Charly Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 13. luty: Milka się odnalazla....i tyle ---------------------------------------------------- Milka miała jechac do DT do Malagos. Jednak w dniu odbioru sunia "zniknęła". Ukryly ją dzieciaki prawdopodobnie w obawie przed "strasznymi ciotkami" z dogo...:roll: aktualnie nie wiemy, gdzie jest MILKA Quote
Charly Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Milka - to śliczna wysterylizowana sunia wyrzucona z mleczarni... dzieci zrobily jej schowek gdzies....:-( Quote
Charly Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Sunia jest młoda, mała- taka do kolana czarna :smile: jak widać na fotach z plamkami :smile: bródkę ma i ogólnie jest bardzo bardzo ładna, serio nie jakaś pokraka - zgrabna sunia :smile: Quote
mru Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 to ja już sobie poobserwowałam jak się tworzy ;) a teraz zaznaczam Quote
asiamm Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 zaznaczę i ja. chyba było jeszcze jedno zdjęcie Quote
żabusia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Charly napisał(a): nie jakaś pokraka - zgrabna sunia :smile: Nie wiem czy się śmiać czy smucić. Ludzię chętniej adoptują zgrabniuchy czy pokraki? Quote
mru Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 jeszcze mam takie więcej nie mamy musicie jej zrobić :eviltong: a nie, jeszcze takie jest... Quote
Charly Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 żabusia napisał(a):Nie wiem czy się śmiać czy smucić. Ludzię chętniej adoptują zgrabniuchy czy pokraki? hmm.....i te i te. lub ani te ani tamte:roll: i mnie nie bij ja tylko zacytowalam Mru:placz::turn-l: Quote
enia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 zaraz będą dzisiejsze wieczorne foteczki Mili. Quote
Charly Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 a co ona robi na klatce? mieszka tam gdzies? Quote
enia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ona koczuje pod blokiem Szorstka, razem mieli prowizorke do spania, ala budke styropianową..... ale co z tego jak cały dzień lata samopas środkiem jezdni.....:-( ludzie jej pod klatką dają jeść, ale do ciepłego to już nie wpuszczą...... tak stała i czekała aż otworzą drzwi:shake: ale taka konkretna z niej dziewczyna hmmm dobrze odkarmiona;) Quote
Julie Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 biedna psinka... 1 raz w życiu nie lubię zimy...bo tym biednym zwierzakom zimno jest. A ona śpi gdzieś schowana?czy pod gołym niebem? zamierzacie ją zabrać do hoteliku?może chociaż schronisko...? Quote
grzenka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 enia napisał(a): tak stała i czekała aż otworzą drzwi:shake: Biedna strasznie:shake::-( Quote
Lionees Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Dziewczyny walcie po prośbie do Aliny S,ona jest z Jaktorowa k/Grodziska Maz.Oferuje bezpłatny dt,za zwrotem ewentualnego leczenia lub leków... Quote
mru Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 żabusia napisał(a):Nie wiem czy się śmiać czy smucić. Ludzię chętniej adoptują zgrabniuchy czy pokraki? zdecydowanie smucić jak tak wszystko na poważnie bierzesz :eviltong: psa starałam się opisać - na focie leży, to nie widać jak wygląda a jest serio ładna :) wiesz, nie liczę za bardzo, że ktoś z dogo ją zaadoptuje... :roll: dla ludzi stąd nie ma znaczenia czy jest zgrabna czy jaka inna - często biorą psa nie widząc nawet jego zdjęcia... chodziło mi tylko o jej opisanie :) - jak bardzo jest mixem, bo zachowała proporcjonalną sylwetkę :) może lekko niefortunnie wyszło, chociaż ja takimi kategoriami się myślę :eviltong: każdy tu równie mocno kocha pokraki, co nie-pokraki :p super, że są foty! :multi: Quote
pixie Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Milka a ulicach Warszawy, czy Blonia? Jaka jest geograficzna prawda, Charly? po drodze mowa o Szorstku...hmmm czy ktos pisal do AlinyS ?.. tyle, ze o ile sie nie myle, ona ma chyba dwa tymczasy u siebie i inne wlasne czworonogi Quote
mru Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 jeszcze nikt nie pisał :) napiszę i tak. Błonie :) na ulicach Błonia. trzeba zmienić :) Quote
enia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 witaj Milu:loveu: wiecie ona jest naprawde ładniutka, ale nie mam jak za dnia fotki Wam zrobić i pokazać bo wracam wieczorem z pracy....... a i jeszcze jedno Mila nie lubi mojej suni, kiedyś pisałam na wątku Diego jak sie rzuciła na nas jak spała w stercie liści, nie wiem może sie przestraszyła biedaczka...... moja suka podskakuje i chce sie ciągle bawić, a Mila tego nie chce...... ale wczoraj ludzie wchodzili do klatki, poklepali ją po łebku i zamykali drzwi wejściowe:-( potem ktoś jej rzucił kości przez okno , odeszłam bo moja sunia ją denerwuje....... Quote
Recommended Posts