Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Juz wlasnie w kiosku przegladalam - mam wrazenie ze na przyszly miesiac bedzie kupa ludzi kupowala bo Tollery na rase miesiaca i na bank plakat bedzie... Co do tego numeru to rowniez bylam przekonana ze goirzej zostanie uchwycony plakat Mopsa a tu co - Setery normalnie takiej jakosci jak plakaty w MP

Posted

Nera- napisał(a):
Juz wlasnie w kiosku przegladalam - mam wrazenie ze na przyszly miesiac bedzie kupa ludzi kupowala bo Tollery na rase miesiaca i na bank plakat bedzie... Co do tego numeru to rowniez bylam przekonana ze goirzej zostanie uchwycony plakat Mopsa a tu co - Setery normalnie takiej jakosci jak plakaty w MP

Ja również przed chwilą przeglądałam, i doszłam do tego samego wniosku...

Szczerze mówiąc, to te plakaty jakoś specjalnie mnie nie urządzają:roll:, wolałabym kilka stron więcej ciekawego tekstu...

Posted

Nera- napisał(a):
Popieram... Mam wrazenie ze gazeta z gazety juz bardziej rozwinietej kynologicznie robi sie znow gazetka dla dzieci...

Dlaczego? Dlatego, że jest megaplakat? A ja widziałam, że w jednej lecznicy weterynaryjnej powieszony został plakat z zeszłego miesiąca na ścianie w poczekalni. Dlaczego musicie szukać dziury w całym? Lepszy megaplakat niż płyta z fitnessem, która mimo zapowiedzi w ogóle się nie ukazala z gazeta (mowa oczywiście o MP...). A ja osobiście uważam, że w najnowszym numerze PP treści jest naprawdę dużo i jest co poczytać.

Posted

PIES i lepsza wiedza? Przecież tam nic nie ma! Czasem mam wrażenie, że "Pies" wydawany jest tylko dla zasady...
A tak naprawdę każda gazeta musi zdobywać nowych czytelników, przede wszystkim po to żeby mogła się rozwijać i stawać się coraz lepsza. Przecież nic nie jest produkowane ot tak sobie - a zarzucanie gazecie, że chce się sprzedać to chyba trochę przegięcie, co? Bo co masz tak naprawdę przeciwko nowym czytelnikom? I dlaczego twierdzisz, że większość czytelników PP to dzieci? Przecież w gazecie właściwie nie ma treści dziecięcych...

Posted

Nera- napisał(a):
Poniewaz te megaplakaty poprostu sa na łapanke czytelnikow a ze wiekszosc z nich to dzieci to jeszcze lepiej...

Skąd wiesz, Nera? To, że głównie dzieci siedzą na stronie Pies.pl nie znaczy, że to główni czytelnicy PP. Czytam ich komenatrze i wynika z nich, że sami kupili 1-2 nr :lol:

Posted

A ja uważam, że megaplakaty są ok. (i nie tylko ja). Poza tym mam wrażenie, ze zmieniacie zdanie jak wiatr zawieje. Najpierw się zachwycacie, że są megaplakaty, a potem piszecie, że są niepotrzebne. :shake:
Co do jakości plakatu z seterem, to faktycznie, trochę słaba, ale jak się powiesi to z daleka nie widać :). Miejmy nadzieję, że następne będą jednak lepsze (o ile będą).

Posted

Enchantress* napisał(a):
Kupię ten numer PP (niedawno przestałam zbierać tego typu gazety) ponieważ zaciekawił mnie numer miesiąca. A co jest jeszcze ciekwego w ym numerze?
;)

Wg mnie ciekawe są rasy. Setera angielskiego dawno nie było, a o mopsie opowiada p. Supronowicz :diabloti: (wiecie kto to??).
Poza tym spora relacja z Cruftsa, bardzo ciekawy reportaż z zawodów zaprzęgów w Finlandii (nawet jak ktoś nie lubi tej tematyki to fajnie się czyta, z ciekawością), o psach alkoholikach, coś dla zainteresowanych psami ze schroniska i wolontariatem, o psach w mieście (też fajny temat miesiąca) i ciekawe wychowanie o szkoleniu psiego rodzeństwa. A i o ogonie w części "Przyjaciel dobrze zbudowany", lubię ten dział. A w ostrym dyżurze o zatruciu paracetamolem - nie wiedziałam, ze nie wolno psom podawać takich leków!

Posted

Dzisiaj rano kupiłam nowy nr MP i porównałam go z PP. Wcześniej "gubiłam" się w MP, ale teraz..? :o Nic nie można znaleźć :shake: Szata graficzna Przyjaciela jak najbardziej super ;-)

W tym nr PP podoba mi się to, że przez megaplakaty nie ubyło gazetce stron, a cena pozostała ta sama :multi: Brawa dla redakcji!

Posted

No nie ja tych z redakcji normalnie zatłukę. Nie dość, że ostatnimi czasu musiałam płacić dodatkowo za jakieś durne filmy, które całkiem mnie nie interesowały to jeszcze podwyższyli cenę. A jak wynika z relacji Rottie zmienili format na gorszy!!
Hańba !! :P

Posted

Robi się mały OT, to temat PP ;)
PP na razie doczytałam do 22 strony, na razie całkiem, całkiem; nie mam jakiś konkretnych zastrzeżeń co do treści ;-)

Posted

moim zdaniem udał się im ten numer :multi: plakat super tylko szkoda że na zdjęciu seterów jakaś hm dziwna? jakość, ale to mi nie przeszkadza w powieszeniu go na ścianie :loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Macie już czerwcowy numer? Po raz pierwszy opisane są tollery! I megaplakat z nova scotia!
Fajny reportaż o psach w Afryce i konkurs SMS-owy - naprawdę świetne nagrody :)

Posted

Aarionne napisał(a):
Macie już czerwcowy numer? Po raz pierwszy opisane są tollery! I megaplakat z nova scotia!

Noo, wreszcie się doczekaliśmy :multi:

Posted

Fajny, fajny, ale wolałabym, żeby toller patrzył w naszą stronę a nie w bok :] Zresztą i tak nie powieszę, bo nie mam gdzie :lol:

Posted

Rottie napisał(a):
Szkoda, że plakat 'średniej' jakości, ale i tak zawiśnie u mnie na ścianie :D

Który plakat? Bassety są śliczne i super jaości. A toller też jest ładny, moze troszke ciemny, ale w końcu JEST :). A właśnie, czy właścicielom tollerów artykuł się podobał? Bo pamiętam, że jacyś wymagający byli i sie doczekać nie mogli :)

Posted

Aarionne napisał(a):
Fajny reportaż o psach w Afryce i konkurs SMS-owy - naprawdę świetne nagrody :)

Mamy ,mamy - nawet w nim jesteśmy opisani :loveu::loveu::loveu:

Posted

resuruss napisał(a):
Mamy ,mamy - nawet w nim jesteśmy opisani :loveu::loveu::loveu:

No tak - resuruss ze swoim Quandusiem jest w Przyjacielu po przejściach :) Słodki ten Twój grzywaczek :) W następnym numerze będzie opisany jako portret rasy nagi pies peruwiański - jeszcze większy łysol :evil_lol: