Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ewka i haker napisał(a):
beagle to sa w każdym
zawsze te same rasy

Beagle są w kalendarzu PP po raz pierwszy :p

Daga & Maks napisał(a):
szkoda że znowu te same rasy.Liczyłam że dadzą tym razem jakieś inne

Trochę mnie dziwią te wypowiedzi, bo ja widzę niewiele ras, które się powtarza względem poprzednich lat. W tym roku po raz pierwszy są: BOSy, akity, setery angielskie, beagle, borzoje, owczarki szetlandzkie, boksery, westie...

Fakt, że niektóre z nich są popularne, ale w kalendarzach PP w ostatnich latach ich nie było.

Ta sama rasa co w zeszłym roku to tylko husky!

Posted

Cyraneczka napisał(a):

Ta sama rasa co w zeszłym roku to tylko husky!

Mniemam więc, że jesteś usatysfakcjonowana :) Kalendarz jest fajny, taki zupełnie inny niż zawsze :)

Posted

Ja mam obie gazetki :multi: Kalendarz bardziej podoba mi się z MP, bo mam dużo miejsca do zapisania spotkań, czy ważnych rzeczy co w moim przypadku jest priorytetem :) a zdjęcia ładne, nic specjalnego.

W PP na 6 stronie jest liścik mojego Karacika !!:multi::multi::multi: Psiak szuka domu, może ktoś się skusi !! :);p

Posted

eria napisał(a):
hihihi kupiłam PP i oglądam kalendarz i aż mnie zakłuł w oczy domalowany ogon u westika - w ten sposób ma dwa ! :D

Eria dopiero jak napisalas to zwrocilam na to uwage, faktycznie niezle im to wyszlo :D:D

Posted

Mnie się zdecydowanie bardziej podoba kalendarz w MP, w poprzednim roku ten z PP też nie był zbyt ciekawy, oba wyglądają jakby robił je ktoś, kto raczej niezbyt długo robi coś w programie graficznym, na rok 2009 były jakieś "fotoszopowe" kształty jeśli dobrze pamiętam, a teraz jakoś dziwnie te zdjęcia połączone...

Posted

A mi się oba podobają, ale właśnie PP jest o wiele ładniejszy graficznie. Ciekawe kompozycje i bardzo ładne zdjęcia. Za tym w MP przemawia wykonanie i może to, że większe kalendarium. Ale w sumie, to w ubiegłym roku w PP było większe i wcale z niego nie korzystałam. Ja chyba jednak wolę ładniejsze zdjęcia, takie jak w PP :-)

Posted

RCookie napisał(a):
Mnie się zdecydowanie bardziej podoba kalendarz w MP, w poprzednim roku ten z PP też nie był zbyt ciekawy, oba wyglądają jakby robił je ktoś, kto raczej niezbyt długo robi coś w programie graficznym, na rok 2009 były jakieś "fotoszopowe" kształty jeśli dobrze pamiętam, a teraz jakoś dziwnie te zdjęcia połączone...

Miałam napisać dokładnie to samo.
Kalendarz jest straszny... Zdjęcia w ogóle do siebie nie pasują i są średnio ładne.

Posted

jak dla mnie to trochę za dużo tych psów na każdej stronie.Jedyne co mi się podoba to że zdjęcia są takie bardziej żywe niż w MP ale ogólnie to kalendarz z MP bardziej mi przypadł do gustu. W kalendarzu z PP najlepszy jest west z dwoma ogonami :evil_lol: chyba za bardzo się śpieszyli ze zrobieniem kalendarza :lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
czytalam ten list Karacika- swietny jest!!
lezka sie zakrecila...:(

Dziękujemy za miłe słówka ... Może w ten sposób uda się znaleźć domek dla kudłacza :)