nowym roku jakiś dt posterylkowy bym załatwiła cioteczki pomocy:-( http://www.dogomania.pl/forum/f486/maly-bialy-kotek-ze-smietnika-chore-oczka-blonie-127108/ asiamm ta ich piwniczka ciepła, czysta i sucha jest....... możemy sie umówić i pogadasz z nimi i zobaczysz wsio. Quote
Charly Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 malagos (100km od W-wy) ma od dzis kojec z budą. hm.. Moze Milka...? Quote
malagos Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Jestem. Od dzis za naszym domem stoi kojec z budą, taką ocieplaną, z przedsionkiem, na "wszelki wypadek". Jako że w domu jest 5 psów i tymczas domowy nie wchodził w grę, poszliśmy rodzinnie na ugodę i postawiśmy tę budę. Jedzenie domowe, nasz gabinecik weterynaryjny obok domu do dyspozycji ( odpchlenie i odrobaczanie gratis :cool3:). I opłata. Promocyjnie 5 zł dziennie. Na razie rozmawiam z Pianką o przyjeździe Kubusia z padaczką, ale to aż Ślask. Ale on był pierwszy, musimy wiec poczekać do jutra. Quote
enia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Milcia w góre! malagos dzieki za propozycje chyba musimy to też rozważyć.......:roll: Quote
mru Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 wiecie no dt u malagos to super dt ;) kasa oczywiście to kasa - mała, ale trzeba mieć tylko... sytuacja Milki jest zła :( co jak ją ktoś wyczai w tej piwnicy? no nie wiem... :roll: ja jak się uporam z bazarkami w końcu... (:roll:) i po zakańczam je to wystawić mogę je na Milkę... tzn. te rzeczy, co nie zeszły. Quote
Miśka84 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 5zł za dobę. Taniej chyba nigdzie niebędzie? ale to zawsze ok.155zł. Quote
enia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 żabusia napisał(a):Zapytam, przy okazji, co z DT u Aliny S? Podobno jeszcze niedawno były 2 wolne miejsca? pisałam, do dziś nie mam odpowiedzi:roll: czyli chyba nie może....... Quote
żabusia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Zapytam, przy okazji, co z DT u Aliny S? Podobno jeszcze niedawno były 2 wolne miejsca? Quote
malagos Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Kubuś i Pianka zrezygnowali, bo szukają lepszej opieki nad tym pieskiem z padaczką. Więc?... Quote
mru Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 sytuacja beznadziejna, bo kasy nie ma... :shake: żadnych deklaracji też nie ma... więc malagos bierz bardziej potrzebującego i zdecydowanego :) Quote
Recommended Posts