Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anetek100 napisał(a):
ok juz mam wszystko wiem pozdrawiam:)

TO JA DZIEKUJE!
ide o 18 do dzieciakow i Mili , zaniose dywanik i jedzenie, obroże bo już jej ukradli jakąś.......
błagam o kawałek podłogi dla Milki.......

Posted

asiamm napisał(a):
zaznaczę i ja. chyba było jeszcze jedno zdjęcie

ciotka asiamm nie odwiedza Mili;)
a nawet nie wiesz jakie masz super dzieciaki pod nosem, oni chcą kastrować kociaki za Twoim blokiem z tej "budowli" mają dwie piwniczki tymczasowe, ale klatki łapki nie mają ..........i doświadczenia.
Mila była wczoraj u mnie w odwiedzinach:loveu: powiem tylko jedno jest BOSKA:loveu::loveu::loveu:
prosze pomóżmy jej, to czysta domowa ,dobrze wychowana sunia:loveu:

Posted

enia napisał(a):
ciotka asiamm nie odwiedza Mili;)
a nawet nie wiesz jakie masz super dzieciaki pod nosem, oni chcą kastrować kociaki za Twoim blokiem z tej "budowli" mają dwie piwniczki tymczasowe, ale klatki łapki nie mają ..........i doświadczenia.
Mila była wczoraj u mnie w odwiedzinach:loveu: powiem tylko jedno jest BOSKA:loveu::loveu::loveu:

nie mam kiedy odwiedzić :shake: jeszcze nawet raz jej nie widziałam.
enia, podpytaj te dzieci kiedy i gdzie chcą te kotki kastrować. spróbuję załatwić klatkę łapkę. teraz zajmuję się sterylkami kotek z okolic mojej pracy. ale obawiam się, że przy takich temperaturach to piwniczka dla kotek po sterylce nie jest dobrym miejscem :shake: może po nowym roku jakiś dt posterylkowy bym załatwiła

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Ona jest teraz wysoko, więc za 7 dni można wznowić wyrożnienie i wtedy mi podacie kody jak coś.:oops:

Dobra czyli za tydzień trzeba "pożyczyć" kom. ojce :oops: ;)

Posted

enia napisał(a):

ej jak to w odwiedzinach? :)

Posted

[quote name='asiamm']nie mam kiedy odwiedzić :shake: jeszcze nawet raz jej nie widziałam.
enia, podpytaj te dzieci kiedy i gdzie chcą te kotki kastrować. spróbuję załatwić klatkę łapkę. teraz zajmuję się sterylkami kotek z okolic mojej pracy. ale obawiam się, że przy takich temperaturach to piwniczka dla kotek po sterylce nie jest dobrym miejscem :shake: może po nowym roku jakiś dt posterylkowy bym załatwiła
cioteczki pomocy:-(
http://www.dogomania.pl/forum/f486/maly-bialy-kotek-ze-smietnika-chore-oczka-blonie-127108/
asiamm ta ich piwniczka ciepła, czysta i sucha jest.......
możemy sie umówić i pogadasz z nimi i zobaczysz wsio.

Posted

Jestem.
Od dzis za naszym domem stoi kojec z budą, taką ocieplaną, z przedsionkiem, na "wszelki wypadek". Jako że w domu jest 5 psów i tymczas domowy nie wchodził w grę, poszliśmy rodzinnie na ugodę i postawiśmy tę budę.

Jedzenie domowe, nasz gabinecik weterynaryjny obok domu do dyspozycji ( odpchlenie i odrobaczanie gratis :cool3:).

I opłata. Promocyjnie 5 zł dziennie.
Na razie rozmawiam z Pianką o przyjeździe Kubusia z padaczką, ale to aż Ślask. Ale on był pierwszy, musimy wiec poczekać do jutra.

Posted

wiecie no dt u malagos to super dt ;)
kasa oczywiście to kasa - mała, ale trzeba mieć

tylko... sytuacja Milki jest zła :( co jak ją ktoś wyczai w tej piwnicy?
no nie wiem... :roll:

ja jak się uporam z bazarkami w końcu... (:roll:)
i po zakańczam je

to wystawić mogę je na Milkę... tzn. te rzeczy, co nie zeszły.

Posted

żabusia napisał(a):
Zapytam, przy okazji, co z DT u Aliny S? Podobno jeszcze niedawno były 2 wolne miejsca?

pisałam, do dziś nie mam odpowiedzi:roll: czyli chyba nie może.......

Posted

sytuacja beznadziejna, bo kasy nie ma... :shake:

żadnych deklaracji też nie ma...
więc malagos bierz bardziej potrzebującego i zdecydowanego :)