Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mi się najbardziej w tym kalendarzu podobają te malamutki :loveu:
Śmieszy mnie i dziwi że jeden ma już stojące uszka a drugi jeszcze klapnięte :lol:
Wogóle bardzo ładny ten kalendarz :multi:

anetta i co? nadal zero odzewu?

Posted

Witajcie! będę czyniła "naciski", aby w kolejnej edycji kalendarza "PP" znalazł się na znakomitej fotce welsh terier---mam takiego "z odzysku" i uważam, że jako rasa jest znakomita !:multi: A teraz to chociaż obejrzę foksiki --cudaśne!:loveu:

Posted

bellatriks napisał(a):
Tylko poczekaj.. Twój nick mi się z czymś kojarzy,ale nie mam pojęcia z czym...

Mi się kojarzy z tą suczką BC z "Mojego psa" chyba się wabi Asti jak się nie mylę :hmmmm: :lol:

Posted

Koma - masz rację! Ale jakby co - ja nie jestem psem!:lol: Po prostu spodobało mi się to imię. Chyba nazwę tak mojego psa, jak będę mieć nowego!

Posted

hihi wiedziałam :lol:

bellatriks napisał(a):
Ale to nie jest chyba BC, tylko aussie(tak mi się wydaje)

a mi się wydaje że to BC :hmmmm: chociaż może... no nie wiem, nie chce mi się sprawdzić w gazecie :eviltong:
Ale ta suczka jest poprostu piękna, strasznie mi się podoba :loveu:

Posted

Asti napisał(a):
Przepraszam, że nie odpisałam Ci na pw. Niestety - mieszkam w Zborowskim, ale nie pod Sieradzem. To niedaleko Lublińca. Szkoda...

e... a już myślałam...:-(

Koma:a ja tak z ciekawości zajrzałam, i napisali, że Owczarek Australijski:cool1:

Posted

Tak, tak, to aussi. Widzialam nawet ze na dogo jej pani sie zalogowala :jumpie: Fajna sunia, mialam ta przyjemnosc trzymania ja na raczkach gdy byla mala :loveu::loveu:

Nie odpisali mi!!!! :pissed: Szukalam po kilku kioskach i nawet gazetki nie mieli :-? Dostalam szalu i kupilam zwyklego "psa"