Sebastian Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Mamy miłą wiadomość:multi: W miniony weekend odwiedziliśmy naszych zachodnich sąsiadów i wybraliśmy się na dwie ambitne wystawy do Niemiec w których brało udział ponad dwadzieścia pięknych przedstawicieli rasy na każdej. Czas minął szybko, był stres i wielka radość. Przy okazji wyjazdu udało mi się poznać wielu hodowców, pasjonatów i ludzi zaangażowanych w rozwój Staffika na świecie. Wyjazd udany przede wszystkim ze względu na sukces ringowy ale także wnoszący wielkie doświadczenie.:cool3::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi::multi: NATIONALE RASEHUNDE AUSSTELLUNG KASSEL 2008 KRAJOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH KASSEL 2008 Magnetic Boy Buldożer*ZUZOL* klasa champion lokata 1-Anw.Dt.CH.VDH, CAC:multi: Zhoshua Buldożer*ZOSIA* klasa otwarta lokata 1-Anw.Dt.CH.VDH, res.CAC:multi: :multi::multi::multi::multi: INTERNATIONALE RASEHUNDE AUSSTELLUNG KASSEL 2008 MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH KASSEL 2008 Magnetic Boy Buldożer*ZUZOL* klasa champion lokata 1-Anw.Dt.CH.VDH, CAC, CACIB Zhoshua Buldożer*ZOSIA* klasa otwarta lokata 1-Anw.Dt.CH.VDH, res.CAC POZDRAWIAMY I DO ZOBACZENIA W SEZONIE 2009 :painting: :bye: Quote
Asztir Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Sebastian WIELKIE GRATULACJE! :multi::terazpol::laola: Piękna reprezentacja Polski :D super! :multi: Quote
agastaffbull Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Sebo, po prostu brak mi słów! Jesteście wspaniali, Twoje psy po raz kolejny potwierdziły swoją klasę! Wielkie, piękne i gorące gratulacje! Koniecznie wstaw fotki! Quote
lukann Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 jesli chcecie zobaczyc cala stawke terrierow typu bull bioracych udzial w miedzynarodowej wystawie (niedziela) zapraszam: Unbenanntes Dokument Quote
strumyk Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 na tej stronie jest tez CACowa galeria, tylko nie tak podpisana CAC Schau Kassel 3 Quote
strumyk Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 To jest w flashu i trwa strasznie dlugo ladowanie. A moze trzeba nowa wersje flasha - ja mam 9 i mi dziala. Quote
Recommended Posts