m@dzi@ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 A za miesiac: charaktery amstaff opis rasy leonberger różnice yorkshire i australian silky terrier a znanych nieuznanych ew. uznanych nieznanych nie pisze :( Quote
Rottie Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 m@dzi@ napisał(a):a znanych nieuznanych ew. uznanych nieznanych nie pisze :( Pisze przy ogłoszeniach drobnych - będzie Pumi ;) Quote
m@dzi@ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 o a ja tam patrzyłam i nie znalazłam :cool3: Quote
Sawanna Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Ja akurat w tym miesiącu kupiłam bo tematy mnie zaciekawiły:p tak to wolę MP.Plakaty obydwu ras są piękne szkoda ze nie mogę ich zawiesić bo mi się nie zmieszczą:evil_lol:,temat miesiąca też fajny :) Quote
m@dzi@ Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Mi plakaty też się już nie mieszczą, więc stosuję zasadę: najstarszy zastępuję najnowszym :) Zasada nie obejmuje plakatów przedstawiających psa/inne zwierzę szczególnej urody :) Quote
Aarionne Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 m@dzi@ napisał(a):Mi plakaty też się już nie mieszczą, więc stosuję zasadę: najstarszy zastępuję najnowszym :) Zasada nie obejmuje plakatów przedstawiających psa/inne zwierzę szczególnej urody :) A które to są szczególnej urody? :cool3: Quote
m@dzi@ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Niekoniecznie moje ulubione rasy :) Do tych plakatów zaliczają się też nietypowe, np. pionowy plakat z pp szpica wilczego. Łączy w sobie wszystko: i piękny, i niespotykana forma (pionowa) w PP, i jedna z ulubionych ras :multi: Quote
m@dzi@ Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Tofik1 napisał(a):szkoda mi ich obrywać;) Czemu obrywać? Quote
Cyraneczka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Widzę, że plaża na wątku.... więc podnoszę wraz z nowym, majowym numerem :-). Dla tych, co kochają małe i długie pieski PP ma w tym miesiącu długą charakterystykę JAMNIKA :-). Do tego w wywiadzie jest WELSH CORGI Rasa rzadka: ALANO ESPANOL Temat miesiąca o WZORCACH (bardzo ciekawy!) Relacja z CRUFTSA (taka prawdziwa, oczami wystawców) Reportaż ze SKIERNIEWIC z marszu milczenia (wątek jest też na Dogomanii) Ciekawe zdrowie (rehabilitacja i stomatologia) i wychowanie (pies w nowym domu). Ogólnie numer fajny, wiosenny, dużo ciekawych tematów i śliczne plakaty :-) Quote
rockstrawberry Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Mam pytanie do osób, które mają zaprenumerowaną tą gazetkę. Czy w tym miesiącu już ją dostaliście? Przeważnie przychodziła do mnie około 20 dnia miesiąca, a teraz ani widu ani słychu i się już trochę niepokoje :eviltong:... Quote
Daga&Maks Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ja dostałam dzisiaj.Poczekaj jeszcze trochę,pewnie to wina poczty ;) Quote
Everybody_Lies Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 A ja miałam właśnie zapytać o to samo co rockstrawberry:razz: Zamówiłam pierwszy raz prenumeratę PP, półroczną od maja, i zastanawiałam się, dlaczego tak długo nie przychodzi, skoro w sklepach już jest.. Możliwe, że to faktycznie wina poczty, a może ja za późno wpłaciłam...? Zrobiłam to w piatek 17, dzien wczesniej napisałam maila z zamówieniem... Oby mnie nikt nie wykiwał:angryy: Quote
Cyraneczka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Everybody_Lies']A ja miałam właśnie zapytać o to samo co rockstrawberry:razz: Zamówiłam pierwszy raz prenumeratę PP, półroczną od maja, i zastanawiałam się, dlaczego tak długo nie przychodzi, skoro w sklepach już jest.. Możliwe, że to faktycznie wina poczty, a może ja za późno wpłaciłam...? Zrobiłam to w piatek 17, dzien wczesniej napisałam maila z zamówieniem... Oby mnie nikt nie wykiwał:angryy: Na pewno Cię nikt nie wykiwa. A jak do poniedziałku prenumerata nie przyjdzie, to napisz maila do redakcji. Jak wpłacałaś 17, to jest szansa, ze prenumerata nie wyszła do Ciebie w tym samym czasie co do innych, bo przecież twoja wpłata musi dotrzeć na konto PP, a to pewnie nastapiło w połowie tego tygodnia. Quote
rockstrawberry Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Moja gazetka już wczoraj przyszła ;). Pewnie znów poczta zawaliła :roll:... Quote
Everybody_Lies Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 W zeszłym tyg. napisalam do nich maila i napisali mi, że w czwartek wysyłają mi gazetkę priorytetem. Poniewaz jednak w pt było święto, dostałam ją dopiero dzisiaj. Właściwie zdążyłam już przeczytać wszystko co mnie interesowało:diabloti:, całkiem ciekawy numer. Z niecierpliwością czekam na nastepny. Quote
Aarionne Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Everybody_Lies napisał(a): Właściwie zdążyłam już przeczytać wszystko co mnie interesowało:diabloti:, całkiem ciekawy numer. Z niecierpliwością czekam na nastepny. A co cię interesowało? :diabloti: Ja gdy kupuje jakieś babskie miesięczniki, które są grube jak książka telefoniczna, to też zazwyczaj czytam je w ciagu jednego popołudnia, czasem dwóch. Wiadomo, że wszystkiego nie czytam, bo wszystko mnie nie interesuje, ale to nie jest powód do niekupowania :evil_lol: Mi w majowym PP oczywiscie najbardziej podoba się reportaż z marszu w Skierniewicach :cool1: Quote
Everybody_Lies Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Aarionne napisał(a):A co cię interesowało? :diabloti: [...] Mi w majowym PP oczywiscie najbardziej podoba się reportaż z marszu w Skierniewicach :cool1: Mnie to samo co Tobie:razz: Poza tym artykuł o szczenięciu w nowym domu (chociaż w sumie wiele się nowego nie dowiedziałam), newsy (ta Cyrus mnie dobiła:roll: kolejna Hilton nam rośnie?), listy do redakcji i różnice między psem faraona i podenco (zawsze mi się mylą:mad:). Właściwie jeszcze mi został artykuł o wzorcach ras - i muszę czekać do czerwca:eviltong: Quote
Bewarka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 A mnie osobiście ten artykuł o marszu nudził...:eviltong: Quote
Aarionne Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Everybody_Lies napisał(a): Właściwie jeszcze mi został artykuł o wzorcach ras - i muszę czekać do czerwca:eviltong: Nie do czerwca, czerwcowy numer będzie jeszcze w maju :razz: Quote
Everybody_Lies Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Aarionne napisał(a):Nie do czerwca, czerwcowy numer będzie jeszcze w maju :razz: To super:loveu: Nie mogę się doczekać aż będzie opisywany ONek (chyba już dawno nie był, nie?)... Ostatnio strasznie się tą rasą zauroczyłam:cool1: Quote
Aarionne Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ONki były jakoś na jesieni, chyba numer listopadowy 08. Ale nie było opisu rasy tylko opis światowej wystawy ONków i owczarek był na okładce i megaplakacie. Ja jestem fanką buldożków, dlatego baaardzo się cieszę, że w kolejnym numerze będą buldożki właśnie :cool3: Quote
Everybody_Lies Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Aarionne napisał(a):ONki były jakoś na jesieni, chyba numer listopadowy 08. Ale nie było opisu rasy tylko opis światowej wystawy ONków i owczarek był na okładce i megaplakacie. Wiem, ale mam nadzieję, że nie opóźni to opisu rasy... Chociaż ten plakat...:placz: Ja jestem fanką buldożków, dlatego baaardzo się cieszę, że w kolejnym numerze będą buldożki właśnie :cool3: Łee, a buldożka chyba kilka miechów temu opisywali:evil_lol: Quote
Recommended Posts