shangri_la Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 hehe :diabloti: nieno fajny numer jest. i wogole nie ma kącika fanklubowego :eviltong: na koncu ( nareszcie :p) przynajmniej te texty co dali zamiast sa smieszne niczym "duze dzieci" :razz: pozdrawiam Quote
gabryska Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 shangri_la napisał(a):hehe :diabloti: nieno fajny numer jest. i wogole nie ma kącika fanklubowego :eviltong: na koncu ( nareszcie :p) przynajmniej te texty co dali zamiast sa smieszne niczym "duze dzieci" :razz: pozdrawiam Numer owszem, fajny ale mnie osobście jakoś te dzieciaki denerwują :P Sama nie wiem dlaczego Quote
Ejka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 gabryska napisał(a):Numer owszem, fajny ale mnie osobście jakoś te dzieciaki denerwują :P A mi się podoba, mam nadzieje tylko, że następne odcinki będą bardziej "psie":evil_lol: Quote
eska87 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Fajny artykuł o tymczasach - Oktawia ze zdjęciem jest nawet :razz: Ale felieton "Dzień kobiet" jakiś taki mało psi :eviltong: Quote
Ela i Luna Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ja nie mogę dostac aktualnego numeru PP :( Pytałam już w 4 różnych miejscowościach, w kilkunastu kioskach i sklepach - i "już nie ma" albo "wogóle nie sprowadzamy" :( Kiedy wyszedł ten numer? Pytałam 20 lutego i już nie było w kioskach... Quote
Ejka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ela i Luna napisał(a):Ja nie mogę dostac aktualnego numeru PP :( Pytałam już w 4 różnych miejscowościach, w kilkunastu kioskach i sklepach - i "już nie ma" albo "wogóle nie sprowadzamy" :( Kiedy wyszedł ten numer? Pytałam 20 lutego i już nie było w kioskach... Ja go zobaczylam w kioskach tydzien temu, we wtorek tzn 19 lutego. To chyba musisz zaprenumerowac, teraz maja dla prenumeratorow fajne breloczki - psiaczki :eviltong:. Quote
baffi2 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Bardzo dobry artykuł o domach tymczasowych:razz: Mam nadzieję że to zachęci ludzi... Quote
Aarionne Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 baffi2 napisał(a):Bardzo dobry artykuł o domach tymczasowych:razz: Mam nadzieję że to zachęci ludzi... Też mam taką nadzieję, domów tymczasowych jest wciąż zbyt mało! A wiecie, że Tobi z artykułu o domach tymczasowych właśnie po publikacji w gazecie znalazł dom? Wprawdzie też na razie tylko tymczas, ale to przecież już tak dużo! Fajnie, że gazeta ma taki pozytywny oddźwięk. Jednak PP kupują osoby naprawdę zainteresowane psami :) Quote
ania K. Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Czy ktoś zamawiał z pp kalendarz czy inne rzeczy?? Ja zamówiłam 1 lutego kalendarz beagle i do tej pory nic pisze meile ale zero odp. dzwoniłam ale nie ma takiego numeru :angryy: czy tam są oszuści:placz: Quote
Ejka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ania K. napisał(a):Czy ktoś zamawiał z pp kalendarz czy inne rzeczy?? Ja zamówiłam 1 lutego kalendarz beagle i do tej pory nic pisze meile ale zero odp. dzwoniłam ale nie ma takiego numeru :angryy: czy tam są oszuści:placz: Ja sie bez problemu dodzwonilam pod podane w PP telefony, sprobuj ten 022 635 25 88. Ja tam nie mialam takich klopotow z kontaktem a troche kupilam, ksiazki i plecaczek, a jak sie okazalo, ze kalendarz, ktory zamowilam jest niekompletny to po jednym telefonie szybciutko wyslali mi nowy, dobry. Trzymam kciuki za pomyslne zalatwienie sprawy :razz: Quote
Aarionne Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No bez przesady - w PP pracują świetni ludzie! Zadzwoń i powiedz o co chodzi, może źle podałaś adres albo cos takiego. Sprawy najlepiej jest wyjasniać na bieżąco, a numery do PP działają na 100%! Quote
ania K. Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 adres podałam dobry ale dziś dostałam meila że wysłali kalendarz nie na ten adres co powinni;) dziś został wysłany na mój:p Quote
baffi2 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Aarionne (bo to ty pracujesz w PP, tak?) Czy można liczyć aby w kwietniowym PP ukazała się choćby nieduża wzmianka o koncercie na rzecz bezdomnych zwierząt na śląsku? wątek: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105301 Quote
Bewarka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Wiecie co? Dziś zobaczyłam w archiwum [na komórce], że przysłali mi 25 lutego b.r. wiadomość, że wygrałam w konkursie walentynkowym...dopiero teraz to zobaczyłam! :( Przysyłać im te dane, jak myślicie? Quote
Cyraneczka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Justys95 napisał(a):Wiecie co? Dziś zobaczyłam w archiwum [na komórce], że przysłali mi 25 lutego b.r. wiadomość, że wygrałam w konkursie walentynkowym...dopiero teraz to zobaczyłam! :( Przysyłać im te dane, jak myślicie? Pewnie, że wyślij. W końcu minął dopiero miesiąc i na pewno mają jeszcze te nagrody. Jeśli wygrałaś, to muszą mieć. Quote
Bewarka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Cyraneczka napisał(a):Pewnie, że wyślij. W końcu minął dopiero miesiąc i na pewno mają jeszcze te nagrody. Jeśli wygrałaś, to muszą mieć. Dzięki :D Wiecie co mi przyszło? "Dziękujemy. Nagrodę prześlemy na podany adres do dnia 30.04. 2008. Gratulujemy wygranej i zachęcamy do udziału w kolejnych konkursach AVON." :roflt: Wolałabym książkę niż jakieś kosmetyki, ciekawe czy w ogóle dojdzie. :evil_lol: Quote
Aarionne Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 To chyba w wielu konkursach bierzesz udział :) Quote
Bewarka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Aarionne napisał(a):To chyba w wielu konkursach bierzesz udział :) Jestem pewna, że adres wysłałam pod dobry numer: 7104 chyba to było :hmmmm: Quote
shangri_la Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 wlasnie kupilam numer kwietniowy ;) jaks wczesnie w tym miesiacu... pozdrawiam Quote
Bewarka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 :-o Myślałam, że jest za tydzień...? :niewiem: Quote
Aarionne Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Jak to wcześnie? PP zawsze wychodzi we właściwym czasie! :eviltong: Juz od dzisiaj jest w kioskach :) Quote
Bewarka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A tak, sorry :oops: Ja też po tym poszłam do kiosku i mam już! :) Quote
Bewarka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Psie przedszkole, "Charcik włoski czy greyhound", kończyny. Biały owczarek szwajcarski, Skye terrier [mam nadzieję, że dobrze napisałam], plakat z tymi dwoma rasami, jest o 'Nadziei Dobermana', komplikacjach po sterylizacji, wyjeździe do Szwecji... Quote
Aarionne Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Plakat... Ale jaki plakat! Są 2 megaplakaty! :crazyeye::multi: Quote
Recommended Posts