Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Toffuś napisał(a):
Chwilka... Onek jest teraz czy w następnym numerze?? Jak w następnym to kiedy się ukazuję?? Mam fioła na punkcie onków :)Chyba przerzucę się na PP :)

onek był w listopadzie

• 3 weeks later...
Posted

Własnie przejrzalam numer najnowszy w saloniku i się zdenerwowałam . Na ostatniej stronie pisze jakie rasy w następnym numerze -ma być sznaucer olbrzym a na zdjęciu dali miniaturkę :roll: To typowe dla PP , chyba sądzą że sznaucer to sznaucer i nikt się nie zorientuje. Ciekawe czy w samym artykule też umieszczą foty miniaturki zamiast olbrzyma bo z tego co pamiętam to jak ostatnio był artykuł o olbrzymie to zdjęcia też były miniatury :shake: Normalnie do redakcji napiszę jak tak będzie,a co.:diabloti:

Posted

Kocham PP:loveu: Dzisiaj przyszedł nowy nr. W temacie miesiąca było o mitach na temat psów. Ku mojej radości, był obalany także mit na temat męczenia się psów w blokach. Do mojej mamy nigdy nie trafiało, że duży pies nie musi mieszkać wcale w ogrodzie:roll:, ale jak pokazałam jej to w cenionym piśmie o psach, to chyba w końcu to zrozumiała:diabloti: Cóż, to mały kroczek.
chociaż psa i tak nie będę miała...:placz:

Posted

czerwcowy numer mam już i ja :p najciekawszy artykuł jak dla mnie to "Modne tatuaże - O pupilach, które mocno zalazły za skórę" :cool3: mi już jeden zalazł :diabloti::diabloti:

Posted

Judit napisał(a):
czerwcowy numer mam już i ja :p najciekawszy artykuł jak dla mnie to "Modne tatuaże - O pupilach, które mocno zalazły za skórę" :cool3: mi już jeden zalazł :diabloti::diabloti:

Wow, naprawdę? Wstaw fotkę, please!!! Jestem bardzo ciekawa!

Everybody_Lies napisał(a):

chociaż psa i tak nie będę miała...:placz:

Oj będziesz, będziesz! Nie wiem ile masz lat, ale za jakiś czas sama będziesz podejmowała decyzje tego typu ;)

Posted

Aarionne napisał(a):
Wow, naprawdę? Wstaw fotkę, please!!! Jestem bardzo ciekawa!

to znaczy przyda się małe sprostowanie. Pierwszym psowatym o jakim marzyłam był po prostu wilk. Przepiękne stworzenia dla których uczestniczyłam w mini-kampaniach w moim mieście. Piękne, dzikie, wolne.. więc moim pierwszym tattoo był właśnie wilk :cool3:
mój tatuator odwalił kawał dobrej roboty, nie mogę przestać podziwiać mojego wilczka :evil_lol:

(fotka zrobiona od razu po dziabaniu, więc ręka trochę czerwona :eviltong:)

teraz siedzi w mojej głowie projekt tatuażu moich pupili, czyli jeden gordon i jeden czerwono-biały :loveu:

Posted

O, masakra, rewelacyjny obraz! Po prostu ekstra! Coraz bardziej podobają mi się tatuaże, a po tym artykule w PP jeszcze większą mam ochotę na jakiś obrazek :cool3:

Posted

Aarionne napisał(a):
O, masakra, rewelacyjny obraz! Po prostu ekstra!
Coraz bardziej podobają mi się tatuaże, a po tym artykule w PP jeszcze większą mam ochotę na jakiś obrazek :cool3:

dzięki :p Ja żeby zrobić dobry tatuaż musiałam szukać i szukać, bo w Lublinie ciężko znaleźć coś naprawdę dobrego. Ale w końcu trafiłam do super tatuatora i jestem jak najbardziej zadowolona. :cool3:

A te dwa tatuaże opisane w PP są też świetne.
A ten cardigan jest przeuroczy :loveu:

ale uwaga.. jak już się ma ten pierwszy tatuaż to chce się zaraz kolejny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Zofia.Sasza napisał(a):
Ja jestem pod wrażeniem artykułu na str. 14 :evil_lol: dzięki za Pepe :loveu:

Ooo, ja też jestem pod dużym wrażeniem tego artykułu :evil_lol: Ucałuj Nenusię, kochana!

• 4 weeks later...
Posted

WOW, to w tym numerze wysyp dogomaniackich psów! :evil_lol: A ja jeszcze nie widziałam lipcowego PP, ale w najbliższym czasie nie omieszkam się w niego zaopatrzyć :razz:

• 4 weeks later...
Posted

Już jest, już mam :)

A w numerze:

RASY
cane corso
owczarek pikardyjski
jack russell terrier
różnice między wyżłami - niemieckim i gryfonem Korthalsa (ale podobne są)

* Fajny temat miesiąca o ślubach, w których uczestniczyły psy :-o:loveu:
* Świetny artykuł o podróżach i krajach, w których można spotkać rasy rodzime, to znaczy rasy pochodzące z tych krajów. - podoba mi się grafika i opisy.
* Zabawne testy śmiesznych przyborów na wakacyjne wyprawy :lol:

Inny ten numer niż poprzednie. Sporo takich luźnych tekstów. I śliczna okładka!!