bogula Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Witam z Fafikiem w 2006:multi: ! I przyszła pora na ładny kalendarzyk "PP"...fajne te "zimowe" szczeniaki na obrazku... Quote
JustynaJK Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 no właśnie,zapomniała,już lecę zawiesić... Quote
bellatriks Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 ja zaraz po Noweym Roku postawiłam sobie te malamutki:cool3: śliczne sa:loveu: Quote
JustynaJK Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 wogóle wszystkie zdjęcia w kalendarzu są bardzo ładne! Quote
aleb Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Ja tez zaraz gdy wybiła godzina 0.00 postwiłam kalendarz na swoim biurku ;) śliczny jest.. Quote
Koma Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Mi się najbardziej w tym kalendarzu podobają te malamutki :loveu: Śmieszy mnie i dziwi że jeden ma już stojące uszka a drugi jeszcze klapnięte :lol: Wogóle bardzo ładny ten kalendarz :multi: anetta i co? nadal zero odzewu? Quote
bogula Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Witajcie! będę czyniła "naciski", aby w kolejnej edycji kalendarza "PP" znalazł się na znakomitej fotce welsh terier---mam takiego "z odzysku" i uważam, że jako rasa jest znakomita !:multi: A teraz to chociaż obejrzę foksiki --cudaśne!:loveu: Quote
Asti Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Super ten kalendarz. Mnie też się podoba. Malamutki:loveu: !!! Ale PP podrożał:placz: Quote
bellatriks Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 o, Asti, witamy nowego użytkownika! Tylko poczekaj.. Twój nick mi się z czymś kojarzy,ale nie mam pojęcia z czym... Quote
Koma Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 bellatriks napisał(a):Tylko poczekaj.. Twój nick mi się z czymś kojarzy,ale nie mam pojęcia z czym... Mi się kojarzy z tą suczką BC z "Mojego psa" chyba się wabi Asti jak się nie mylę :hmmmm: :lol: Quote
Asti Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Koma - masz rację! Ale jakby co - ja nie jestem psem!:lol: Po prostu spodobało mi się to imię. Chyba nazwę tak mojego psa, jak będę mieć nowego! Quote
bellatriks Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Rzeczywiście! Ale to nie jest chyba BC, tylko aussie(tak mi się wydaje). Ale expertem nie jestem.:roll: Asti: mówisz, że jesteś ze Zborowskich. Zborowskich pod Sieradzem???? Quote
Asti Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Przepraszam, że nie odpisałam Ci na pw. Niestety - mieszkam w Zborowskim, ale nie pod Sieradzem. To niedaleko Lublińca. Szkoda... Quote
Koma Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 hihi wiedziałam :lol: bellatriks napisał(a):Ale to nie jest chyba BC, tylko aussie(tak mi się wydaje) a mi się wydaje że to BC :hmmmm: chociaż może... no nie wiem, nie chce mi się sprawdzić w gazecie :eviltong: Ale ta suczka jest poprostu piękna, strasznie mi się podoba :loveu: Quote
bellatriks Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Asti napisał(a):Przepraszam, że nie odpisałam Ci na pw. Niestety - mieszkam w Zborowskim, ale nie pod Sieradzem. To niedaleko Lublińca. Szkoda... e... a już myślałam...:-( Koma:a ja tak z ciekawości zajrzałam, i napisali, że Owczarek Australijski:cool1: Quote
anetta Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Tak, tak, to aussi. Widzialam nawet ze na dogo jej pani sie zalogowala :jumpie: Fajna sunia, mialam ta przyjemnosc trzymania ja na raczkach gdy byla mala :loveu::loveu: Nie odpisali mi!!!! :pissed: Szukalam po kilku kioskach i nawet gazetki nie mieli :-? Dostalam szalu i kupilam zwyklego "psa" Quote
bellatriks Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ja dzisiaj w końcu miałam dość i kupiłam PP bez prezentu:mad: :shake: Quote
JustynaJK Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 może ten dodatek był limitowany,choć powinien być dostępny we wszystkich nr Quote
bellatriks Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 JustynaJK napisał(a):może ten dodatek był limitowany,choć powinien być dostępny we wszystkich nr a też możliwe:roll: Quote
JustynaJK Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 tak sobie myślę,że może mieli tylko do części te próbki i szło to losowo Quote
bellatriks Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 JustynaJK napisał(a):tak sobie myślę,że może mieli tylko do części te próbki i szło to losowo taa... zostały z kiedy indziej..???:roll: Quote
JustynaJK Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 chyba nie,bo wcześniej nie dodawali takich próbek Quote
anetta Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Pamietam ze RAZ byla probka karmy. Ale to bylo ho ho i jeszcze troche ;) Quote
Koma Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Oj dawno to było ;) A mogliby częściej :lol: Quote
Recommended Posts