eska87 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Tak byłoby najlepiej :) W końcu np. w MP mają też jakieś wiersze itp. Brakowało mi ostatnio słowa :) Chodziło mi też o to, że pewnie mile widziane są felietony ;) ale nie wpadłam na to jak to wyrazić ;) Quote
ewelinka_m Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102377 archiwalne numery dokupienia :cool3: Quote
Inkaa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='ewelinka_m']http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102377 archiwalne numery dokupienia :cool3: Ewelinka_m - ty mnie jeszcze doprowadzisz do bankructwa :cool1:. Po ostatnim razie jak dałaś link do bazarku gazet MP i PP - straciłam ponad 20 zl :roll:. Teraz też mam ochotę zaszaleć :cool3:. Quote
ewelinka_m Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Enchantress* napisał(a):Ewelinka_m - ty mnie jeszcze doprowadzisz do bankructwa :cool1:. Po ostatnim razie jak dałaś link do bazarku gazet MP i PP - straciłam ponad 20 zl :roll:. Teraz też mam ochotę zaszaleć :cool3:. szalej :evil_lol: zostawiłam Ci kilka westkowych numerów :eviltong: Quote
Inkaa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 ewelinka_m napisał(a):szalej :evil_lol: zostawiłam Ci kilka westkowych numerów :eviltong: Ja chce ale nie mogę :placz:. Jestem załamaaana :placz:. Jeszcze muszę kupić kolejne frisbee i jakiś dobry kliker ! Z domu mnie wygonią ! :razz: A jak kupować te numery to przynajmniej pięć :loveu:. Tak jak ostatnio na bazarku ( przez ciebie ! ) kupiłam 8 numerów gazet + 5 zł przesyłka :evil_lol:. Quote
ewelinka_m Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Enchantress* napisał(a):Ja chce ale nie mogę :placz:. Jestem załamaaana :placz:. Jeszcze muszę kupić kolejne frisbee i jakiś dobry kliker ! Z domu mnie wygonią ! :razz: A jak kupować te numery to przynajmniej pięć :loveu:. bierz potem żałować będziesz:cool1: Ewelinka dobrze radzi :cool3: Quote
Bewarka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 No nieeee...jest tyle numerów, które bym chciała kupić na tym bazarku. Wyszło mi, że zapłaciłabym 70zł+koszty przesyłki niestety nie mogę sobie na to pozwolić :placz: Przynajmiej narazie :diabloti: Quote
Bewarka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Oj nie, ja będę twarda-kupię ten dywan i fotel (z niewielkim dofinansowaniem rodziców :eviltong:) i może wtedy jak mi coś zostanie forsy to sobie pozwolę na archiwalne nr-y jakiegoś psiego pisma :p Quote
ewelinka_m Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 wtedy już nie będzie :eviltong::eviltong: a to taka okazja,dywan poczeka :evil_lol: Quote
Bewarka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Nie, bo podłoge mam śliską-jak się wywalę to sobie dopiero narobię...ubezpieczenia :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ewelinka_m a czy masz jakieś numery z opisami ras Beagle, Whippet albo Basenji? :) Quote
ewelinka_m Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Cambel&Megi']ewelinka_m a czy masz jakieś numery z opisami ras Beagle, Whippet albo Basenji? :) Cambel, to nie ja jestem właścicielką gazetek ;) (ja tylko reklamuje) zapytaj na bazarku Pianki ona Ci na wszystko odpowie Quote
Cambel&Megi Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='ewelinka_m']Cambel, to nie ja jestem właścicielką gazetek ;) (ja tylko reklamuje) zapytaj na bazarku Pianki ona Ci na wszystko odpowie Rozumiem, dziękuję ;) Edit: Już zalicytowane :razz: Quote
Kucyk_Hermiona. Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Już jutro nowy numer z walentynkowym konkursem :razz: Będę nieskromna i pochwalę się, że zgarnełam zestaw książek w świątecznym konkursie, dlatego zachęcam do brania udziału w zabawie, naprawdę warto :eviltong: . Pozatym w tym numerze ma być załączony kolejny kupon do konkursu literackiego. I taka ciekawostka znaleziona na blogu redakcji PP ;) http://img117.imageshack.us/my.php?image=komentarzda4.png Pozdrawiamy, Kaśka&Królas Quote
bellatriks Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Kucyk_Hermiona.']Już jutro nowy numer z walentynkowym konkursem :razz: Będę nieskromna i pochwalę się, że zgarnełam zestaw książek w świątecznym konkursie, dlatego zachęcam do brania udziału w zabawie, naprawdę warto :eviltong: . Pozatym w tym numerze ma być załączony kolejny kupon do konkursu literackiego. I taka ciekawostka znaleziona na blogu redakcji PP ;) http://img117.imageshack.us/my.php?image=komentarzda4.png Pozdrawiamy, Kaśka&Królas O kurczę, a ja zapomniałam sobie przedłużyć prenumeratę:oops: Będę musiała latać do kiosku...:shake: Och, shit tzu to naprawdę wspaniała rasa! :evil_lol: Quote
Aarionne Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Macie już lutowy numer? Jak Wam się podoba zdjęcie labradorów w rubryce "Żywienie"? Bo według mnie słowo "szok" to naprawdę za mało powiedziane! Quote
ewelinka_m Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 to ja przypominam archiwalne numery PP na bazarku: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102377 :cool3: Quote
grrrond Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Zdjęcie straszne to prawda, normalnie jak dwa psy w jednym! Jakoś ten konkurs średnio :roll: Quote
Aarionne Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 A jak konkurs literacki? Bo w tym numerze jest jeszcze jeden kupon. Piszecie drugą pracę? (o ile napisaliście pierwszą... :) ) Quote
Coffee&Nera Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Oj ja juz zakonczylam ponad miesiac temu... Jeszcze niewyslalam jakos niemogę sie zabrac... :D:D Quote
Aarionne Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Oj, takie nagrody, że warto się pofatygować na pocztę... Quote
Coffee&Nera Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Wiesz co ja niepatrze na poczte- raczej chce sie przekonac czy moja pasja do pisania i moze hmm talent moze by został doceniony? Nierobie tego dla nagród tym bardziej pienieznych- raczej dla frajdy i podszkolenia talentu ;) Quote
grrrond Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 ja nie próbuje, pewnie wygra wzruszająca historia psa ze schroniska, którego zabrała jakas 11 letnia dziewczynka i zostali przyjaciółmi :P pewnie zaraz sie odezwa ze nienawidze kundelków, wiec od razu mowie ze to nieprawda, ale nie lubie takich historii w nadmiarze, miloby bylo gdyby co innego sie ukazało... Quote
Recommended Posts